Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Aktaş Milli Eğitim Camiasının Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı</p> Aktaş Milli Eğitim Camiasının Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı
<p>Aktaş Damla Projesinin Gönüllü Gençleriyle Buluştu</p> Aktaş Damla Projesinin Gönüllü Gençleriyle Buluştu
<p>Dr. Emin Acar’ın Türbesinin Temeli Dualarla Atıldı</p> Dr. Emin Acar’ın Türbesinin Temeli Dualarla Atıldı
<p>“Kumaşlarla Geçmişten Günümüze Anılarda Yolculuk” Müzede İzlenime Sunuldu</p> “Kumaşlarla Geçmişten Günümüze Anılarda Yolculuk” Müzede İzlenime Sunuldu
<p>Aktaş, Milli Oryantiring Sporcusunu Ödüllendirdi</p> Aktaş, Milli Oryantiring Sporcusunu Ödüllendirdi
<p>Aktaş’tan Yeni Hakim Ve Savcıya Hayırlı Olsun Ziyareti</p> Aktaş’tan Yeni Hakim Ve Savcıya Hayırlı Olsun Ziyareti
<p>Aktaş’tan Ak Ve Gerim’e Ziyaret</p> Aktaş’tan Ak Ve Gerim’e Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesi’nden 2000 Öğrenciye Kırtasiye Desteği</p> İnegöl Belediyesi’nden 2000 Öğrenciye Kırtasiye Desteği
<p>İnegöl’e Hizmet Etmek Gurur Verici</p> "İnegöl’e Hizmet Etmek Gurur Verici"
<p>Başkan Aktaş’tan Hicri Yeniyıl Mesajı</p> Başkan Aktaş’tan Hicri Yeniyıl Mesajı

Aktaş Milli Eğitim Camiasının Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı

2017-2018 eğitim öğretim yılının geçtiğimiz hafta başlamasının ardından bugün Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm eğitim camiası ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini iletti.

Aktaş Damla Projesinin Gönüllü Gençleriyle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonu ile gönüllü gençler tarafından toplum yararına çalışmaların hayata geçirildiği Damla Projesi kapsamında 7 günlük faaliyetler için İnegöl’e gelen 20 kişilik grup, Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından belediye meclis salonunda ağırlandı.

Dr. Emin Acar’ın Türbesinin Temeli Dualarla Atıldı

Eğitim ve irşad faaliyetleri ile bilinen Milli Selamet Partisi 1973 Bursa Milletvekili, Ankara’nın manevi önderlerinden Dr. Emin Acar için türbe yapımına başlandı. Acar’ın defnedildiği İnegöl’e bağlı Deydinler Mahallesindeki alanda yapılacak türbenin temeli dualarla atılırken, türbenin yanına da cami yapılacağı açıklandı.

“Kumaşlarla Geçmişten Günümüze Anılarda Yolculuk” Müzede İzlenime Sunuldu

Kırkyama sanatçısı Nilgün Başaran’ın öğrencileriyle birlikte hazırladığı 7’si yorgan olmak üzere 40 farklı eserden oluşan “Kumaşlarla Geçmişten Günümüze Anılarda Yolculuk” isimli sergisi, İnegöl Kent Müzesinde izlenime sunuldu.

Aktaş, Milli Oryantiring Sporcusunu Ödüllendirdi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Milli Takım forması altında Karadağ’da düzenlenen Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonasında 2’nci olan Belediyespor DOSTUM sporcusu Hilal Oruç ve antrenörü Tarık Şeker’i makamında ağırladı.

Aktaş’tan Yeni Hakim Ve Savcıya Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçeye yeni atanan ve atamaları sonucu İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan 2. Asliye Ceza Hakimi Murat Işık ile Cumhuriyet Savcısı Osman Karataş’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Aktaş’tan Ak Ve Gerim’e Ziyaret

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa bir süre önce görevlerine başlayan Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak ile BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim’i ziyaret etti.

İnegöl Belediyesi’nden 2000 Öğrenciye Kırtasiye Desteği

Her yıl eğitim öğretim yılının ilk haftası öğrencilere yönelik kırtasiye yardımları gerçekleştiren İnegöl Belediyesi, bu yıl da 2 bin öğrenciye çanta ve içerisinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin yer aldığı setleri ulaştırdı. Dumlupınar Ortaokulunda kırtasiye malzemelerinin dağıtımına katılan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

"İnegöl’e Hizmet Etmek Gurur Verici"

Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan İnegöl Eski Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Aktaş Kaplan’a hizmetleri ve İnegöl’e katkıları için teşekkür ederken, Şükrü Kaplan ise “Burada görev yapmak, burada çalışmak, İnegöl ve İnegöl halkına hizmet etmek gurur verici bir şey” dedi.

Başkan Aktaş’tan Hicri Yeniyıl Mesajı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hicri yeni yılla ilgili mesaj yayınladı. İslam tarihinde bir dönüm noktası olarak Hz. Muhammed'in hicreti esas alınarak, hicri yılbaşı kabul edilen Muharrem ayının başlangıcına ilişkin mesajında Aktaş, “Yeni hicri yılın ümmeti Muhammed için yeni başlangıçlara ve hayırlara vesile olmasını Mevla’dan niyaz ediyorum” dedi.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa