Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Ankara Üniversitesi Öğrencileri İnegöl’ü Müzede Tanıdı</p> Ankara Üniversitesi Öğrencileri İnegöl’ü Müzede Tanıdı
<p>Yaban Mersini Fidanları Dağıtıldı</p> Yaban Mersini Fidanları Dağıtıldı
<p>İnegöl Belediyesi İşçileri İçin Masaya Oturdu</p> İnegöl Belediyesi İşçileri İçin Masaya Oturdu
<p>Belediyespor Avrupa Arenasında</p> Belediyespor Avrupa Arenasında
<p>Yeni İmar Yönetmeliği Meslek Odalarına Tanıtıldı</p> Yeni İmar Yönetmeliği Meslek Odalarına Tanıtıldı
<p>Oryantiringte Bir Başarı Daha</p> Oryantiringte Bir Başarı Daha
<p>Huzur Mahallesine Yeni Yaşam Alanı Kazandırılıyor</p> Huzur Mahallesine Yeni Yaşam Alanı Kazandırılıyor
<p>Alper Taban’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor</p> Alper Taban’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
<p>Mehmet Müezzinoğlu’ndan Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti</p> Mehmet Müezzinoğlu’ndan Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti
<p>Aktaş İnegöl Belediyesi Personeliyle Vedalaştı</p> Aktaş İnegöl Belediyesi Personeliyle Vedalaştı

Ankara Üniversitesi Öğrencileri İnegöl’ü Müzede Tanıdı

Teknik gezi için İnegöl Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrenci ve öğretim görevlileri, İnegöl Kent Müzesi ile Mobilya Müzesi’ni de ziyaret etti.

Yaban Mersini Fidanları Dağıtıldı

İnegöl Belediyesi, katma değeri yüksek olan Yaban Mersin’inin ilçedeki kırsal mahallelerde yaygınlaşması adına 2400 adet yaban mersini fidanını üreticilere dağıttı. Yaban Mersini fidanları düzenlenen törenle çiftçilere takdim edildi.

İnegöl Belediyesi İşçileri İçin Masaya Oturdu

İnegöl Belediyesi, Hizmet-İş Sendikası ile 2018-2019 yıllarını kapsayacak olan 14. dönem toplu iş sözleşme görüşmelerine başladı.

Belediyespor Avrupa Arenasında

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Belediyespor Voleybol takımının, 22 Kasım Çarşamba günü CEV Challenge Cup 2. Tur ilk maçında İnegöl Spor Salonunda oynayacağı Olympiacos maçına tüm sporseverleri beklediklerini söyledi.

Yeni İmar Yönetmeliği Meslek Odalarına Tanıtıldı

İnegöl Belediyesi, 1 Ekim 2017 tarihi itibariyle yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğine ilişkin meslek odalarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Oryantiringte Bir Başarı Daha

18-19 Kasım 2017 tarihlerinde Kırklareli’de yapılan 2.kademe şehit Dilay&Cem Kerman Oryantiring Türkiye birinciliği yarışmasında İnegöl Belediyespor Oryantiring takımından Rabia Nur Artun orta ve uzun mesafe yarışlarında Türkiye birincisi oldu.

Huzur Mahallesine Yeni Yaşam Alanı Kazandırılıyor

İnegöl Belediyesi, Huzur Mahallesinde 700 m2 alanda; içerisinde çocuk oyun ve fitness alanı ile vatandaşların oturup vakit geçirebileceği bölümlerin yer aldığı yeni bir yaşam alanının yapımına başladı.

Alper Taban’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Belediye Başkanı Alper Taban’a yeni görevine başlamasının ardından tebrik ziyaretleri sürüyor. Taban, tebrikleri mesai saati sonrası makamında kabul ediyor.

Mehmet Müezzinoğlu’ndan Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Aktaş İnegöl Belediyesi Personeliyle Vedalaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu sabah İnegöl Belediyesi’ni ziyaret ederek eski personeli ile vedalaştı. Aktaş, tüm çalışanlarla tek tek görüşüp helallik istedi.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa