Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Başkan Taban’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı</p> Başkan Taban’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
<p>İnegöl Belediyesi’nden Yetim Çocuklara Bayram Sürprizi</p> İnegöl Belediyesi’nden Yetim Çocuklara Bayram Sürprizi
<p>Belediyespor Yaz Spor Okulunda İkinci Dönem Sona Erdi</p> Belediyespor Yaz Spor Okulunda İkinci Dönem Sona Erdi
<p>İnegöl Bayrama Hazırlanıyor</p> İnegöl Bayrama Hazırlanıyor
<p>Emniyet Müdürü Erçetin’e İade-i Ziyareti</p> Emniyet Müdürü Erçetin’e İade-i Ziyareti
<p>15 Sokakta Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor</p> 15 Sokakta Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor
<p>Nostalji Tadındaki Sinema Günleri Sona Erdi</p> Nostalji Tadındaki Sinema Günleri Sona Erdi
<p>17 Ağustos’u Unutmayacağız</p> 17 Ağustos’u Unutmayacağız
<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti
<p>Başkan Taban Hayvan Pazarını Ziyaret Etti</p> Başkan Taban Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 26/07/2018 tarih 2017 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 15/08/2018

Kurban Çukur Yerleri

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 13/06/2018 tarih 1631 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 02/07/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 21/06/2018 tarih 1734 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 05/07/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 28/05/2018 tarih 1342 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 19/06/2018

7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırma başvuruları başladı.

Filistin İnsani Yardım Kampanyası

İsrail’in Gazze’de sebep olduğu işgal ve çatışma ortamı nedeniyle Filistin’de can ve mal kaybı şiddetini arttırarak devam etmektedir. Filistin halkının büyük bir kısmı açlık, susuzluk ve sağlık problemleriyle mücadele etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti, halkımızın da beklentileri doğrultusunda; dost ve kardeş Filistin halkının karşı karşıya bulunduğu sıkıntıların hafifletilmesine katkıda bulunmak amacıyla gerekli her türlü yardım ve desteği sağlayacaktır. Bu amaçla Başbakanlık tarafından bir yardım kampanyası  başlatılmıştır.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 19/04/2018 tarih 1026 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 18/05/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 22/03/2018 tarih 580 sayılı ve 28/03/2018 tarih 854 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 20/04/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 15/02/2018 tarih 297 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 16/03/2018

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa