Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Orta Asya’da İnegöl Rüzgarları Estirdiler</p> Orta Asya’da İnegöl Rüzgarları Estirdiler
<p>Vandalizme Dur Diyelim</p> Vandalizme Dur Diyelim
<p>İnegöl Belediyespor Gözünü Avrupa’ya Dikti</p> İnegöl Belediyespor Gözünü Avrupa’ya Dikti
<p>El Birliği İçerisinde Olmalıyız</p> "El Birliği İçerisinde Olmalıyız"
<p>Türkiye’yi Daha Da Güzel Günler Bekliyor</p> Türkiye’yi Daha Da Güzel Günler Bekliyor
<p>Posof ve İnegöl Arasında Kardeşlik Bağları Güçleniyor</p> Posof ve İnegöl Arasında Kardeşlik Bağları Güçleniyor
<p>Dünya Tiyatro Gününe Özel Oyun Sahnelediler</p> Dünya Tiyatro Gününe Özel Oyun Sahnelediler
<p>Mobilyacı Olabilmek İçin Evlerinden 350 Km Uzakta Eğitim Alıyorlar</p> Mobilyacı Olabilmek İçin Evlerinden 350 Km Uzakta Eğitim Alıyorlar
<p>Dostum Gücüne Güç Katıyor</p> Dostum Gücüne Güç Katıyor
<p>Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler</p> Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 542 ada 1 sayılı parseli kapsamaktadır. Planlama alanı tek parselden oluşmaktadır.

Planlama alanının mevcut durumu incelendiğinde boş durumda olup, yapılaşma sürecini tamamlamamıştır.

Görevde Yükselme Sınavına Katılacak Personel İlanı

Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik ve norm kadro esasları da dikkate alınarak unvanı, adedi, derece ve birimleri gösterilen münhal Müdür, Şef ve Mühendis kadrolarına atama yapabilmek için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yapılması Başkanlığın 14/02/2017 tarih ve 38430596-900.99.02.01/101  sayılı yazısı ile uygun görülmüş olup, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girecek personel listesi ilgili yönetmeliğin Duyuru ve başvuru başlıklı 11.maddenin (5) numaralı alt bendi gereğince ilan edilmiştir.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, Huzur Mahallesi, 501 ada 20 numaralı parseli ve 191,192 adaları kapsamaktadır.

Söz konusu parsellerin mevcut durumuna bakıldığında; mevcutta bina bulunmamaktadır. Planlama yapılaşma sürecini tamamlamamıştır.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 213 ada 13 ve 14 sayılı parselleri kapsamaktadır. Planlama alanı iki parselden oluşmaktadır.

Söz konusu parselin mevcut durumuna bakıldığında; mevcutta yapı bulunmaktadır. Planlama alanı ağırlıklı olarak yapılaşma sürecini tamamlamıştır.

Askı İlan Tutanağı

Planlama alanı Bursa İli, İnegöl İlçesi, İsaören Mahallesi, 121 ada 22 sayılı parselleri kapsamaktadır. Planlama alanı tek parselden oluşmaktadır.

Karbonmonoksit Zehirlenmesi ve Alınması Gereken Önlemler

Ülkemizde bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmal yüzünden soba, şofben, baca zehirlenmeleri hemen her yıl kış aylarında özellikle alçak basınçlı havalarda tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır. Güneybatıdan esen bir rüzgâr olan “lodos” nedeniyle her yıl onlarca kişi özellikle sobadan olmak üzere sızan karbon monoksit gazı ile zehirlenmektedir.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 31/08/2016 tarih 1716 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Askı İlan Tutanağı

İlçenin Cumhuriyet Mahallesi tapunun 1056 nolu parsel 1/1000 Ölçekli Alanyurt Uygulama İmar Planı sınırları içerisinde kalmakta olup, söz konusu parsel ile ilgili alan kullanım değişikliğine yönelik hazırlatılan 1/1000 Ölçekli öneri uygulama imar planı değişikliği ile ilgili, 23.03.2016 tarihli İmar komisyon raporu okundu ve tetkik olundu.

15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Başbakanlık tarafından hazırlanan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın görevlendirildiği "Dayanışma Kampanyası" Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 21/07/2016 tarih 1528  26/07/2016 tarih 1655 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Önceki Sayfa 1 2 3 Sonraki Sayfa