Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Düşünce Kulübü’nden Aktaş’a Ziyaret</p> Düşünce Kulübü’nden Aktaş’a Ziyaret
<p>Bozuk Yollar İçin Seferberlik Başlatıldı</p> Bozuk Yollar İçin Seferberlik Başlatıldı
<p>Can Dostlarımız İçin Hizmete Devam</p> Can Dostlarımız İçin Hizmete Devam
<p>“Pazar İşgaliyesi İle İlgili Kararları Birlikte Aldık”</p> “Pazar İşgaliyesi İle İlgili Kararları Birlikte Aldık”
<p>Hizmet Ağımızı Şehrin Dört Bir Tarafına Yaydık</p> "Hizmet Ağımızı Şehrin Dört Bir Tarafına Yaydık"
<p>Sarıkamış Şehitleri “Beyaz Hüzün”le İnegöl’de Anıldı</p> Sarıkamış Şehitleri “Beyaz Hüzün”le İnegöl’de Anıldı
<p>İnegöllüler İle Tecrübelerini Paylaştılar</p> İnegöllüler İle Tecrübelerini Paylaştılar
<p>Asla Ümitsizliğe Düşmeyin</p> "Asla Ümitsizliğe Düşmeyin"
<p>Temennimiz İnegöl’de Müteahhitlik Sektörünün Gelişmesi</p> Temennimiz İnegöl’de Müteahhitlik Sektörünün Gelişmesi
<p>Kırsalda Kar Temizliği Sürüyor</p> Kırsalda Kar Temizliği Sürüyor

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 213 ada 13 ve 14 sayılı parselleri kapsamaktadır. Planlama alanı iki parselden oluşmaktadır.

Söz konusu parselin mevcut durumuna bakıldığında; mevcutta yapı bulunmaktadır. Planlama alanı ağırlıklı olarak yapılaşma sürecini tamamlamıştır.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, İsaören Mahallesi, 121 ada 22 sayılı parselleri kapsamaktadır. Planlama alanı tek parselden oluşmaktadır.

Karbonmonoksit Zehirlenmesi ve Alınması Gereken Önlemler

Ülkemizde bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmal yüzünden soba, şofben, baca zehirlenmeleri hemen her yıl kış aylarında özellikle alçak basınçlı havalarda tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır. Güneybatıdan esen bir rüzgâr olan “lodos” nedeniyle her yıl onlarca kişi özellikle sobadan olmak üzere sızan karbon monoksit gazı ile zehirlenmektedir.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 31/08/2016 tarih 1716 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Askı İlan Tutanağı

İlçenin Cumhuriyet Mahallesi tapunun 1056 nolu parsel 1/1000 Ölçekli Alanyurt Uygulama İmar Planı sınırları içerisinde kalmakta olup, söz konusu parsel ile ilgili alan kullanım değişikliğine yönelik hazırlatılan 1/1000 Ölçekli öneri uygulama imar planı değişikliği ile ilgili, 23.03.2016 tarihli İmar komisyon raporu okundu ve tetkik olundu.

15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Başbakanlık tarafından hazırlanan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın görevlendirildiği "Dayanışma Kampanyası" Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 21/07/2016 tarih 1528  26/07/2016 tarih 1655 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

genç basketbol seçmeleri

İnegöl Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması Soru Yanıtları Yayınlandı.
Uluslararası İnegöl Tarihi ve Kültürü Sempozyumu

Sempozyumlar bilgi şölenleri ve bilgi harmanıdırlar. Bilim adamları ve araştırmacıların uzun süre üzerinde yoğunlaştıkları konunun, bu çalışmalar neticesinde ulaştıkları sonuçlarını, bilgilenme ihtiyacı duyan insanlar ile paylaşma fırsatı buldukları ortamlardır. Araştırmada elde ettikleri bilgileri hem diğer akademisyenler ve araştırmacılarla hem de halk ile paylaşarak tartışmaya açmış olurlar.

İşte şimdi de İnegöl, bu bilgi şöleninin konusudur. İlçemiz, akademisyenler ve araştırmacıların incelemeleri sayesinde, tarihi ve kültürel yönleri ile ele alınıp harman olacaktır. Araştırmalar sonucunda elde edilen bilgiler, Ekim 2016 da iki gün boyunca oturumlarda sunulacak bildirilerle İnegöl’ün tarihini ve kültürel özellikleri konuşulacaktır. Böylelikle ilçemizin birçok özelliği bilinmezlikten kurtulacak, bilinir ve tanınır hale gelecektir. Yeni incelemeler, fikirler ve ulaşılan birçok sonuç ile İnegöl hakkında sahip olduğumuz bilgiler de zenginleşecektir.

Bir değerin geleceğini planlamak ve kurgulamak için öncelikle bilgi hazinenizin zenginleşmesine ihtiyaç vardır. Konu hakkındaki bilgi birikiminiz ne kadar zengin ise yapacağınız gelecek ve kalkınma planlarınızın isabet kaydetme ve olumlu sonuçlanma oranı o kadar yüksek olacaktır. Sempozyumun bir ve ikinci günlerinde, oturumlar halinde ilçemizin değerleri konuşulacak, üçüncü gününde de araştırmacıların tarihi ve kültürel yerlerimize araştırma ve inceleme gezisi yapılacaktır.

Bu sempozyumda, 40 civarında bilim insanı ve araştırmacının bildiri sunarak İnegöl’ün tarih ve kültür alanındaki bilgi dağarcığına yeni soluk getireceğine, yeni bakış açıları oluşturarak bilimsel katkı koyacağına inanıyoruz.

Önceki Sayfa 1 2 3 Sonraki Sayfa