Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı</p> Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı
<p>İnegöl Parmakla Gösterilen Bir Şehir Olsun</p> "İnegöl Parmakla Gösterilen Bir Şehir Olsun"
<p>Aşkım Kapışmak İnegöllülerle Buluştu</p> Aşkım Kapışmak İnegöllülerle Buluştu
<p>İnegöl, Bursa Turizm Fuarında Görücüye Çıktı</p> İnegöl, Bursa Turizm Fuarında Görücüye Çıktı
<p>Taban’dan Voleybol Maçlarına Davet</p> Taban’dan Voleybol Maçlarına Davet
<p>Ahşap Yakma Sanatı Sergisi Kent Müzesinde Açıldı</p> Ahşap Yakma Sanatı Sergisi Kent Müzesinde Açıldı
<p>Kurşunlu’da Yatırım Atağı Sürüyor</p> Kurşunlu’da Yatırım Atağı Sürüyor
<p>Bütün İnsanlık İçin Bir Meşale Yakan Aliya</p> "Bütün İnsanlık İçin Bir Meşale Yakan Aliya"
<p>Fatih Mahallesi’nde Çok Amaçlı Spor Alanı Yapımına Başlandı</p> Fatih Mahallesi’nde Çok Amaçlı Spor Alanı Yapımına Başlandı
<p>Akbaşlar Futbol Sahasının Yapımına Başlandı</p> Akbaşlar Futbol Sahasının Yapımına Başlandı

ASANSÖRLÜ BİNALARDA BİNA SORUMLULARININ YÜKÜMLÜLÜKLERİ DUYURUSU

Binalarda ve inşaatlarda kalıcı olarak hizmet veren ve insanların, insan ve yüklerin taşındığı asansörler ve asansörlere ait asansör güvenlik aksamlarının karşılamaları gereken temel sağlık ve güvenlik gereklerini, piyasaya arz koşullarını kapsayan Piyasa Gözetim ve Denetim faaliyeti Bursa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünce yerine getirilmektedir.

2018 Yılı Toplu Konut Talebinin Belirlenmesine Yönelik Anket Formu

Nüfusu 40.000 ve altında olan ilçe ve beldelerin konut ihtiyacının karşılanması ve örnek toplu konut projeleri geliştirilmesi amacıyla yerel yönetimlerin ve kamu idarelerinin (Valilik/Belediye/Kaymakamlık)  önereceği arsalar üzerinde TOKİ tarafından talep organizasyonu yöntemi ile toplu konut uygulaması yapılmaktadır.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 26/07/2018 tarih 2017 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 15/08/2018

Kurban Çukur Yerleri

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 13/06/2018 tarih 1631 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 02/07/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 21/06/2018 tarih 1734 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 05/07/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 28/05/2018 tarih 1342 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 19/06/2018

7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırma başvuruları başladı.

Filistin İnsani Yardım Kampanyası

İsrail’in Gazze’de sebep olduğu işgal ve çatışma ortamı nedeniyle Filistin’de can ve mal kaybı şiddetini arttırarak devam etmektedir. Filistin halkının büyük bir kısmı açlık, susuzluk ve sağlık problemleriyle mücadele etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti, halkımızın da beklentileri doğrultusunda; dost ve kardeş Filistin halkının karşı karşıya bulunduğu sıkıntıların hafifletilmesine katkıda bulunmak amacıyla gerekli her türlü yardım ve desteği sağlayacaktır. Bu amaçla Başbakanlık tarafından bir yardım kampanyası  başlatılmıştır.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 19/04/2018 tarih 1026 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 18/05/2018

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa