Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Hedeflerimize Ulaşmak İçin Hayallerimizin Olması Gerekiyor</p> "Hedeflerimize Ulaşmak İçin Hayallerimizin Olması Gerekiyor"
<p>Taşerondan Kadroya Geçen Belediye Personeli Şirket Çatısı Altında</p> Taşerondan Kadroya Geçen Belediye Personeli Şirket Çatısı Altında
<p>23 Nisan’da Çocuklar Doyasıya Eğlendi</p> 23 Nisan’da Çocuklar Doyasıya Eğlendi
<p>140 Kişi Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı</p> 140 Kişi Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı
<p>23 Nisan Coşkuyla Kutlandı</p> 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
<p>23 Nisan Onlarla Güzel</p> 23 Nisan Onlarla Güzel
<p>“Barış Ve Kardeşlik İçinde Bir Dünyanın Kurulması, Çocuklarımızın Eseri Olacaktır”</p> “Barış Ve Kardeşlik İçinde Bir Dünyanın Kurulması, Çocuklarımızın Eseri Olacaktır”
<p>Akhisar Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi</p> Akhisar Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi
<p>Halk Sağlığı İçin Denetimler Sürüyor</p> Halk Sağlığı İçin Denetimler Sürüyor
<p>Ayçiçeği Masal Parkı Törenle Açıldı</p> Ayçiçeği Masal Parkı Törenle Açıldı

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 15/02/2018 tarih 297 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 16/03/2018

696 SAYILI KHK İLE BELEDİYEMİZ ŞİRKET İŞÇİLİĞİNE GEÇİŞ YAPACAK PERSONELE AİT SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI

24/12/2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127 nci maddesiyle 27/06/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 24 üncü madde kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebi kabul edilen personelin SÖZLÜ SINAV başarı durumları ekte yayınlanmıştır..
1 Ocak 2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan usul ve esasların 39. maddesinin 5. fıkrasında belirtilen "Sınavda başarılı ve başarısız olanlar sınav kurulu tarafından idarenin veya idarenin şirketinin internet sayfasında ilan edilir. İlan tebligat yerine geçer, ilgililere ayrıca tebligat yapılmaz. " hükmü uyarınca ilgili kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
İlgililere ilanen tebliğ olunur. 16/03/2018

Başkanlık Kupası Fikstür

696 SAYILI KHK İLE BELEDİYEMİZ ŞİRKET İŞÇİLİĞİNE GEÇİŞ YAPACAK PERSONELE AİT SINAV TAKVİM SÜRECİ

24/12/2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127 nci maddesiyle 27/06/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 24 üncü madde kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebi kabul edilen personele SÖZLÜ SINAV yapılacaktır. (Sürekli işçi kadrosuna geçiş talebi kabul edilen personel listeleri 19/02/2018 tarihinde Belediyemizin internet sitesinde ilan edilmiştir.)
       1 Ocak 2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan usul ve esasların 39. maddesinin 2. fıkrasında belirtilen "(2) Sınavların yeri, günü ve saatine ilişkin bilgiler ilgili idarenin veya idarenin şirketinin internet sayfasında ilan edilir. Yapılan ilan tebliğ hükmüne geçer, ilgililere ayrıca tebligat yapılmaz. "  hükmü uyarınca ilgili kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
      İlgililere ilanen tebliğ olunur. 06/03/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 24/01/2018 tarih 217 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 26/02/2018

Taşeron İşçi Pozisyonu Tespit Raporları

4734 sayılı Kanun hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 24/12/2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127 nci maddesiyle 27/06/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 24 üncü madde kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvuruları incelenmiş olup, gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmaya hak kazananlar ile gerekli şartları taşımadığından sınava girmeye hak kazanamayan kişilere ait listeler ekte yayınlanmıştır.

İnegöl Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği Yayınlandı

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin21/12/2017 tarih 3661 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 10.01.2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 16/11/2017 tarih 3331 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 14.12.2017

2017 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Sonucu

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa