Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Ankara Üniversitesi Öğrencileri İnegöl’ü Müzede Tanıdı</p> Ankara Üniversitesi Öğrencileri İnegöl’ü Müzede Tanıdı
<p>Yaban Mersini Fidanları Dağıtıldı</p> Yaban Mersini Fidanları Dağıtıldı
<p>İnegöl Belediyesi İşçileri İçin Masaya Oturdu</p> İnegöl Belediyesi İşçileri İçin Masaya Oturdu
<p>Belediyespor Avrupa Arenasında</p> Belediyespor Avrupa Arenasında
<p>Yeni İmar Yönetmeliği Meslek Odalarına Tanıtıldı</p> Yeni İmar Yönetmeliği Meslek Odalarına Tanıtıldı
<p>Oryantiringte Bir Başarı Daha</p> Oryantiringte Bir Başarı Daha
<p>Huzur Mahallesine Yeni Yaşam Alanı Kazandırılıyor</p> Huzur Mahallesine Yeni Yaşam Alanı Kazandırılıyor
<p>Alper Taban’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor</p> Alper Taban’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
<p>Mehmet Müezzinoğlu’ndan Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti</p> Mehmet Müezzinoğlu’ndan Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti
<p>Aktaş İnegöl Belediyesi Personeliyle Vedalaştı</p> Aktaş İnegöl Belediyesi Personeliyle Vedalaştı

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 19/10/2017 tarih 3098sayılı ve 25.10.2017 tarih 3251 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 16.11.2017

Askı İlan Tutanağı

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 133 Ada, 1-2-3-4-5-6-8-9-23-24-25-30 Nolu Parseller, 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl Revizyon-İlave Uygulama İmar Planı kapsamında kalmaktadır. Onaylı 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl Revizyon-İlave Uygulama İmar Planında söz konusu alan “Serbest Nizam 2 Kat (S-2) Konut Alanı ve Yol Alanı” olarak planlanmıştır.
İnegöl Belediyesi 133 Ada 1-2-3-4-5-6-8 Nolu Parseller ile 133 Ada 9-23-24-25-30 Nolu Parseller arasında bulundan yolu oluşturan imar hattının yeniden düzenlenmesine yönelik 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl Revizyon- İlave Uygulama İmar Planında Plan Değişikliği yapılmasını talep etmiştir. Söz konusu talep üzerine 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl Revizyon-İlave Uygulama İmar Planında Plan Değişikliği hazırlanmıştır.

2017 Yılı Bursa Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Uygulama Talimatı

Alo 140 Terör İhbar Hattı

Terör olaylarının önlenmesi, meydana gelen olayların aydınlatılması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik vatandaşlarımızdan alınan ihbarlar terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlara büyük katkı sağlamaktadır.

Etkin ve kararlı bir şekilde yürütülen terörle mücadele sürecinde vatandaşlarımızca yapılan ihbarlar sonucunda çok sayıda terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilerek olması muhtemel birçok terör eyleminin engellenmesi sağlanmıştır.

Terörle mücadele çerçevesinde yapılacak ihbarlara ilişkin iş ve işlemlerin daha etkin ve hızlı yürütülebilmesi amacıyla 30 Ekim 2015 tarihinde “Alo 140 Terör İhbar Hattı” kurulmuştur.

ASANSÖRLÜ BİNA SORUMLULARINA DUYURU
ULUSLARARASI İNEGÖL TARİHİ ve KÜLTÜRÜ SEMPOZYUMU
Askı İlan Tutanağı

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Burhaniye Mahallesi, 535 Ada, 12 Nolu Parsel 1.694,82 m² yüz ölçümlü olup,

1/1000 Ölçekli İnegöl Revizyon Uygulama İmar Planı kapsamında kalmaktadır. Onaylı 1/1000 Ölçekli

Uygulama İmar Planında “Kuzey ve Batı yönünde 5 metre, Doğu ve Güneydoğu yönünde 10 metre yapı

yaklaşma mesafesi tanımlı Belediye Hizmet Alanı ve Park” olarak planlanmıştır.

Bursa İdare Mahkemesinin 2016/343 Esas Nosu ile 2016/935 Sayılı Kararına istinaden Belediye Hizmet

Alanında Mahalle Konağı yapılmak istenildiğinden 1/1000 Ölçekli İnegöl Revizyon Uygulama İmar Planında

Plan Değişikliği hazırlanmıştır.

Askı İlan Tutanağı

3621 sayılı Kıyı Kanının ve Kanunun Uygulamasına Dair Yönetmelik dikkate alınarak incelendiğinde, yapılan inceleme neticesinde Boğazköy Barajı kıyı kesimine ait 1/1000 ölçekli H23-d-11-a-1-b no.lu halihazır harita paftası üzerine (27-46) ve (52-57) no.lu 1/1000 ölçekli H23-d-11-a-1-b no.lu halihazır harita paftası üzerine; (1-26) ve (46-52) no.lu noktalar arasında ilk kez tespit edilen kıyı kenar çizgisi, 22.05.2017 tarihli ve 11379 sayılı Makam Olur’una istinaden 3621 sayılı Kıyı Kanunu’ nun 9. Maddesi uyarınca onaylanmıştır.

Tespit yapılan Kıyı Kenar Çizgisi askı ilan tahtasında asılı olup, durum 3621 Kıyı Kanunu’nun 9. Maddesi gereğince ilanen tebliğ olunmuştur. 20.07.2017

Askı İlan Tutanağı

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Mahmudiye Mahallesi, 944 Ada, 1 Nolu parseli kapsayan alanda İnegöl Belediyesi 1/1.000 Ölçekli İnegöl Revizyonu Uygulama İmar Planı Değişikliği hazırlanmıştır.

Plan değişikliği hazırlanan alan; İnegöl kent merkezinin doğusunda yer alan “Küçük Sanayi Sitesi” içerisinde “Tandoğan Caddesi” üzerinde konumlanmaktadır. 944 Ada 1 nolu Parsel 8,639.29 m2 büyüklüğünde olup, plan değişikliği yapılan alan parselin 3270,24 m2 kısmını kapsamaktadır.

Çevresel Etki Değerlendirme Olumlu Kararı

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Şehitler Mahallesi 123 ada 12,11 ve 9 no.lu parseller üzerinde, Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş İsko Şubesi tarafından yapılması planlanan “Endüstriyel Atık (Kül) Düzenli Depolama Alanı” Projesi ile İlgili olarak hazırlanan ve Bakanlığa sunulan ÇED raporu; ÇED Yönetmeliği gereğince İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmenliğinin 14. Maddesi gereğince Bakanlık tarafından “Çevresel Etki Değerlendirme Olumlu” Kararı verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa