Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>İnegöl Parmakla Gösterilen Bir Şehir Olsun</p> "İnegöl Parmakla Gösterilen Bir Şehir Olsun"
<p>Aşkım Kapışmak İnegöllülerle Buluştu</p> Aşkım Kapışmak İnegöllülerle Buluştu
<p>İnegöl, Bursa Turizm Fuarında Görücüye Çıktı</p> İnegöl, Bursa Turizm Fuarında Görücüye Çıktı
<p>Taban’dan Voleybol Maçlarına Davet</p> Taban’dan Voleybol Maçlarına Davet
<p>Ahşap Yakma Sanatı Sergisi Kent Müzesinde Açıldı</p> Ahşap Yakma Sanatı Sergisi Kent Müzesinde Açıldı
<p>Kurşunlu’da Yatırım Atağı Sürüyor</p> Kurşunlu’da Yatırım Atağı Sürüyor
<p>Bütün İnsanlık İçin Bir Meşale Yakan Aliya</p> "Bütün İnsanlık İçin Bir Meşale Yakan Aliya"
<p>Fatih Mahallesi’nde Çok Amaçlı Spor Alanı Yapımına Başlandı</p> Fatih Mahallesi’nde Çok Amaçlı Spor Alanı Yapımına Başlandı
<p>Akbaşlar Futbol Sahasının Yapımına Başlandı</p> Akbaşlar Futbol Sahasının Yapımına Başlandı
<p>Açlığa Son Temasıyla Dünya Gıda Günü Kutlandı</p> "Açlığa Son" Temasıyla Dünya Gıda Günü Kutlandı

"İnegöl Parmakla Gösterilen Bir Şehir Olsun"

Belediye Başkanı Alper Taban’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliği’ bu hafta Suyolu Camisinde gerçekleştirildi. Namaz sonrası vatandaşlarla simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, burada konuşan Alper Taban; “Temizlik hususunda İnegöl’de ciddi bir sıkıntımız var. Ben istiyorum ki parmakla gösterilen bir şehir olsun İnegöl. Bu şehre gelen insan imrensin. Ne kadar bakımlı, güzel bir şehir desin” dedi.

Aşkım Kapışmak İnegöllülerle Buluştu

İnegöl Belediyesi, Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak’ı İnegöllülerle buluşturdu. “İnsan etkileme ve ikna etme sanatı” konusunda anlatımlar yapan Aşkım Kapışmak’ın gösterisine ilçe halkının ilgisi yoğun oldu.

İnegöl, Bursa Turizm Fuarında Görücüye Çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi destekleriyle, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) ve Network Fuarcılık işbirliğinde organize edilen ‘1. Bursa Turizm Fuarı’ ve Bursa Valiliği himayesinde düzenlenen ‘3. Turizm Zirvesi’, Perşembe günü yoğun katılımla başladı. İnegöl Belediyesi de şehrin turizm değerlerinin tanıtıldığı bir stantla fuarda yerini aldı.

Taban’dan Voleybol Maçlarına Davet

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Belediyespor voleybol takımlarının 2.lig ve Efeler Liginde yapacağı maçlar öncesinde yaptığı açıklamada, voleybola gönül vermiş tüm sporseverleri maçlara beklediklerini söyledi.

Ahşap Yakma Sanatı Sergisi Kent Müzesinde Açıldı

İnegöllü yakma sanatı ustası Selçuk Algurdağ, şehrin sembolleri arasında yer alan yapıları yakma sanatıyla ahşaba işledi. Usta sanatçının İstanbul ve İnegöl’den farklı bölgeleri işlediği 38 eser, İnegöl Kent Müzesi sergi salonunda izlenime sunuldu.

Kurşunlu’da Yatırım Atağı Sürüyor

İnegöl Belediyesi, geçmiş yıllarda pek çok projeyi hayata geçirdiği Kurşunlu Mahallesinde çocukları da unutmadı. Eskiyen ve kullanım ömrünü yitiren çocuk oyun alanı yenilenerek çocukların hizmetine sunuldu.

"Bütün İnsanlık İçin Bir Meşale Yakan Aliya"

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Aliya İzzetbegoviç’in 15. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aliya İzzetbegoviç'in 8 Ağustos 1925'te başlayan yaşamı 19 Ekim 2003'te sona erdi ama onun ismi, eserleri, onun düşünceleri ve fikirleri hala yaşıyor. Hapis hayatı, savaş yılları ve siyasi hayatının da gösterdiği gibi Aliya İzzetbegoviç bizler açısından ne sıradan bir lider, ne sıradan bir siyaset adamı ne de sıradan bir komutandır. Aliya, bütün insanlık için bir meşale yakmıştır” dedi.

Fatih Mahallesi’nde Çok Amaçlı Spor Alanı Yapımına Başlandı

İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesi Fatih Mahallesinde 3000 m2 alan üzerinde; semt sahası, çocuk oyun alanları ve fitness alanları ile otoparkın yer aldığı projenin yapımı için çalışmalara başladı.

Akbaşlar Futbol Sahasının Yapımına Başlandı

İnegöl Belediyesi, Akbaşlar Mahallesinde futbol sahası yapım çalışmalarının startını verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, çalışmaları yerinde inceledi.

"Açlığa Son" Temasıyla Dünya Gıda Günü Kutlandı

Belediye Başkanı Alper Taban, 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti. Birleşmiş Milletler tarafından bu yıl “Açlığa Son” temasıyla kutlanan Gıda Gününde, israfa dikkat çekildi.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa