Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>25 Girişimci Adayı Kursu Tamamladı</p> 25 Girişimci Adayı Kursu Tamamladı
<p>İnegöl Tarihi Bu Kitapla Gün Yüzüne Çıktı</p> İnegöl Tarihi Bu Kitapla Gün Yüzüne Çıktı
<p>Öğrencilerimizin Her Zaman Yanlarında Olacağız</p> "Öğrencilerimizin Her Zaman Yanlarında Olacağız"
<p>Aktaş Emlak İstimlak Müdürlüğü Personeliyle Bir Araya Geldi</p> Aktaş Emlak İstimlak Müdürlüğü Personeliyle Bir Araya Geldi
<p>Engelliler Federasyonu’ndan Aktaş’a Ziyaret</p> Engelliler Federasyonu’ndan Aktaş’a Ziyaret
<p>Dünya Oryantiring Günü Kültürpark’ta Kutlandı</p> Dünya Oryantiring Günü Kültürpark’ta Kutlandı
<p>İnegöl Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor</p> İnegöl Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor
<p>Kaldırımlara Ramazan Düzenlemesi</p> Kaldırımlara Ramazan Düzenlemesi
<p>İnegöl Süte Doydu</p> İnegöl Süte Doydu
<p>Son Gün 31 Mayıs</p> Son Gün 31 Mayıs

25 Girişimci Adayı Kursu Tamamladı

İnegöl Belediyesi’nin 9’uncu KOSGEB Girişimcilik Kursu bugün sona erdi. Girişimci adaylarını son kurs gününde ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Fırsatları değerlendirin” tavsiyesinde bulundu.

İnegöl Tarihi Bu Kitapla Gün Yüzüne Çıktı

İnegöl Belediyesi organizasyonu ve şehirdeki kurum ve kuruluşların destekleriyle 2016 Ekim ayında gerçekleştirilen “Uluslar Arası İnegöl Tarihi ve Kültürü Sempozyumu” neticesinde akademisyenlerin hazırladığı bildirilerle derlenen ve ilçemizin 5000 yıllık tarihine ışık tutan ‘Uluslar Arası Tarih ve Kültür Sempozyumu Bildirileri Kitabı’nın tanıtımı gerçekleştirildi.

"Öğrencilerimizin Her Zaman Yanlarında Olacağız"

Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın Okul Sporları kapsamında Aksaray’da düzenlemiş olduğu Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye dördüncülüğünü elde eden Altıeylül Ortaokulu küçük kızlar masa takımı öğrencileri kazandıkları kupa ve madalyalar ile Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aktaş Emlak İstimlak Müdürlüğü Personeliyle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, personel buluşmaları kapsamında Emlak İstimlak Müdürlüğünde görevli personel ile bir araya geldi.

Engelliler Federasyonu’ndan Aktaş’a Ziyaret

Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Psikolog Mürşit Atlıakın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Dünya Oryantiring Günü Kültürpark’ta Kutlandı

İnegöl Belediyesi, Dünya Oryantiring Gününü Kültürpark’ta düzenlenen ve farklı okullardan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen Oryantiring etkinliği ile kutladı.

İnegöl Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor

İnegöl, Belediyespor ev sahipliğinde “Festival Voleybol” adıyla Bursa ve ilçelerinde düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler Final müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. Şampiyonada İnegöl Belediyespor Voleybol Genç Erkekler takımı da mücadele ediyor.

Kaldırımlara Ramazan Düzenlemesi

İnegöl Belediyesi, kaldırım işgali kararını Ramazan ayında esnetecek. Esneme kararı sadece lokanta, helva-limonata satanlar ile bayrama bir hafta kala tezgah açacak esnaf için geçerli olacak.

İnegöl Süte Doydu

21 Mayıs Dünya Süt Günü etkinlikleri kapsamında Sani Konukoğlu Camisi önünde “Süt Çeşmesi” kuran İnegöl Belediyesi, gün boyu vatandaşlara süt ikramında bulundu. Etkinlikte 500 litre süt dağıtıldı.

Son Gün 31 Mayıs

31 Mayıs Çarşamba günü sona erecek olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisinin 1.taksit ödeme süresinde son haftaya girildi.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa