Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti
<p>Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti</p> Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti
<p>Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi</p> Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi
<p>Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı</p> Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı
<p>Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor
<p>Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi</p> Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi
<p>Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı</p> Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı
<p>Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu</p> Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu
<p>17 Ağustos’u Unutmayacağız</p> 17 Ağustos’u Unutmayacağız
<p>Başkan Taban Personelle Bayramlaştı</p> Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un voleybolcuları, kulübün sağlık sponsoru olan Özel İnegöl Cihangir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti

Belediye Başkanı Alper Taban, “Mahalle Buluşmaları” adı altında daha önce Mesudiye ve Kemalpaşa Mahallesinde yapılan vatandaşlarla buluşma programını Hamidiye Mahallesi ile sürdürdü. Bölgenin sorunları ve halkın talepleri, yerinde dinlenerek tespitler yapıldı.

Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi Emir Sokakta mezbelelik haldeki alanda gerçekleştirdiği düzenlemeyi tamamlayarak 82 araçlık mahalle otoparkını hizmete aldı.

Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı

Belediye Başkanı Alper Taban, turistik gezi için Bosna Hersek’ten İnegöl’e gelen grupla meclis salonunda buluştu.

Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Sülün Sokakta toplamda 2550 m2’lik alanda; çocuk oyun alanı, fitness alanı, otopark, sert zemin ve yeşil alandan oluşan peyzaj düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi

Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor’da 6 sezondan bu yana görev yapan Kondisyoner Savaş Akkaya’nın sözleşmesi yenilendi.

Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı

İnegöl Belediyesi temizlik konusunda yeni bir uygulamanın daha startını verdi. Bireysel çöp konteynırı uygulaması, pilot bölge seçilen Kemalpaşa Mahallesinin 3 sokağında başladı. Pilot bölgelerde uygulamanın başarılı olması durumunda, bireysel çöp konteynırları ilçe merkezinin tamamında kullanılacak.

Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu

İnegöl Belediyespor, Özel İnegöl Cihangir Hastanesi ile sağlık sponsorluğu protokolü imzalandı.

17 Ağustos’u Unutmayacağız

17 Ağustos Marmara Depreminin 20. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Büyük acılara yol açan 17 Ağustos Marmara Depremini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

Belediye Başkanı Alper Taban, kurban bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediyenin tüm birimlerini ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa