Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Polat ‘Osmanlı Döneminde İnegöl’ Kitabını İnegöllüler İçin İmzaladı</p> Polat ‘Osmanlı Döneminde İnegöl’ Kitabını İnegöllüler İçin İmzaladı
<p>İngadem Yarınları İnşa Ediyor</p> İngadem Yarınları İnşa Ediyor
<p>Boğazköy’de 65 Çiftçi Sertifika Aldı</p> Boğazköy’de 65 Çiftçi Sertifika Aldı
<p>İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyorlar</p> İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyor
<p>Ecdad İle Buluşmaya Yoğun İlgi</p> Ecdad İle Buluşmaya Yoğun İlgi
<p>Beden Eğitimi Öğretmenleri Başkanlık Kupası İçin Toplandı</p> Beden Eğitimi Öğretmenleri Başkanlık Kupası İçin Toplandı
<p>Çocukların Oyuncağa Değil, Oyun Oynamaya Ve Size İhtiyaçları Var</p> Çocukların Oyuncağa Değil, Oyun Oynamaya Ve Size İhtiyaçları Var
<p>“Geçmişten Geleceğe Dantelin Yolculuğu” Müzede İzlenime Sunuldu</p> “Geçmişten Geleceğe Dantelin Yolculuğu” Müzede İzlenime Sunuldu
<p>Tahtaköprü’de 32 Çiftçi Meyve Budama Sertifikası Aldı</p> Tahtaköprü’de 32 Çiftçi Meyve Budama Sertifikası Aldı
<p>İnegöl Belediyesi’nin Araç Filosu Güçleniyor</p> İnegöl Belediyesi’nin Araç Filosu Güçleniyor

Taşeron İşçi Pozisyonu Tespit Raporları

4734 sayılı Kanun hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 24/12/2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127 nci maddesiyle 27/06/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 24 üncü madde kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvuruları incelenmiş olup, gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmaya hak kazananlar ile gerekli şartları taşımadığından sınava girmeye hak kazanamayan kişilere ait listeler ekte yayınlanmıştır.

İnegöl Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği Yayınlandı

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin21/12/2017 tarih 3661 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 10.01.2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 16/11/2017 tarih 3331 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 14.12.2017

2017 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Sonucu

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 19/10/2017 tarih 3098sayılı ve 25.10.2017 tarih 3251 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 16.11.2017

Askı İlan Tutanağı

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 133 Ada, 1-2-3-4-5-6-8-9-23-24-25-30 Nolu Parseller, 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl Revizyon-İlave Uygulama İmar Planı kapsamında kalmaktadır. Onaylı 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl Revizyon-İlave Uygulama İmar Planında söz konusu alan “Serbest Nizam 2 Kat (S-2) Konut Alanı ve Yol Alanı” olarak planlanmıştır.
İnegöl Belediyesi 133 Ada 1-2-3-4-5-6-8 Nolu Parseller ile 133 Ada 9-23-24-25-30 Nolu Parseller arasında bulundan yolu oluşturan imar hattının yeniden düzenlenmesine yönelik 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl Revizyon- İlave Uygulama İmar Planında Plan Değişikliği yapılmasını talep etmiştir. Söz konusu talep üzerine 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl Revizyon-İlave Uygulama İmar Planında Plan Değişikliği hazırlanmıştır.

2017 Yılı Bursa Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Uygulama Talimatı

Alo 140 Terör İhbar Hattı

Terör olaylarının önlenmesi, meydana gelen olayların aydınlatılması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik vatandaşlarımızdan alınan ihbarlar terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlara büyük katkı sağlamaktadır.

Etkin ve kararlı bir şekilde yürütülen terörle mücadele sürecinde vatandaşlarımızca yapılan ihbarlar sonucunda çok sayıda terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilerek olması muhtemel birçok terör eyleminin engellenmesi sağlanmıştır.

Terörle mücadele çerçevesinde yapılacak ihbarlara ilişkin iş ve işlemlerin daha etkin ve hızlı yürütülebilmesi amacıyla 30 Ekim 2015 tarihinde “Alo 140 Terör İhbar Hattı” kurulmuştur.

ASANSÖRLÜ BİNA SORUMLULARINA DUYURU
Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa