Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>25 Girişimci Adayı Kursu Tamamladı</p> 25 Girişimci Adayı Kursu Tamamladı
<p>İnegöl Tarihi Bu Kitapla Gün Yüzüne Çıktı</p> İnegöl Tarihi Bu Kitapla Gün Yüzüne Çıktı
<p>Öğrencilerimizin Her Zaman Yanlarında Olacağız</p> "Öğrencilerimizin Her Zaman Yanlarında Olacağız"
<p>Aktaş Emlak İstimlak Müdürlüğü Personeliyle Bir Araya Geldi</p> Aktaş Emlak İstimlak Müdürlüğü Personeliyle Bir Araya Geldi
<p>Engelliler Federasyonu’ndan Aktaş’a Ziyaret</p> Engelliler Federasyonu’ndan Aktaş’a Ziyaret
<p>Dünya Oryantiring Günü Kültürpark’ta Kutlandı</p> Dünya Oryantiring Günü Kültürpark’ta Kutlandı
<p>İnegöl Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor</p> İnegöl Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor
<p>Kaldırımlara Ramazan Düzenlemesi</p> Kaldırımlara Ramazan Düzenlemesi
<p>İnegöl Süte Doydu</p> İnegöl Süte Doydu
<p>Son Gün 31 Mayıs</p> Son Gün 31 Mayıs

Askı İlan Tutanağı

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Mahmudiye Mahallesi, 1312 Ada, 5-6-7-8-9-10-11 Nolu Parseller, Mülkiyeti İnegöl Belediyesine ait, 11.671,47 m² yüz ölçümlü olup 1/1000 Ölçekli İnegöl Revizyon Uygulama İmar Planı kapsamında kalmaktadır.

Onaylı 1/1000 Ölçekli İnegöl Revizyon Uygulama İmar Planında “Küçük Sanayi Sitesi” olarak planlanmıştır. İnegöl Belediyesi, Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nün yazısında 1312 Adanın ihale ile satışı planlanmış olduğu ve adanın daha kullanışlı hale getirilerek parselasyonu yapılacağından imar planında plan değişikliği yapılması talep edilmiştir. İlgili talep doğrultusunda 1/1000 Ölçekli İnegöl Revizyon Uygulama İmar Planında Plan Değişikliği hazırlanmıştır.

Payitaht Çarşı Projesi

850.000 metrekarelik alanıyla dünyanın en eski ve en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan çarşıda yenileme çalışmaları kapsamında İç Fidan Han ve Kubbeli Hâl yapıları tarihî dokuya uygun olarak restore edilmeye başlandı.

Osmanlı’nın ilk büyük çarşısı olan, 700 yıllık bir geçmişe sahip Tarihî Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni yeniden cazibe merkezi yapmayı amaçlayan Payitaht Çarşı projemiz kapsamında kurumsal gelişim programlarını esnafımızla buluşturduk. Program kapsamında düzenlenen 10 farklı eğitime 1.500 kişi katıldı.

Tüketicilerin kampanya ve çarşıyla ilgili her türlü soru ve görüşlerini yanıtlamak üzere tüketici güven ofislerini kurduk. “Tarihin Mirası, Alışverişin Âlâsı” sloganıyla yola çıktığımız Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri etkinliğiyle Çarşı’daki ticareti canlandırıp Bursalıların aynı anda hem sosyalleşme hem de alışveriş yapma talebine yanıt verirken 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 cep telefonunu çekilişle kazanan talihlilere armağan ettik. 1.150 üyemizin katıldığı Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde bölge esnafına 20 milyon TL ciro sağladık.

127 yıl önce Koza Han’da temelleri atılan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Payitaht Çarşı projesiyle köklerine ve tarihine sahip çıkıyor.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı İnegöl ilçesi, Mesudiye mahallesinde 1/1000 ölçekli H23-D-16-B-4-A paftasında, X=4 438 600 - 4 438 800, Y= 459 600 - 459 700, koordinatları arasında kalan yaklaşık 516.28 m²’lik bir alandır. Planlama alanı Mesudiye Mahallesi hudutlarında, Bursa il merkezinin doğusunda, Uludağ’ın doğusunda, İnegöl ilçe merkezinin doğusunda İnegöl Caddesi’nin güneyinde Sorguç ve Demet sokaklar üzerinde bulunmaktadır.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 542 ada 1 sayılı parseli kapsamaktadır. Planlama alanı tek parselden oluşmaktadır.

Planlama alanının mevcut durumu incelendiğinde boş durumda olup, yapılaşma sürecini tamamlamamıştır.

Görevde Yükselme Sınavına Katılacak Personel İlanı

Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik ve norm kadro esasları da dikkate alınarak unvanı, adedi, derece ve birimleri gösterilen münhal Müdür, Şef ve Mühendis kadrolarına atama yapabilmek için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yapılması Başkanlığın 14/02/2017 tarih ve 38430596-900.99.02.01/101  sayılı yazısı ile uygun görülmüş olup, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girecek personel listesi ilgili yönetmeliğin Duyuru ve başvuru başlıklı 11.maddenin (5) numaralı alt bendi gereğince ilan edilmiştir.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, Huzur Mahallesi, 501 ada 20 numaralı parseli ve 191,192 adaları kapsamaktadır.

Söz konusu parsellerin mevcut durumuna bakıldığında; mevcutta bina bulunmamaktadır. Planlama yapılaşma sürecini tamamlamamıştır.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 213 ada 13 ve 14 sayılı parselleri kapsamaktadır. Planlama alanı iki parselden oluşmaktadır.

Söz konusu parselin mevcut durumuna bakıldığında; mevcutta yapı bulunmaktadır. Planlama alanı ağırlıklı olarak yapılaşma sürecini tamamlamıştır.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, İsaören Mahallesi, 121 ada 22 sayılı parselleri kapsamaktadır. Planlama alanı tek parselden oluşmaktadır.

Karbonmonoksit Zehirlenmesi ve Alınması Gereken Önlemler

Ülkemizde bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmal yüzünden soba, şofben, baca zehirlenmeleri hemen her yıl kış aylarında özellikle alçak basınçlı havalarda tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır. Güneybatıdan esen bir rüzgâr olan “lodos” nedeniyle her yıl onlarca kişi özellikle sobadan olmak üzere sızan karbon monoksit gazı ile zehirlenmektedir.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 31/08/2016 tarih 1716 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 Sonraki Sayfa