Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>“İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”</p> “İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”
<p>Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı</p> Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı
<p>“İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”</p> “İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”
<p>“Birlikte Daha Mutluyuz”</p> “Birlikte Daha Mutluyuz”
<p>Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı</p> Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı
<p>Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı</p> Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı
<p>Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti</p> Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti
<p>Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı</p> Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı
<p>İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek</p> İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek
<p>Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov</p> Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov

“İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”

Yeni Mahallede devam eden asfalt ve tretuvar çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, “Şehrimiz güzelleşmeye, eksikleri giderilmeye devam ediyor. Bu dayanışma ve çalışma azmiyle dönem içerisinde pek çok ihtiyacımızı gidereceğimizi düşünüyorum” dedi.

Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı

İnegöl Belediyesi, Dünya Gıda Günü nedeniyle Onkolog Doktor Yavuz Dizdar’ı konuk etti. Dizdar, “Sağlıklı Beslenme ve Geleceğimiz” konulu seminerde İnegöllülere önemli mesajlar verdi.

“İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”

İnegölspor’un yeni Başkanı Münür Kanar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Taban, “Hedefe varmak için şehir olarak mücadele edilecek. Herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor” dedi.

“Birlikte Daha Mutluyuz”

İnegöl Belediyesi, Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi, Yenice Rehabilitasyon Merkezi ve İnegöl Müftülüğü işbirliğinde hayata geçirilen “Birlikte Daha Mutluyuz” projesi kapsamda, Huzurevi sakinleri ile lise öğrencileri ve engelli öğrenciler DOSTUM tesislerinde bir araya gelerek eğlenceli bir gün geçirdi.

Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı

İnegöl Belediyesi’nin Baykoca Mahallesinde 10 bin m2 alan üzerinde hayata geçirdiği yaşam alanı, düzenlenen coşkulu törenle hizmete alındı.

Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı

Yeniceköy Mahallesinde kurulacak olan MOBESE merkezinin protokolü İnegöl Belediyesi, Yenice Organize Sanayi Bölgesi ve Jandarma Komutanlığı arasında imzalandı.

Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti

İnegöl’de yolda yürürken bulduğu 900 TL’yi zabıtaya teslim eden engelli Ahmet Uysal, bu örnek davranışıyla takdir topladı. Belediye Başkanı Alper Taban, duyarlı vatandaşı makamında ağırlayıp teşekkür etti.

Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı

Belediye Başkanı Alper Taban, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle elma bahçesinde hasat yapan kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek

İnegöl Belediyesi, yeni sezon Süper Amatör, 1. Amatör ve 2. Amatör Kümelerde mücadele eden 16 takıma toplam 100 bin TL değerinde destekte bulundu.

Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov

Bursa Teknik Üniversitesi Uzay, Havacılık ve Savunma Sanayii Topluluğu ve İnsanlık Yararına Teknoloji Topluluğu üyesi öğrencilerin geliştirdiği dronelar, sabit kanatlı insansız hava araçları ve sualtı araçları, İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle İnegöl’deki öğrencilere sunuldu.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa