Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>“İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”</p> “İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”
<p>Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı</p> Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı
<p>“İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”</p> “İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”
<p>“Birlikte Daha Mutluyuz”</p> “Birlikte Daha Mutluyuz”
<p>Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı</p> Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı
<p>Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı</p> Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı
<p>Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti</p> Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti
<p>Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı</p> Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı
<p>İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek</p> İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek
<p>Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov</p> Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov

Toplanma Bölgeleri
İnegölün 2024 Vizyonu Çalıştay Raporu

Şehrimizin gelecek (5) yılının stratejisini planlamak adına başlattığımız 2020-2024 yıllarını kapsayan Stratejik Plan çalışmalarımız kapsamında 08 Temmuz 2019 tarihinde İnegöl Belediyesinde görevli 48 kişiden oluşan “Stratejik Plan Hazırlama Komisyonumuza” yönelik “Yerel Yönetimlerde Stratejik Planın Önemi” konulu eğitim ve ön çalıştay gerçekleştirdik.

ÇED Raporu

İlimiz, İnegöl İlçesi, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi, 2. Cadde, No: 6 (97-99 pafta, 561 ada ve 269 parsel) adresinde, ESF Tekstil Boya, Apre, Baskı San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan “Mensucat Boyama, Apre, Terbiye, Emprime Tesisi Kapasite Artışı ve İlave Dijital Baskı Tesisi ve İlave Buhar Kazanı” projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Çevrimiçi ÇED Süreci Yönetim Sisteminden Bakanlığımıza (Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü) sunulan ÇED Raporu; İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş olup, söz konusu proje hakkında ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereğince, Bakanlığımızca (Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü) “ Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu Kararı” verilmiştir.

2. KISA FİLM YARIŞMASI

İkincisi düzenlenecek “ÖNYARGI” temalı kısa film yarışmamızda “ÖNYARGININ” bireysel ve toplumsal önemini anlatacak hikâyeleri sinemanın etkileyici gücüyle buluşturmak; bu konuda toplumsal farkındalığı artırmak, ayrıca sinema sektörüne başlangıç yapmak isteyen yönetmenlerimizi cesaretlendirmek ve desteklemek amaçlanmaktadır.

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçları

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sınavında Başarılı Olan Adayların İlanı

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sözlü Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların İlanı

İnegöl Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev Çalışma Yönetmeliği'nin 21. Maddesinin 2. fıkrası hükümleri çerçevesinde, memur olarak görev yapan kurum personeli içerisinden, sınav ile G.İ.H. sınıfı 6. derecede 1 adet Müfettiş Yardımcısı alımı yapılması için, 28 Ocak 2019- 01 Şubat 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapan kurum personellerinden, sınava girmeye hak kazanan personeller, İnegöl Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev Çalışma Yönetmeliği'nin 25. maddesinin (7) numaralı alt bendi gereğince ilan edilmiştir.

Emekçi Kadınlar Konulu Fotoğraf Yarışması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınların toplumdaki yerini farklı bir bakış açısıyla ele alabilmek, farkındalık oluşturmak, toplumun ana unsuru olan kadın temasını ön plana çıkarabilmek için İnegöl Belediyesi ve İnegöl Fotoğraf Sanatçıları Derneği (İFSAD) işbirliğiyle emekçi kadınlar temalı fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun 18. Maddesi gereği imar uygulaması yapılmasına karar verilmiş olup askı ilan tutanakları dosyada belirtilmiştir.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 20.12.2018/2990 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 24.01.2019

Yemene Yardım Kampanyası

FAD, insanların açlıktan öldüğü Yemen için insani yardım kampanyası başlattı.

Yemen’de 2015 yılında şiddetlenen çatışmalarda bugüne kadar 29 milyonluk ülke nüfusunun 22.2 milyonu yardıma muhtaç duruma geldi.

5 milyon çocuk yetersiz beslenme, temiz suya ulaşımın olmaması, ilaç ve tıbbi malzemelerdeki eksiklikler gibi nedenlerle kolera başta olmak üzere salgın hastalıklarla mücadele ediyor.

Ülkede her 10 dakikada, 5 yaşından küçük bir çocuk, önlenebilir sebepler yüzünden, hayatını kaybediyor.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa