Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

İnesmek Mutfağı İle Lezzetli Yemekler Yapın
<p>Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz</p> Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz
<p>Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı</p> Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı
<p>Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür</p> Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür
<p>İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor</p> İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor
<p>Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri</p> Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri
<p>Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde</p> Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde
<p>Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret</p> Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek</p> İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek
<p>Evde Sağlıkla Kalın</p> Evde Sağlıkla Kalın

İnesmek Mutfağı İle Lezzetli Yemekler Yapın

İnegöl Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kal çağrılarının yapıldığı bu günlerde vatandaşların evlerinde keyifli vakit geçirmeleri adına hazırlamış oldukları videolu etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz

İnegöl Belediyesi, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında belediyecilik hizmetlerini belediye binalarına uğramadan E-Belediye aracılığı ile bir tıkla vatandaşların cebine getirdi.

Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı

Son dönemlerde yapılan okullarla ciddi öğrenci sirkülasyonunun ortaya çıktığı Metal Sanayi Kavşağı bölgesinde, yayaların güvenli geçişini sağlamak adına 33 metre uzunluğunda yaya üst geçidi yapılması için çalışmalara başlandı.

Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür

Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında 20 gündür gece gündüz yoğun mesai harcayan İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini şantiyede ziyaret eden Belediye Başkanı Alper Taban, bu yoğun emeğin karşılığında personeline teşekkür etti.

İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor

Bir yandan koronavirüsle mücadele çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, diğer taraftan şehrin eksiklerini giderebilmek adına farklı alanlarda yapım işlerini sürdürüyor.

Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri

İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi’nde koronavirüs salgınına ilişkin sıkı tedbirler alındı. Özellikle yaşı ilerlemiş kişilerde ölümcül sonuçlara sebep olan virüse karşı hem burada kalan vatandalar hem de personel önlemlerle koruma altına alındı.

Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde

İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi, Korona Virüs’ün hayatı kısıtladığı şu günlerde vatandaşların imdadına yetişmeye devam ediyor. İnegöl Belediyesinin Kasım 2019 tarihinde yapmış olduğu düzenleme ile 7/24 çalışma esasını benimseyen Çözüm merkezi 65 yaş üstü yaşlıların ve kronik hastalığı olan vatandaşların adeta eli ayağı olmuş durumda.

Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan videoda İnegöl Belediyesi haberlerini sunan küçük Betül Belediye Başkanı Alper Taban’ın da dikkatini çekti. Taban küçük kızı makamına davet ederek ağırladı.

İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) usta öğreticilerinin maske üretimine başlamasının ardından, gönüllü 170 kursiyer de evlerinde kendi makineleriyle maske üretimi için düğmeye bastı. Bu dev organizasyonla şehirdeki resmi kurumların maske ihtiyacı karşılanıyor.

Evde Sağlıkla Kalın

İnegöl Belediyesi, evde kal çağrılarının yapıldığı günlerde vatandaşların evlerinde yapabilecekleri egzersizlere ilişkin bir video çekti.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa