Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Başkan Taban’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı</p> Başkan Taban’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
<p>İnegöl Belediyesi’nden Yetim Çocuklara Bayram Sürprizi</p> İnegöl Belediyesi’nden Yetim Çocuklara Bayram Sürprizi
<p>Belediyespor Yaz Spor Okulunda İkinci Dönem Sona Erdi</p> Belediyespor Yaz Spor Okulunda İkinci Dönem Sona Erdi
<p>İnegöl Bayrama Hazırlanıyor</p> İnegöl Bayrama Hazırlanıyor
<p>Emniyet Müdürü Erçetin’e İade-i Ziyareti</p> Emniyet Müdürü Erçetin’e İade-i Ziyareti
<p>15 Sokakta Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor</p> 15 Sokakta Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor
<p>Nostalji Tadındaki Sinema Günleri Sona Erdi</p> Nostalji Tadındaki Sinema Günleri Sona Erdi
<p>17 Ağustos’u Unutmayacağız</p> 17 Ağustos’u Unutmayacağız
<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti
<p>Başkan Taban Hayvan Pazarını Ziyaret Etti</p> Başkan Taban Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Başkan Taban’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İnegöl Belediyesi’nden Yetim Çocuklara Bayram Sürprizi

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardımlaşma Merkezi, kurban bayramında yetim çocukları unutmadı. 41 çocuğa bayram öncesi kıyafet yardımı yapıldı.

Belediyespor Yaz Spor Okulunda İkinci Dönem Sona Erdi

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor bünyesinde düzenlediği yaz spor okullarında ikinci dönem de sona erdi. 8 farklı branşta düzenlenen yaz spor okullarında 550 sporcu, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

İnegöl Bayrama Hazırlanıyor

İnegöl Belediyesi, kurban bayramı öncesi oluşturulan ekiplerle şehrin dört bir yanında bayram temizliğini sürdürüyor. Çalışma kapsamında; kaldırımlardaki otların biçilmesinden boş arsaların temizliğine, otomatik süpürge aracı ve görevliler tarafından sokakların, caddelerin süpürülmesine kadar her noktada temizlik çalışması sürüyor.

Emniyet Müdürü Erçetin’e İade-i Ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, yeni Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i ziyaret etti. Şehrin sorunları ve özellikle trafikle ilgili yapılacak uygulamalar görüşüldü.

15 Sokakta Sathi Kaplama Çalışmaları Sürüyor

İnegöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Alanyurt Yeni Mahallede 15 sokakta sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 3 kilometrelik sathi kaplamanın yapılacağı çalışmanın bayrama yetiştirilmesi için yoğun mesai harcanıyor.

Nostalji Tadındaki Sinema Günleri Sona Erdi

İnegöl Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 4 gün süren Açık Hava Sinema Günleri sona erdi. Yeniceköy, Kurşunlu, Çeltikçi ve İnegöl merkezde yapılan “Tut Yüreğimden Anne” film gösterimlerine ilçe halkının ilgisi yoğun oldu.

17 Ağustos’u Unutmayacağız

17 Ağustos Marmara Depreminin 19. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Büyük acılara yol açan 17 Ağustos Marmara Depremini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un voleybolcuları, kulübün sağlık sponsoru olan Özel İnegöl Cihangir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Başkan Taban Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Alper Taban, kurban bayramına sayılı günler kala hareketliliğin artmaya başladığı İnegöl Hayvan Pazarını ziyaret etti. Taban, kurbanlık satışı yapan vatandaşlar ile bir araya gelirken, son günlerin daha yoğun geçeceğini ifade etti.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa