Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı</p> Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı
<p>Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi</p> Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi
<p>Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı</p> Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı
<p>İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı</p> İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı
<p>Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Süpriz</p> Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Sürpriz
<p>Balık Tezgahları Denetlendi</p> Balık Tezgahları Denetlendi
<p>İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor</p> İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor
<p>Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor</p> Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor
<p>231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi</p> 231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi
<p>İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı</p> İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı

Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı

Filistinli Ressam Malak Mattar ile İnegöllü Tolga Baktimur’un büyük emekler ile hazırladıkları “Barış” adlı resim sergisi, bugün düzenlenen törenle İnegöl Kent Müzesi Serdar Rubacı Sergi Salonunda izlenime sunuldu.

Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi

İnegöl Belediyesi’nde görev yapan 519 personele yönelik, OSGB ile yapılan protokol gereği 4 ayrı oturumda düzenlenecek iş güvenliği eğitimleri bugün başladı.

Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı

Mevlana Celaleddin Rumi, 745’inci vuslat yıl dönümünde düzenlenen programla anıldı. Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın ifadeleriyle Hz. Mevlana’nın anlatıldığı ve İnegöl Belediyesi Tasavvuf Korosunun konseriyle gönüllerin okşandığı gece, unutulmaz anlara sahne oldu.

İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) kapsamında İnegöl’de ilk defa Sağlıklı Beslenme Kursu açıldı. Uzman diyetisyen nezaretinde 184 saatlik Sağlıklı Beslenme eğitiminden geçecek kursiyerler, Nisan ayı sonunda daha sağlıklı bir yaşam için tam donanımlı hale gelerek belgelerini alacak.

Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Sürpriz

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyespor voleybol takımını antrenmanda ziyaret ederek sporculara tatlı ikramında bulundu.

Balık Tezgahları Denetlendi

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı ekipler, halk sağlığına yönelik tehditleri azaltmak, vatandaşların hijyenik ortamda, güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapmaları için Mer-pa kapalı pazaryerinde faaliyet gösteren 14 balık ve su ürünlerine ait tezgahı denetimden geçirdi.

İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor

İnegöl Belediyesi’nin başlattığı “Ben Başkan Olsam” projesi kapsamında şehrin 5 farklı noktasında konuşlandırılan Fikir Kutuları, Belediye Başkanı Alper Taban’ın da katıldığı temsili törenle açıldı. Vatandaşların fikir, öneri ve eleştirileri burada kamuoyu ile paylaşıldı.

Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor

Belediye Başkanı Alper Taban, her hafta Cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen “Bereket Sofrası Halk Günleri” etkinliği kapsamında bu sabah Varışlısoy Camisi cemaatiyle bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Taban, Mesudiye alt geçidi hakkında bilgi vererek; “Yan bağlantı yollarının tamamlanma süreci devam ediyor, kamulaştırmalar beklendiği için. İnşallah bu çalışmaları da Bursa Büyükşehir Belediyemiz tamamladığında yan yolların da açılma işlemi tamamlanacak” dedi.

231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi

İnegöl Belediyesi’nin Metalax firmasının katkılarıyla hayata geçirdiği 231 ağaçlık koruluk alan ve otoparkın yapımı tamamlanarak hizmete girdi.

İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı

Sezon öncesi transfer çalışmalarını tamamlayan ancak sezona istediği girişi yapamayan İnegöl Belediyespor, bir oyuncuyla yolların ayrılmasının ardından Küba asıllı pasör çaprazı Rolando Cepeda Abreu’yu transfer etti.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa