Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu Başladı</p> İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu Başladı
<p>İnegöl Belediyesi’nin Helva Geleneği Sürüyor</p> İnegöl Belediyesi’nin Helva Geleneği Sürüyor
<p>Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı</p> Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı
<p>Küçükler Ve Yıldızlar Futbol Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu</p> Küçükler Ve Yıldızlar Futbol Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu
<p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p> Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor
<p>Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi</p> Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi
<p>İnegöl Belediyesi, E-Devlet Uygulamasında Türkiye Üçüncüsü</p> İnegöl Belediyesi, E-Devlet Uygulamasında Türkiye Üçüncüsü
<p>Ufka Yolculuk Ödülleri Sahiplerini Buldu</p> Ufka Yolculuk Ödülleri Sahiplerini Buldu

2. KISA FİLM YARIŞMASI

İkincisi düzenlenecek “ÖNYARGI” temalı kısa film yarışmamızda “ÖNYARGININ” bireysel ve toplumsal önemini anlatacak hikâyeleri sinemanın etkileyici gücüyle buluşturmak; bu konuda toplumsal farkındalığı artırmak, ayrıca sinema sektörüne başlangıç yapmak isteyen yönetmenlerimizi cesaretlendirmek ve desteklemek amaçlanmaktadır.

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçları

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sınavında Başarılı Olan Adayların İlanı

06 Şubat 2019 Tarihinde Yapılacak Olan Kurum İçi Müfettiş Yardımcılığı Sözlü Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların İlanı

İnegöl Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev Çalışma Yönetmeliği'nin 21. Maddesinin 2. fıkrası hükümleri çerçevesinde, memur olarak görev yapan kurum personeli içerisinden, sınav ile G.İ.H. sınıfı 6. derecede 1 adet Müfettiş Yardımcısı alımı yapılması için, 28 Ocak 2019- 01 Şubat 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapan kurum personellerinden, sınava girmeye hak kazanan personeller, İnegöl Belediye Teftiş Kurulu Müdürlüğü Görev Çalışma Yönetmeliği'nin 25. maddesinin (7) numaralı alt bendi gereğince ilan edilmiştir.

Emekçi Kadınlar Konulu Fotoğraf Yarışması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınların toplumdaki yerini farklı bir bakış açısıyla ele alabilmek, farkındalık oluşturmak, toplumun ana unsuru olan kadın temasını ön plana çıkarabilmek için İnegöl Belediyesi ve İnegöl Fotoğraf Sanatçıları Derneği (İFSAD) işbirliğiyle emekçi kadınlar temalı fotoğraf yarışması düzenlemekteyiz.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun 18. Maddesi gereği imar uygulaması yapılmasına karar verilmiş olup askı ilan tutanakları dosyada belirtilmiştir.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 20.12.2018/2990 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 24.01.2019

Yemene Yardım Kampanyası

FAD, insanların açlıktan öldüğü Yemen için insani yardım kampanyası başlattı.

Yemen’de 2015 yılında şiddetlenen çatışmalarda bugüne kadar 29 milyonluk ülke nüfusunun 22.2 milyonu yardıma muhtaç duruma geldi.

5 milyon çocuk yetersiz beslenme, temiz suya ulaşımın olmaması, ilaç ve tıbbi malzemelerdeki eksiklikler gibi nedenlerle kolera başta olmak üzere salgın hastalıklarla mücadele ediyor.

Ülkede her 10 dakikada, 5 yaşından küçük bir çocuk, önlenebilir sebepler yüzünden, hayatını kaybediyor.

AFAD ÇAĞRI HATTI ALO 122

Afet ve acil durumlarda müdahale yapılabilmesi, koordinasyonun sağlanabilmesi, kaynakların etkin kullanımı ve yetkililerin durumdan haberdar edilebilmesi için haberleşmenin sağlanması ve kesintisiz devam etmesi hayati önem arz etmektedir.

Afet ve acil duruma müdahalenin çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi ancak ve ancak sağlıklı ve hızlı bir iletişimle mümkün olacaktır. Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bünyesinde herhangi bir afet ve acil durumda 7 gün 24 saat görev yapan afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi içerisinde bulunan AFAD ÇAĞRI HATTI " ALO 122 " nin herkezçe bilinmesi ve ihtiyaç halinde aranması vatandaşlarımızın can ve mal kaybı açısından önemlidir.

Askı İlan Tutanağı

3194 Sayılı İmar Kanunun ilgili hüküm ve esaslarına dayalı aşağıda tarih ve numaraları yazılı Belediye Meclisi kararları ile mevcut imar planında değişiklikler yapılmıştır. Yapılan değişiklikler Bursa Büyükşehir Belediyesinin 18.10.2018/2408 ve 23.10.2018/2585 sayılı meclis kararları ile onanmıştır.

Değişiklik imar planları ile Meclis Kararları askı ilan tahtasında asılı olup, durum İmar Kanunun 8.maddesi (b) bendi gereğince ilanen tebliğ olunur. 30/11/2018

Akhisar Yeni Kapalı Pazaryeri

İlçemizde Akhisar Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde Pazar günleri kurulan açık semit pazarı belediyemizde; Akhisar Mahallesi, Fatih Caddesi üzerine yeni yapılan İnegöl Yeni Kapalı Semt Pazartına taşınması için Belediye Başkanlığıı'nın 06.11.2018 tarih ve E.1784 sayılı oluru ile komisyon oluşturulmuştur.

Söz konusu Pazaryeri yer tespit komisyonu taşınma süreciyle ilgili çalışmalarını tamamlamış olup, buna dair komisyon raporu ve kura çekimi ile ilgili yönetmler ekte sunulmuştur.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa