Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Okullar Arası Spor Festivali Masa Tenisiyle Start Aldı</p> Okullar Arası Spor Festivali Masa Tenisiyle Start Aldı
<p>Başkan Alper Taban Radyo Medya’nın Konuğu Oldu</p> Başkan Alper Taban Radyo Medya’nın Konuğu Oldu
<p>Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın</p> Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın
<p>“İnegöl Her Şeye Değer”</p> “İnegöl Her Şeye Değer”
<p>Haydi İnegöl, Belediyespor’a Destek Olma Zamanı</p> Haydi İnegöl, Belediyespor’a Destek Olma Zamanı
<p>Okullar Arası Spor Festivalinin Galası Yapıldı</p> Okullar Arası Spor Festivalinin Galası Yapıldı
<p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı
<p>Edebiyat Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu</p> Edebiyat Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu
<p>“Bu Oyunlar Başka Millete Oynansa Tozu Toprağı Kalmazdı”</p> “Bu Oyunlar Başka Millete Oynansa Tozu Toprağı Kalmazdı”
<p>İnegöl Kitap Günleri Kapılarını Açtı</p> İnegöl Kitap Günleri Kapılarını Açtı

Okullar Arası Spor Festivali Masa Tenisiyle Start Aldı

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği “Okullar Arası Spor Festivali” bugün yapılan masa tenisi müsabakalarıyla start aldı.

Başkan Alper Taban Radyo Medya’nın Konuğu Oldu

Radyo Medya’da yayınlanan Medyalog programında Kerim Bayraktar’ın konuğu olan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnşallah seçim sonrası önümüzdeki süreçte İnegöl’ün 5 yıl boyunca bir şantiyeye döneceğine dair konuya ben de katılıyorum” dedi.

Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın

İnegöl Belediyesi, 3. İnegöl Kitap Günlerinde bu yıl bir yeniliğe imza attı. “Kitapsız Okul Kalmasın” anlayışıyla hayata geçirilen Kitap Kumbarası uygulamasıyla, kırsal mahallelerdeki okullar için kitap toplanıyor.

“İnegöl Her Şeye Değer”

İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, 2018 yılı içerisinde ortaya koyduğu çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, 2018 yılı içerisinde şehri rahatlatacak dinlenme mekanları, otopark alanları, çocuk parkları, koruluk alanları vb. sosyal donatı alanları oluşturarak İnegöl’e artı bir değer kattı. İnegöl için çalışıyor ve üretiyoruz. İnegöl’e gönülden bağlıyız. İnegöl her şeye değer” şeklinde konuştu.

Haydi İnegöl, Belediyespor’a Destek Olma Zamanı

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Voleybol Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor’un Çarşamba günü oynayacağı Tokat Belediye Plevne karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada voleybola gönül vermiş tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi.

Okullar Arası Spor Festivalinin Galası Yapıldı

İnegöl Belediyesi’nin 3 yıldır Başkanlık Kupası adıyla düzenlediği ve bu yıl “Okullar Arası Spor Festivali” ismiyle 4’üncüsü düzenlenen organizasyonun galası bugün yapıldı. 7 branşta 34 ayrı kategoride düzenlenen Okullar Arası Spor Festivalinde, 66 okuldan 4200 öğrenci mücadele edecek.

Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı

Hayvan dostu bir belediye olarak can dostların her türlü ihtiyacını gideren İnegöl Belediyesi, çok kötü yaşam şartları içerisinde kendi haline terk dilen bir köpeğe daha şefkat elini uzattı.

Edebiyat Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

İnegöl Belediyesi’nin 4 ayrı kategoride düzenlediği Edebiyat Yarışması sona erdi. Kategorilerinde dereceye giren 17 öğrenci, ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

“Bu Oyunlar Başka Millete Oynansa Tozu Toprağı Kalmazdı”

İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği “Yeni Dünya Düzeninde Kadim Güç Türkiye” konulu söyleşide konuşan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil; “Bu milleti ezmek, yok etmek, inancını sarsmak kolay değil. 100 senedir oynanan bu oyunlar başka milletin üzerinde oynansa inanın tozu toprağı kalmaz” dedi.

İnegöl Kitap Günleri Kapılarını Açtı

İnegöl Belediyesi tarafından bilginin tek değişmez unsuru olan kitap ile buluşma adına bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘İnegöl Kitap Günleri’ törenle kapılarını açtı. MODEF Fuar Alanında düzenlenen ve 15-24 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan kitap fuarında 115 yayınevi eserlerini İnegöllülere sunacak. Fuara ilk günden öğrenciler akın ederken, fuar kapsamında birçok yazar da İnegöl’de konuk edilecek.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa