Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>“İzmaritleri Çöp Olarak Görmemiz İçin Ne Kadar Büyük Olmalı?”</p> “İzmaritleri Çöp Olarak Görmemiz İçin Ne Kadar Büyük Olmalı?”
<p>İnegöl Belediyespor Fenerbahçe’yi Ağırlıyor</p> İnegöl Belediyespor Fenerbahçe’yi Ağırlıyor
<p>İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor</p> İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor
<p>Engelliler Kamu Spotu, Sinemada İzleyiciyle Buluşuyor</p> Engelliler Kamu Spotu, Sinemada İzleyiciyle Buluşuyor
<p>İnegöl Tarımda Şahlanıyor</p> İnegöl Tarımda Şahlanıyor
<p>Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu</p> Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu
<p>Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi</p> Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi
<p>Zabıtadan Sıkı Denetim: 19 İşyerine Cezai İşlem Uygulandı</p> Zabıtadan Sıkı Denetim: 19 İşyerine Cezai İşlem Uygulandı
<p>45 Yıl Sonra Madalyalarına Kavuştular</p> 45 Yıl Sonra Madalyalarına Kavuştular
<p>Başkan Taban’dan İnsan Hakları Mesajı</p> Başkan Taban’dan İnsan Hakları Mesajı

ÇED Gerekli Değildir Kararı

İlimiz, İnegöl İlçesi, Mahmudiye Mahallesi, Ağaç İşleri Sanayi 12.  Sok., No:39  adresinde,  tapunun;  78  pafta,  385  ada,  1504 parsel numarasında kayıtlı,  2.189,58 m2 yüzölçümlü alan üzerinde kurulu, 4687 m2 yüzölçümlü kapalı alanda, TURAN METAL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Metal Kaplama Tesisi” projesi için, proje sahibi tarafından, 25.11.2014 tarih ve  29186  sayılı  Resmi  Gazetede  yayımlanarak  yürürlüğe  giren Çevresel  Etki  Değerlendirmesi  (ÇED)  Yönetmeliğinin  16.  maddesi uyarınca, hazırlanan  Proje  Tanıtım  Dosyası  incelenmiş  ve değerlendirilmiş olup ÇED Yönetmeliğin 17. maddesi gereğince söz konusu alanda,TURAN METAL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. tarafından  gerçekleştirilmesi  planlanan  “Metal  Kaplama  Tesisi” projesine, Valiliğimizce  “Çevresel  Etki  Değerlendirmesi  Gerekli Değildir Kararı” verilmiştir.

ÇED Yönetmeliği

Şehitler Mahallesi mevkiinde, İR 20064377 ruhsat numaralı sahada Dağ-İş Mad. Nak. Hafr. İnş. Pet. San. Ve  Tic.  Ltd.  Şti.  tarafından  Kalker  Ocağı  ve  Kırma-Eleme Tesisi işletilmektedir. Kalker Ocağında Patlayıcı Madde  Artışı  için, 25.11.2014  tarih  ve  29186  sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki  Değerlendirmesi  (ÇED)  Yönetmeliğinin  16. maddesi uyarınca, Valiliğimizce 12.11.2019  tarih  ve  E-2019517 “Çevresel  Etki  Değerlendirmesi  Gerekli Değildir” kararı verilmiştir

Toplanma Bölgeleri
İnegölün 2024 Vizyonu Çalıştay Raporu

Şehrimizin gelecek (5) yılının stratejisini planlamak adına başlattığımız 2020-2024 yıllarını kapsayan Stratejik Plan çalışmalarımız kapsamında 08 Temmuz 2019 tarihinde İnegöl Belediyesinde görevli 48 kişiden oluşan “Stratejik Plan Hazırlama Komisyonumuza” yönelik “Yerel Yönetimlerde Stratejik Planın Önemi” konulu eğitim ve ön çalıştay gerçekleştirdik.

ÇED Raporu

İlimiz, İnegöl İlçesi, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi, 2. Cadde, No: 6 (97-99 pafta, 561 ada ve 269 parsel) adresinde, ESF Tekstil Boya, Apre, Baskı San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Mensucat Boyama, Apre, Terbiye, Emprime Tesisi Kapasite Artışı ve İlave Dijital Baskı Tesisi ve İlave Buhar Kazanı” projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Çevrimiçi ÇED Süreci Yönetim Sisteminden Bakanlığımıza (Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü) sunulan ÇED Raporu; İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş olup, söz konusu proje hakkında ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereğince, Bakanlığımızca (Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü) “ Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı” verilmiştir.

2. KISA FİLM YARIŞMASI

İkincisi düzenlenecek “ÖNYARGI” temalı kısa film yarışmamızda “ÖNYARGININ” bireysel ve toplumsal önemini anlatacak hikâyeleri sinemanın etkileyici gücüyle buluşturmak; bu konuda toplumsal farkındalığı artırmak, ayrıca sinema sektörüne başlangıç yapmak isteyen yönetmenlerimizi cesaretlendirmek ve desteklemek amaçlanmaktadır.

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçları

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sınavında Başarılı Olan Adayların İlanı

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sözlü Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların İlanı

İnegöl Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev Çalışma Yönetmeliği'nin 21. Maddesinin 2. fıkrası hükümleri çerçevesinde, memur olarak görev yapan kurum personeli içerisinden, sınav ile G.İ.H. sınıfı 6. derecede 1 adet Müfettiş Yardımcısı alımı yapılması için, 28 Ocak 2019- 01 Şubat 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapan kurum personellerinden, sınava girmeye hak kazanan personeller, İnegöl Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev Çalışma Yönetmeliği'nin 25. maddesinin (7) numaralı alt bendi gereğince ilan edilmiştir.

Emekçi Kadınlar Konulu Fotoğraf Yarışması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınların toplumdaki yerini farklı bir bakış açısıyla ele alabilmek, farkındalık oluşturmak, toplumun ana unsuru olan kadın temasını ön plana çıkarabilmek için İnegöl Belediyesi ve İnegöl Fotoğraf Sanatçıları Derneği (İFSAD) işbirliğiyle emekçi kadınlar temalı fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun 18. Maddesi gereği imar uygulaması yapılmasına karar verilmiş olup askı ilan tutanakları dosyada belirtilmiştir.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa