Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Hedeflerimize Ulaşmak İçin Hayallerimizin Olması Gerekiyor</p> "Hedeflerimize Ulaşmak İçin Hayallerimizin Olması Gerekiyor"
<p>Taşerondan Kadroya Geçen Belediye Personeli Şirket Çatısı Altında</p> Taşerondan Kadroya Geçen Belediye Personeli Şirket Çatısı Altında
<p>23 Nisan’da Çocuklar Doyasıya Eğlendi</p> 23 Nisan’da Çocuklar Doyasıya Eğlendi
<p>140 Kişi Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı</p> 140 Kişi Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı
<p>23 Nisan Coşkuyla Kutlandı</p> 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
<p>23 Nisan Onlarla Güzel</p> 23 Nisan Onlarla Güzel
<p>“Barış Ve Kardeşlik İçinde Bir Dünyanın Kurulması, Çocuklarımızın Eseri Olacaktır”</p> “Barış Ve Kardeşlik İçinde Bir Dünyanın Kurulması, Çocuklarımızın Eseri Olacaktır”
<p>Akhisar Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi</p> Akhisar Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi
<p>Halk Sağlığı İçin Denetimler Sürüyor</p> Halk Sağlığı İçin Denetimler Sürüyor
<p>Ayçiçeği Masal Parkı Törenle Açıldı</p> Ayçiçeği Masal Parkı Törenle Açıldı

"Hedeflerimize Ulaşmak İçin Hayallerimizin Olması Gerekiyor"

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğüne bağlı İnegöl Sosyal Hizmet Merkezi tarafından sosyal ve ekonomik destek verilen ailelerin hem ekonomik olarak hem de psiko-sosyal açıdan desteklenen çocuklar ile rol model söyleşi programında buluştu.

Taşerondan Kadroya Geçen Belediye Personeli Şirket Çatısı Altında

İnegöl Belediye Meclisi, taşerondan kadrolu işçi statüsüne geçen 529 personelin devir alınan bir şirket çatısı altında yer alması için olağanüstü toplandı.

23 Nisan’da Çocuklar Doyasıya Eğlendi

İnegöl Belediyesi, dünyada çocuklara atfedilen ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel gerçekleştirdiği programlarla hem İnegöllü çocukların hem de ilçe halkının beğenisini kazandı.

140 Kişi Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl ilkinin düzenlediği 1. Ulusal Hızlı Satranç Turnuvası, Pazar günü 140 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İnegöl’de de coşkuyla kutlandı. Sabah Atatürk Anıtında başlayan törenler, Kocatepe İlkokulunda devam etti. Tüm okullar kendi bünyelerinde farklı etkinlikler de gerçekleştirdi.

23 Nisan Onlarla Güzel

İnegöl Belediyesi bünyesinde yıl boyunca eğitim gören halk dansları minikler, çocuk gitar, çocuk korosu, çocuk sanat atölyesi ve drama kursu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteride hünerlerini sergiledi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Taban, mesajında barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulmasının çocukların eseri olacağını ifade etti.

Akhisar Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi

İnegöl Belediyesi’nin Akhisar, Baykoca ve Huzur Mahallelerinin ortak kullanımı için Akhisar Mahallesinde yapımına başladığı kapalı Pazar yerinde sona gelindi. 360 tezgahlık kapasitesi bulunan 4176 m2’lik alanın kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Halk Sağlığı İçin Denetimler Sürüyor

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, halk sağlığına yönelik tehditleri azaltmak, vatandaşların hijyenik ortamda, güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapmaları için ilçede faaliyet gösteren dondurmacı ve tatlıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Ayçiçeği Masal Parkı Törenle Açıldı

İnegöl Belediyesi’nin 2017 yılında yapımına başladığı ve içerisinde Türk büyüklerini anlatan figürlerle birlikte adrenalin parkuru, vitamin kafesi ile hem çocukların hem de yetişkinlerin uğrak noktası olacak Ayçiçeği Masal Parkı, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa