Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Bremen Mızıkacıları İnegöllü Çocuklar İle Buluştu</p> Bremen Mızıkacıları İnegöllü Çocuklar İle Buluştu
<p>Çocuk Yuvadan Gidince Evlilikler Bitiyor</p> Çocuk Yuvadan Gidince Evlilikler Bitiyor
<p>Boş Duran Arazi Memleketin Kaybıdır</p> Boş Duran Arazi Memleketin Kaybıdır
<p>Fırınlar Denetimden Geçti</p> Fırınlar Denetimden Geçti
<p>Preşeva İnegöllü Yatırımcıları Bekliyor</p> Preşeva İnegöllü Yatırımcıları Bekliyor
<p>Başkanlık Kupası Kuraları Çekildi</p> Başkanlık Kupası Kuraları Çekildi
<p>Gaziantep’in Yöresel Lezzetleri İnegöllülerle Buluştu</p> Gaziantep’in Yöresel Lezzetleri İnegöllülerle Buluştu
<p>Çilek Üreticisi Bilinçlendiriliyor</p> Çilek Üreticisi Bilinçlendiriliyor
<p>Bursa Kebap Evi İnegöl Belediyespor’u Ağırladı</p> Bursa Kebap Evi İnegöl Belediyespor’u Ağırladı
<p>Bereket Sofrası Huzurevi Sakinleri İçin Kuruldu</p> Bereket Sofrası Huzurevi Sakinleri İçin Kuruldu

Bremen Mızıkacıları İnegöllü Çocuklar İle Buluştu

İnegöl Belediyesi, Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Grimm Kardeşler tarafından fabl üslubunda yazılan dünyaca ünlü “Bremen Mızıkacıları”nı İnegöllü çocuklar ile buluşturdu.

Çocuk Yuvadan Gidince Evlilikler Bitiyor

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen aile seminerinde konuşan Aile ve Evlilik Danışmanı Serhat Yabancı, Türk toplumunda en büyük problemin çocuk olduktan sonra anne babaların tüm ilgisini çocuğa vermesi ve karı-koca rolünün sona ermesi olduğuna dikkat çekerek “Böyle evliliklerde çocuk yuvadan gidince aile bitiyor” dedi.

Boş Duran Arazi Memleketin Kaybıdır

Gündüzlü Mahallesinde gerçekleştirilen Budama Kursunun sertifika törenine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, bölgede boş arazinin çok olduğuna dikkat çekerek “Bunlar hem sizin hem de memleketin kaybıdır. Bu programın en büyük gayesi de bu aslında. İnşallah üretimimiz artar ve hem sizler hem de devletimiz kazanır” dedi.

Fırınlar Denetimden Geçti

İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığına yönelik tehditleri azaltmak, vatandaşların hijyenik ortamda, güvenilir bir şekilde ekmeklerini almaları için ilçede faaliyet gösteren 67 fırına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Preşeva İnegöllü Yatırımcıları Bekliyor

Sırbistan sınırları içerisinde bulunan son Müslüman şehir olan Preşeva’nın Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette iki şehrin kardeş şehir ilişkisi ve ticari işbirliği görüşüldü.

Başkanlık Kupası Kuraları Çekildi

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilecek olan Okullar Arası İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası’nın kura çekimi yapıldı.

Gaziantep’in Yöresel Lezzetleri İnegöllülerle Buluştu

Gaziantep Yöresel Ürünler Etkinlik Çadırı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katılımıyla nikah dairesi önündeki alanda açıldı.

Çilek Üreticisi Bilinçlendiriliyor

Kırmızı altın olarak tabir edilen çileğin başkenti Kurşunlu’da üreticilerin daha bilinçli üretim yapabilmesi için İnegöl Belediyesi tarafından çilek hastalıklarıyla ilgili seminer düzenlendi.

Bursa Kebap Evi İnegöl Belediyespor’u Ağırladı

İnegöl AVM'de faaliyet gösteren Bursa Kebap Evi sahipleri Eray Soral ile Murat Şerefoğlu, Voleybol Efeler Ligi'nde Pazar günü saat 15.30'da sahasında ağırlayacağı zorlu Ziraat Bankası maçı öncesi İnegöl Belediyespor'un yönetim kurulu, teknik heyet ve sporcularına moral yemeği verdi.

Bereket Sofrası Huzurevi Sakinleri İçin Kuruldu

Her hafta Cuma sabahı düzenlenen ‘Bereket Sofrası’ Halk Günleri etkinliği bu hafta huzurevi sakinleri için kuruldu.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa