Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti
<p>Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti</p> Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti
<p>Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi</p> Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi
<p>Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı</p> Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı
<p>Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor
<p>Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi</p> Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi
<p>Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı</p> Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı
<p>Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu</p> Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu
<p>17 Ağustos’u Unutmayacağız</p> 17 Ağustos’u Unutmayacağız
<p>Başkan Taban Personelle Bayramlaştı</p> Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

İnegölün 2024 Vizyonu Çalıştay Raporu

Şehrimizin gelecek (5) yılının stratejisini planlamak adına başlattığımız 2020-2024 yıllarını kapsayan Stratejik Plan çalışmalarımız kapsamında 08 Temmuz 2019 tarihinde İnegöl Belediyesinde görevli 48 kişiden oluşan “Stratejik Plan Hazırlama Komisyonumuza” yönelik “Yerel Yönetimlerde Stratejik Planın Önemi” konulu eğitim ve ön çalıştay gerçekleştirdik.

ÇED Raporu

İlimiz, İnegöl İlçesi, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi, 2. Cadde, No: 6 (97-99 pafta, 561 ada ve 269 parsel) adresinde, ESF Tekstil Boya, Apre, Baskı San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Mensucat Boyama, Apre, Terbiye, Emprime Tesisi Kapasite Artışı ve İlave Dijital Baskı Tesisi ve İlave Buhar Kazanı” projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Çevrimiçi ÇED Süreci Yönetim Sisteminden Bakanlığımıza (Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü) sunulan ÇED Raporu; İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş olup, söz konusu proje hakkında ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereğince, Bakanlığımızca (Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü) “ Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı” verilmiştir.

2. KISA FİLM YARIŞMASI

İkincisi düzenlenecek “ÖNYARGI” temalı kısa film yarışmamızda “ÖNYARGININ” bireysel ve toplumsal önemini anlatacak hikâyeleri sinemanın etkileyici gücüyle buluşturmak; bu konuda toplumsal farkındalığı artırmak, ayrıca sinema sektörüne başlangıç yapmak isteyen yönetmenlerimizi cesaretlendirmek ve desteklemek amaçlanmaktadır.

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçları

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sınavında Başarılı Olan Adayların İlanı

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sözlü Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların İlanı

İnegöl Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev Çalışma Yönetmeliği'nin 21. Maddesinin 2. fıkrası hükümleri çerçevesinde, memur olarak görev yapan kurum personeli içerisinden, sınav ile G.İ.H. sınıfı 6. derecede 1 adet Müfettiş Yardımcısı alımı yapılması için, 28 Ocak 2019- 01 Şubat 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapan kurum personellerinden, sınava girmeye hak kazanan personeller, İnegöl Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev Çalışma Yönetmeliği'nin 25. maddesinin (7) numaralı alt bendi gereğince ilan edilmiştir.

Emekçi Kadınlar Konulu Fotoğraf Yarışması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınların toplumdaki yerini farklı bir bakış açısıyla ele alabilmek, farkındalık oluşturmak, toplumun ana unsuru olan kadın temasını ön plana çıkarabilmek için İnegöl Belediyesi ve İnegöl Fotoğraf Sanatçıları Derneği (İFSAD) işbirliğiyle emekçi kadınlar temalı fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun 18. Maddesi gereği imar uygulaması yapılmasına karar verilmiş olup askı ilan tutanakları dosyada belirtilmiştir.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 20.12.2018/2990 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 24.01.2019

Yemene Yardım Kampanyası

FAD, insanların açlıktan öldüğü Yemen için insani yardım kampanyası başlattı.

Yemen’de 2015 yılında şiddetlenen çatışmalarda bugüne kadar 29 milyonluk ülke nüfusunun 22.2 milyonu yardıma muhtaç duruma geldi.

5 milyon çocuk yetersiz beslenme, temiz suya ulaşımın olmaması, ilaç ve tıbbi malzemelerdeki eksiklikler gibi nedenlerle kolera başta olmak üzere salgın hastalıklarla mücadele ediyor.

Ülkede her 10 dakikada, 5 yaşından küçük bir çocuk, önlenebilir sebepler yüzünden, hayatını kaybediyor.

AFAD ÇAĞRI HATTI ALO 122

Afet ve acil durumlarda müdahale yapılabilmesi, koordinasyonun sağlanabilmesi, kaynakların etkin kullanımı ve yetkililerin durumdan haberdar edilebilmesi için haberleşmenin sağlanması ve kesintisiz devam etmesi hayati önem arz etmektedir.

Afet ve acil duruma müdahalenin çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi ancak ve ancak sağlıklı ve hızlı bir iletişimle mümkün olacaktır. Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde herhangi bir afet ve acil durumda 7 gün 24 saat görev yapan afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi içerisinde bulunan AFAD ÇAĞRI HATTI " ALO 122 " nin herkezçe bilinmesi ve ihtiyaç halinde aranması vatandaşlarımızın can ve mal kaybı açısından önemlidir.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa