Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Dostum Oryantiring Sporcusu Hilal Oruç Milli Takımda</p> Dostum Oryantiring Sporcusu Hilal Oruç Milli Takımda
<p>Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret</p> Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret
<p>Geleceğin Sanatçıları İnegöl Belediyesi’nde Yetişiyor</p> Geleceğin Sanatçıları İnegöl Belediyesi’nde Yetişiyor
<p>Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor
<p>Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı</p> Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı
<p>İnegöl Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu</p> İnegöl Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu
<p>İnegöl Belediyesi’nden Akhisarlı Çocuklara Bayram Hediyesi</p> İnegöl Belediyesi’nden Akhisarlı Çocuklara Bayram Hediyesi
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
<p>Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet</p> Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet
<p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında

Dostum Oryantiring Sporcusu Hilal Oruç Milli Takımda

Dostum bünyesinde çalışmalarına devam eden Oryantiring takımından Hilal Oruç, Milli Takım sporcusu olarak 7-15 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’da düzenlenecek olan Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün İnegöl’e geldi. Vali Küçük, ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı da makamında ziyaret etti.

Geleceğin Sanatçıları İnegöl Belediyesi’nde Yetişiyor

İnegöl Belediyesi’nin 7-14 yaş arası çocuk resim atölyesi Pazartesi günü başladı. Haftada 4 gün 3’er gruptan olmak üzere toplamda 150 çocuk, Ağustos ayına kadar sürecek atölye çalışmasında resim sanatının inceliklerini usta öğreticilerden öğrenecekler.

Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor

Sosyal belediyecilik alanında örnek bir uygulama olan İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde yaz kursu başlıyor. Geleceğimiz olan çocukların tatil dönemini en güzel şekilde geçirmeleri adına düzenlenecek yaz kursu için kayıt başvuruları 19-29 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı

İnegöl Belediye Spor Yıldız Erkekler voleybol takımı, Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları grup aşamasında rakiplerine set dahi vermeden mağlup ederek finallere kaldı.

İnegöl Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu

İnegöl İlçe protokolü, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Hikmet Şahin Kültürparkı içerisinde bulunan Gölbaşı Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

İnegöl Belediyesi’nden Akhisarlı Çocuklara Bayram Hediyesi

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi Koşukavak Caddesi üzerinde 1200 m2 alanda planlanan çocuk oyun parkının yapımını tamamladı. Bayram öncesi hizmete giren park, ilk günden bölge çocuklarının akınına uğradı.

Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet

İnegöl Belediyesi tarafından engelsiz bir yaşam parolasıyla yaz spor okulları bünyesinde bedenen spor yapma imkanına sahip özel çocuklar adına düzenlenecek kurs için kayıtlar alınmaya başlandı.

Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında

İnegöl Belediyesi tarafından Hadim AVM ile birlikte geleneksel hale getirilen; Babalar Günü Uçurtma Şenliği, bu yıl Ramazan Bayramına denk gelmesi sebebiyle Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa