Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>“İzmaritleri Çöp Olarak Görmemiz İçin Ne Kadar Büyük Olmalı?”</p> “İzmaritleri Çöp Olarak Görmemiz İçin Ne Kadar Büyük Olmalı?”
<p>İnegöl Belediyespor Fenerbahçe’yi Ağırlıyor</p> İnegöl Belediyespor Fenerbahçe’yi Ağırlıyor
<p>İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor</p> İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor
<p>Engelliler Kamu Spotu, Sinemada İzleyiciyle Buluşuyor</p> Engelliler Kamu Spotu, Sinemada İzleyiciyle Buluşuyor
<p>İnegöl Tarımda Şahlanıyor</p> İnegöl Tarımda Şahlanıyor
<p>Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu</p> Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu
<p>Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi</p> Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi
<p>Zabıtadan Sıkı Denetim: 19 İşyerine Cezai İşlem Uygulandı</p> Zabıtadan Sıkı Denetim: 19 İşyerine Cezai İşlem Uygulandı
<p>45 Yıl Sonra Madalyalarına Kavuştular</p> 45 Yıl Sonra Madalyalarına Kavuştular
<p>Başkan Taban’dan İnsan Hakları Mesajı</p> Başkan Taban’dan İnsan Hakları Mesajı

“İzmaritleri Çöp Olarak Görmemiz İçin Ne Kadar Büyük Olmalı?”

İnegöl Belediyesi, toplanan çöplerin yarısını oluşturan sigara izmaritleriyle ilgili vatandaşta farkındalık oluşturabilmek adına bir etkinlik düzenledi. Hem cebe hem sağlığa hem de çevreye ciddi zararı olan sigaraya karşı vatandaşı bilinçlendirmeyi hedefleyen etkinlikte, hazırlanan dev sigara izmaritleriyle mesajlar verildi. Belediye Başkanı Alper Taban “İzmaritleri çöp olarak görmemiz için acaba daha ne kadar büyük olması gerekiyor? Atıyoruz, kirletiyoruz ama farkında değiliz” dedi.

İnegöl Belediyespor Fenerbahçe’yi Ağırlıyor

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Axa Sigorta Efeler Liginde devam eden mücadelede, Pazar günü İnegöl Belediyespor-Fenerbahçe arasında oynanacak olan voleybol maçına tüm ilçe halkını davet etti.

İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor

İnegöl Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri ile personelin kişisel gelişimini ve motivasyonunu artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda iletişim ve resmi yazılarda uyulacak kurallar konulu iki ayrı eğitim düzenlendi.

Engelliler Kamu Spotu, Sinemada İzleyiciyle Buluşuyor

Kent Konseyi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırladığı ve Belediye Başkanı Alper Taban’ın da yer aldığı kamu spotu şeklinde hazırlanan klip, Pink Sinema Salonlarında film öncesi ve film aralarında izleyiciyle buluşuyor.

İnegöl Tarımda Şahlanıyor

İnegöl Belediyesi’nin tarıma ilişkin projeleri hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, Üreten Çiftçiler Kooperatifi bünyesinde TKDK desteği ile kurulacak soğuk hava deposunun projesinin onaylandığını ifade etti. Taban, kooperatife de şuana kadar 200 çiftçinin üye olduğunu duyurarak tüm çiftçilere davette bulundu.

Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle kampüs kantininde bir araya geldi.

Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi

İnegöl Belediyesi’nin Kurşunlu Mahallesinde yapımını kısa bir süre önce tamamladığı ve Şehit Hüseyin Gencer’in adının verildiği çocuk oyun alanı, açılışı yapılamadan kendini bilmez kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

Zabıtadan Sıkı Denetim: 19 İşyerine Cezai İşlem Uygulandı

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipler, halk sağlığını korumak adına belirli aralıklarla yaptığı denetimler kapsamında 43 unlu mamuller işyeri ve 60 ekmek fırınını denetledi. 19 işyerine farklı sebeplerle cezai işlem uygulandı.

45 Yıl Sonra Madalyalarına Kavuştular

İnegöl’de Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan 27 gazi için madalya ve berat tevcih töreni yapıldı. Gaziler ve aileleri, 45 yıl sonra madalyalarına kavuşmanın gurur ve mutluluğunu yaşadı.

İnegöl Belediyesinin Emektar Aynur Ablası Son Yolculuğuna Uğurlandı

10 yıldır İnegöl Belediyesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 59 yaşındaki Aynur Karabıçak hayatını kaybetti. Merhume için belediye önünde tören düzenlendi.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa