Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı</p> Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı
<p>Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi</p> Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi
<p>Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı</p> Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı
<p>İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı</p> İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı
<p>Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Süpriz</p> Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Sürpriz
<p>Balık Tezgahları Denetlendi</p> Balık Tezgahları Denetlendi
<p>İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor</p> İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor
<p>Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor</p> Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor
<p>231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi</p> 231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi
<p>İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı</p> İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı

AFAD ÇAĞRI HATTI ALO 122

Afet ve acil durumlarda müdahale yapılabilmesi, koordinasyonun sağlanabilmesi, kaynakların etkin kullanımı ve yetkililerin durumdan haberdar edilebilmesi için haberleşmenin sağlanması ve kesintisiz devam etmesi hayati önem arz etmektedir.

Afet ve acil duruma müdahalenin çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi ancak ve ancak sağlıklı ve hızlı bir iletişimle mümkün olacaktır. Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde herhangi bir afet ve acil durumda 7 gün 24 saat görev yapan afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi içerisinde bulunan AFAD ÇAĞRI HATTI " ALO 122 " nin herkezçe bilinmesi ve ihtiyaç halinde aranması vatandaşlarımızın can ve mal kaybı açısından önemlidir.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 18.10.2018/2408 ve 23.10.2018/2585 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 30/11/2018

Akhisar Yeni Kapalı Pazaryeri

İlçemizde Akhisar Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde Pazar günleri kurulan açık semit pazarı belediyemizde; Akhisar Mahallesi, Fatih Caddesi üzerine yeni yapılan İnegöl Yeni Kapalı Semt Pazartına taşınması için Belediye Başkanlığıı'nın 06.11.2018 tarih ve E.1784 sayılı oluru ile komisyon oluşturulmuştur.

Söz konusu Pazaryeri yer tespit komisyonu taşınma süreciyle ilgili çalışmalarını tamamlamış olup, buna dair komisyon raporu ve kura çekimi ile ilgili yönetmler ekte sunulmuştur.

ASANSÖRLÜ BİNALARDA BİNA SORUMLULARININ YÜKÜMLÜLÜKLERİ DUYURUSU

Binalarda ve inşaatlarda kalıcı olarak hizmet veren ve insanların, insan ve yüklerin taşındığı asansörler ve asansörlere ait asansör güvenlik aksamlarının karşılamaları gereken temel sağlık ve güvenlik gereklerini, piyasaya arz koşullarını kapsayan Piyasa Gözetim ve Denetim faaliyeti Bursa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünce yerine getirilmektedir.

2018 Yılı Toplu Konut Talebinin Belirlenmesine Yönelik Anket Formu

Nüfusu 40.000 ve altında olan ilçe ve beldelerin konut ihtiyacının karşılanması ve örnek toplu konut projeleri geliştirilmesi amacıyla yerel yönetimlerin ve kamu idarelerinin (Valilik/Belediye/Kaymakamlık)  önereceği arsalar üzerinde TOKİ tarafından talep organizasyonu yöntemi ile toplu konut uygulaması yapılmaktadır.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 26/07/2018 tarih 2017 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 15/08/2018

Kurban Çukur Yerleri

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 13/06/2018 tarih 1631 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 02/07/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 21/06/2018 tarih 1734 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 05/07/2018

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir belediyesinin 28/05/2018 tarih 1342 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 19/06/2018

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa