Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek</p> İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek
<p>Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı</p> Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı
<p>Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor</p> Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor
Babalar Günü Uçurtma Şenliği İle Kutlandı
<p>İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı</p> İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı
<p>Tahtaköprü Meydanı Yenilendi</p> Tahtaköprü Meydanı Yenilendi
<p>Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu</p> Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
<p>Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final</p> Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final
<p>Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu</p> Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu
<p>“Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”</p> “Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”

İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek

İnegöl Belediyesi, şehirde 21. yüzyıl iletişim altyapısını oluşturma adına başlattığı teknolojik atılımlar kapsamında, İnegöl’ün 5 ayrı noktasında vatandaşların dilediği zaman şehri canlı olarak izleyebilecekleri online canlı yayın kameraları kurdu.

Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı

İnegöl Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde karne heyecanı yaşandı.

Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor

İnegöl Belediyesi tatil dönemine girmesiyle yaz spor okullarının startını veriyor. Yaz okulları kapsamında sosyal belediyeciliğin gereği olarak öğrenebilecek düzeyde olan engelli bireylere de ücretsiz yaz kursu düzenlenecek.

Babalar Günü Uçurtma Şenliği İle Kutlandı

İnegöl Belediyesi ve HADİM Şirketler Grubu tarafından; her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Babalar Günü Uçurtma Şenliği, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (İNESMEK) 2018-2019 eğitim öğretim sezonu yılsonu geleneksel el sanatları sergisi, eski kültür sarayı alanında kurulan çadırda izlenime sunuldu. Yüzlerce eserin görücüye çıktığı sergi, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sergiyi gezenler, kursiyerlerin 1 yıllık emekleriyle hazırladığı birbirinden güzel eserleri hayranlıkla inceledi.

Tahtaköprü Meydanı Yenilendi

İnegöl Belediyesi, Tahtaköprü Mahallesinde bulunan meydanda başlattığı düzenleme çalışmasını tamamladı. Peyzaj çalışmasıyla meydan daha modern bir görünüme kavuştu.

Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2018-2019 eğitim öğretim yılı bugün sona erdi. İnegöl’de son zilin çalmasıyla birlikte 64 bin öğrenci karne sevinci yaşarken, Kaymakam Şükrü Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban, Yenice Ömer Osman Çağlayan İlkokulunda öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Proje, Ar-Ge ve Kariyer Günleri Festivali, Perşembe akşamı muhteşem bir konserle final yaptı. Final gecesinde Master Chef şampiyonu Uğur Kardaş da İnegöllülerle buluştu.

Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu

İnegöl Belediyesi, MÜSİAD ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde sıfır atık projesi kapsamında hayata geçirilen çalışma ile mobilya sanayisinden toplanan atıklar, çocuk gelişimi bölümü öğrencileri tarafından oyuncaklara dönüştürüldü. Hem atıkların değerlendirildiği hem de çocuklar için eğlenceli oyuncakların üretildiği proje, “Hayallerin Geleceğe Dönüşümü” isimli sergiyle Kent Müzesinde görücüye çıktı.

“Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Proje, Ar-Ge ve Kariyer Günleri Festivali kapsamında Prof. Dr. Bensu Karahalil’in katılımıyla “Kariyer ve Gençlik İlişkisi” konulu söyleşi düzenlendi. Festivalin konser programı da Tunceli’den gelen şehit haberleri sonrası iptal edildi.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa