Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Şehrin Kalbine Dokunuyorlar</p> Şehrin Kalbine Dokunuyorlar
<p>Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret</p> Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret
<p>Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor</p> Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor
<p>Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu</p> Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu
<p>5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti</p> 5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti
<p>Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor</p> Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor
<p>İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti</p> İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti
<p>İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0</p> İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0
<p>“Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı</p> “Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı
<p>İki Mahallede Metruk Binaların Yıkımı Yapıldı</p> İki Mahallede Metruk Binaların Yıkımı Yapıldı

Şehrin Kalbine Dokunuyorlar

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yardımlarına devam ediyor. Yıllardır yardımların en yetkin adresi olarak vatandaşa kaliteli hizmet sunan Umuteli, yeni sisteme geçişi ile birlikte gıda yardımının yanı sıra, artık ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımını da mağazalardan temin edebilme imkanı sunuyor.

Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret

Bursa Valisi Yakup Canbolat, İnegöl’e gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı da makamında ziyaret etti.

Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor

İnegöl Belediyesi, Turgutalp Mahallesi Büyükdere Sokak ile Paşabey Sokak arasındaki alanda parke taşı uygulaması ve otopark düzenlemesi gerçekleştirdi.

Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu

Boğazova yaylası mevkiinde devam eden yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşın yardımına İnegöl Belediyesi koştu. Karla mücadele ekipleri, 8 saat boyunca mahsur kalan vatandaşı kurtardı.

5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti

İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi, 2019 yılında 49 kişiye yuva oldu. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunulan Huzurevinde aynı zamanda günlük 25 aileye sıcak yemek hizmeti de sağlandı.

Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor

İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nün çalışmalarına Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’ndan destek geldi. Huzurevi sakinlerini ziyaret eden öğrenciler düzenlenen etkinlikte yaşlılarla birlikte ebru sanatı yaptılar.

İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti

İnegöl Belediyesi Muhtar İşleri Müdürlüğü’nün 2019 yılı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, tarım faaliyetlerinin de yönetildiği müdürlüğün ilçe tarımına yön veren çalışmalarını anlattı. Üreten Çiftçiler Kooperatifinden çiftçi eğitim seminerlerine, tarım fuarlarından festivallere çok sayıda etkinliğe imza atılan Muhtar İşleri Müdürlüğü, 2020 yılında da hayata geçirilecek projelerle yoluna doludizgin devam edecek.

İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nde sezonun ikinci yarısının açılış maçında İnegöl Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-0 mağlup etti.

“Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı

İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sahneye taşıdığı Fransız komedya yazarı Moliere’in eseri Cimri’, ilk sahnesinde izleyenlerden tam not aldı.

İki Mahallede Metruk Binaların Yıkımı Yapıldı

İnegöl Belediyesi, ufak dokunuşlarla büyük farkındalıklar oluşturarak şehrin görsel dönüşümünü sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Orhaniye ve kırsal Hilmiye Mahallesinde bulunan iki metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa