Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Orta Asya’da İnegöl Rüzgarları Estirdiler</p> Orta Asya’da İnegöl Rüzgarları Estirdiler
<p>Vandalizme Dur Diyelim</p> Vandalizme Dur Diyelim
<p>İnegöl Belediyespor Gözünü Avrupa’ya Dikti</p> İnegöl Belediyespor Gözünü Avrupa’ya Dikti
<p>El Birliği İçerisinde Olmalıyız</p> "El Birliği İçerisinde Olmalıyız"
<p>Türkiye’yi Daha Da Güzel Günler Bekliyor</p> Türkiye’yi Daha Da Güzel Günler Bekliyor
<p>Posof ve İnegöl Arasında Kardeşlik Bağları Güçleniyor</p> Posof ve İnegöl Arasında Kardeşlik Bağları Güçleniyor
<p>Dünya Tiyatro Gününe Özel Oyun Sahnelediler</p> Dünya Tiyatro Gününe Özel Oyun Sahnelediler
<p>Mobilyacı Olabilmek İçin Evlerinden 350 Km Uzakta Eğitim Alıyorlar</p> Mobilyacı Olabilmek İçin Evlerinden 350 Km Uzakta Eğitim Alıyorlar
<p>Dostum Gücüne Güç Katıyor</p> Dostum Gücüne Güç Katıyor
<p>Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler</p> Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler

Orta Asya’da İnegöl Rüzgarları Estirdiler

İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, TÜRKSOY tarafından düzenlenen Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış programı ve nevruz kutlamalarında 16 ülkeden gelen 22 ekip arasında 1’inci oldu. İnegöl’e dönen şampiyon ekip Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Vandalizme Dur Diyelim

Alanyurt Yeni Mahalle Fesleğen Sokakta bulunan çocuk oyun parkının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakılması hakkında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Belediye olarak Bugünün Yarını; Yarının umudu olan geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına her mahalleye kazandırmaya çalıştığımız çocuk oyun parklarının insan demeye el vermediğimiz kişilerce saldırıya uğraması kabul edilemez bir durum. Lütfen artık Vandalizm’e dur diyelim” dedi.

İnegöl Belediyespor Gözünü Avrupa’ya Dikti

Voleybol Efeler Ligi’nde normal sezonu 40 puanla 6’ncı sırada bitirerek Avrupa kupalarını katılım için Play-Off’larda mücadele etme hakkını kazanan İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı, Nisan ayında karşılaşacağı Ziraat Bankası’nı devirerek Avrupa Kupalarına adını yazdırmanın planlarını yapıyor.

"El Birliği İçerisinde Olmalıyız"

Doğubayazıt’tan gelen işadamlarını makamında ağırlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye’nin 780 bin kilometrekaresinin tamamının çok önemli ve değerli olduğunu kaydederek “Bizim bizden başka bir dostumuz yok. El birliği içerisinde olmamız gerekiyor” dedi.

Türkiye’yi Daha Da Güzel Günler Bekliyor

Referandum çalışmaları kapsamında Oylat Boğazı Köyleri ve Mahalleleri Kadın Kalkınma Kooperatifini ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçmişte ülkemizde yaşanan olumsuzlukları anlatarak “Peki, sandıktan evet çıkarsa ne olacak? Bu milletin önündeki prangalar kalkacak, Türkiye daha da zenginleşecek. Türkiye’yi daha da güzel günler bekliyor” dedi.

Posof ve İnegöl Arasında Kardeşlik Bağları Güçleniyor

Posof Baykent Köyü Muhtarı Özgül Önder, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek tüm Baykent köylüleri adına köylerine verdikleri katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Aktaş’a plaket takdim etti.

Dünya Tiyatro Gününe Özel Oyun Sahnelediler

Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla İnegöl Belediyesi Tiyatrosu tarafından “Ayyar Hamza” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Mobilyacı Olabilmek İçin Evlerinden 350 Km Uzakta Eğitim Alıyorlar

İMOS ve Weltew mobilya işbirliğinde Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde eğitim almak üzere Isparta’nın Yalvaç ilçesinden İnegöl’e gelen öğrenciler, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile buluştu.

Dostum Gücüne Güç Katıyor

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(Dostum)’un gücüne güç katmaya hazırlanan ve yakın bir zamanda hizmete girmesi beklenen Kamp Eğitim Merkezinin temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İçinde yaşayan her kesimin gönüllü katkılarıyla tesis edeceği bir kentin vizyonunu oluşturan bir İnegöl için 13 yıllık bir perspektifle gece gündüz demeden tüm dinamiklerimizle gönül bağı kurduğumuz bu şehre hizmet etmenin, bu kadim şehre gecemizi gündüzümüzü vermenin heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler

İnegöl Belediyesi kapalı spor salonu içerisinde oluşturulan tırmanma duvarının son misafirleri Bursa Sevgi Dünyamız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel çocuklar oldu.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa