Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu Başladı</p> İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu Başladı
<p>İnegöl Belediyesi’nin Helva Geleneği Sürüyor</p> İnegöl Belediyesi’nin Helva Geleneği Sürüyor
<p>Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı</p> Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı
<p>Küçükler Ve Yıldızlar Futbol Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu</p> Küçükler Ve Yıldızlar Futbol Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu
<p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p> Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor
<p>Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi</p> Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi
<p>İnegöl Belediyesi, E-Devlet Uygulamasında Türkiye Üçüncüsü</p> İnegöl Belediyesi, E-Devlet Uygulamasında Türkiye Üçüncüsü
<p>Ufka Yolculuk Ödülleri Sahiplerini Buldu</p> Ufka Yolculuk Ödülleri Sahiplerini Buldu

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu Başladı

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumartesi günü Çocuk Sanat Atölyesi Etkinliklerinin yer aldığı bir program düzenledi.

İnegöl Belediyesi’nin Helva Geleneği Sürüyor

İnegöl Belediyesi’nin her kandilde gerçekleştirdiği helva ikramları, Berat kandilinde de devam etti. Mesudiye Yeni Camide bin kişilik helva dağıtıldı.

Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı

Belediye Başkanı Alper Taban’ın seçim döneminde bir süre ara verdiği halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanmasının ardından yeniden başladı.

Küçükler Ve Yıldızlar Futbol Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Okullar Arası Spor Festivalinde küçük erkekler ve yıldız erkekler futbol müsabakaları sona erdi. Çekişmeli karşılaşmalar sahne olan futbol branşında küçüklerde İstaş Kentaş İlkokulu, yıldızlarda ise Gazipaşa Ortaokulu şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi

İnegöl Belediyesi’nin yaptığı tüm uyarılara rağmen Cerrah’ta boş alana moloz dökerken yakalanan kişiye 10 bin 298 TL para cezası kesildi.

İnegöl Belediyesi, E-Devlet Uygulamasında Türkiye Üçüncüsü

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile farkındalık ortaya koyan çalışmalara imza atan İnegöl Belediyesi, yeni nesil belediyecilik kapsamında e-devlet kapısı olan www.turkiye.gov.tr üzerinde belediyenin mevcutta hizmet sayısını 28’e yükselterek, bu hizmeti veren belediyeler arasında Türkiye Üçüncülüğüne ulaştı.

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri seçin. İnegöl Belediye Başkanlığı görevine bağlı Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Ufka Yolculuk Ödülleri Sahiplerini Buldu

Server Gençlik Derneği tarafından düzenlenen İnegöl’de ise İnegöl Çevre Ve Kültür Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının İnegöl Belediyesi sponsorluğunda hazırlanan ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa