Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Polat ‘Osmanlı Döneminde İnegöl’ Kitabını İnegöllüler İçin İmzaladı</p> Polat ‘Osmanlı Döneminde İnegöl’ Kitabını İnegöllüler İçin İmzaladı
<p>İngadem Yarınları İnşa Ediyor</p> İngadem Yarınları İnşa Ediyor
<p>Boğazköy’de 65 Çiftçi Sertifika Aldı</p> Boğazköy’de 65 Çiftçi Sertifika Aldı
<p>İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyorlar</p> İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyor
<p>Ecdad İle Buluşmaya Yoğun İlgi</p> Ecdad İle Buluşmaya Yoğun İlgi
<p>Beden Eğitimi Öğretmenleri Başkanlık Kupası İçin Toplandı</p> Beden Eğitimi Öğretmenleri Başkanlık Kupası İçin Toplandı
<p>Çocukların Oyuncağa Değil, Oyun Oynamaya Ve Size İhtiyaçları Var</p> Çocukların Oyuncağa Değil, Oyun Oynamaya Ve Size İhtiyaçları Var
<p>“Geçmişten Geleceğe Dantelin Yolculuğu” Müzede İzlenime Sunuldu</p> “Geçmişten Geleceğe Dantelin Yolculuğu” Müzede İzlenime Sunuldu
<p>Tahtaköprü’de 32 Çiftçi Meyve Budama Sertifikası Aldı</p> Tahtaköprü’de 32 Çiftçi Meyve Budama Sertifikası Aldı
<p>İnegöl Belediyesi’nin Araç Filosu Güçleniyor</p> İnegöl Belediyesi’nin Araç Filosu Güçleniyor

Polat ‘Osmanlı Döneminde İnegöl’ Kitabını İnegöllüler İçin İmzaladı

Dr. Mustafa Polat’ın kaleme aldığı “Osmanlı Döneminde İnegöl 19. yüzyılda Sosyo- Kültürel ve Ekonomik Hayat” isimli kitabının tanıtımı, İnegöl Kitap Günleri Fuarında gerçekleştirildi.

İngadem Yarınları İnşa Ediyor

İnegöl Belediyesi tarafından 2017 Aralık ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilen İnegöl Gençlik ve Aile Destek Merkezi(İNGADEM) emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Boğazköy’de 65 Çiftçi Sertifika Aldı

İnegöl Belediyesi’nin İlçe Tarım Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Ziraat Odası işbirliğinde düzenlediği çiftçi eğitim seminerleri kapsamında Boğazköy Mahallesi’nde düzenlenen hayvan yetiştiriciliği eğitiminde 65 kişi sertifika aldı.

İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyor

68 yazar ile 100 yayınevi ve yüzbinlerce kitabın yer aldığı İnegöl Kitap Günleri fuarında her gün farklı yazarlar okullarda İnegöllü öğrenciler ile bir araya geliyor.

Ecdad İle Buluşmaya Yoğun İlgi

İnegöl Belediyesi tarafından ‘Haydi İnegöl Ecdat Seni Bekliyor’ sloganıyla 19 Şubat Pazartesi günü kayıtların alınmaya başladığı Çanakkale kültür gezisi için ilçe halkı yoğun bir katılım gösteriyor.

Beden Eğitimi Öğretmenleri Başkanlık Kupası İçin Toplandı

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 3’üncü kez gerçekleştireceği Başkanlık Kupası için okulların beden eğitimi öğretmenleriyle istişare toplantısı yapıldı.

Çocukların Oyuncağa Değil, Oyun Oynamaya Ve Size İhtiyaçları Var

‘Oyuncu Anne’ ismiyle bilinen Yazar Şermin Yaşar, İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği “Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar” seminerinde ilçe halkıyla buluştu. Anne ve babalara önerilerde bulunup çocuklarla nasıl nitelikli zaman geçirileceği konusunda tüyolar veren Yaşar; “Çocukların oyuncağa değil, oyun oynamaya ve size ihtiyaçları var” dedi.

“Geçmişten Geleceğe Dantelin Yolculuğu” Müzede İzlenime Sunuldu

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) kursiyerlerinin hazırladığı “Geçmişten Geleceğe Dantelin Yolculuğu” ev tekstili sergisi, İnegöl Kent Müzesi sergi salonunda izlenime sunuldu. 2 Mart’a kadar ziyaretçilerini kabul edecek olan sergide 150 parça eser yer alıyor.

Tahtaköprü’de 32 Çiftçi Meyve Budama Sertifikası Aldı

İnegöl Belediyesi, Çiftçi Eğitim Seminerleri kapsamında Tahtaköprü Mahallesinde meyve budama kursu düzenledi. Teorik ve pratik eğitimlerin ardından 32 çiftçi, meyve budama sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

İnegöl Belediyesi’nin Araç Filosu Güçleniyor

İnegöl Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 2 adet Transit Kasa Kamyonet, 1 adet Damperli Kasa Kamyon ve 1 adet Sepetli Vinç alımı yaptı. 850 bin TL’ye mal olan yeni araçlar, kamuoyuna tanıtıldı.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa