Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Başkan Taban Mali Hizmetler Personeliyle Buluştu</p> Başkan Taban Mali Hizmetler Personeliyle Buluştu
<p>Hilmiye Mahallesi’nde Yeni Yerleşim Bölgesi Oluşturuluyor</p> Hilmiye Mahallesi’nde Yeni Yerleşim Bölgesi Oluşturuluyor
<p>“Tedbiri Elden Bırakamayız”</p> “Tedbiri Elden Bırakamayız”
<p>Bakan Yardımcısı Demircan’dan İnegöl’e Sürpriz Ziyaret</p> Bakan Yardımcısı Demircan’dan İnegöl’e Sürpriz Ziyaret
<p><span>İnegöl Belediyesi Yüzme Havuzu Hizmete Giriyor</span></p> İnegöl Belediyesi Yüzme Havuzu Hizmete Giriyor
<p>Bilalköy Mahalle Konağı Yenileniyor</p> Bilalköy Mahalle Konağı Yenileniyor
<p>Fatih Mahallesinin Çehresi Değişiyor</p> Fatih Mahallesinin Çehresi Değişiyor
<p>Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı</p> Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
<p>Resim Ve Şiir Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu</p> Resim Ve Şiir Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu
<p>Başkan Taban Maske Dağıtıp Vatandaşı Uyardı: “Rehavete Kapılmayalım”</p> Başkan Taban Maske Dağıtıp Vatandaşı Uyardı: “Rehavete Kapılmayalım”

Başkan Taban Mali Hizmetler Personeliyle Buluştu

Belediye Başkanı Alper Taban, belirli aralıklarla yapılan birim ziyaretleri kapsamında Mali Hizmetler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Hilmiye Mahallesi’nde Yeni Yerleşim Bölgesi Oluşturuluyor

İnegöl Belediyesi, Hilmiye kırsal mahallesinde şehirden köye dönüşü sağlayacak proje kapsamında oluşturulan yeni yerleşim alanının yollarını açmak için çalışmalara başladı. Bölgede 18 dönüm arazi üzerinde 27 binadan oluşan örnek bir proje hayata geçirilecek.

“Tedbiri Elden Bırakamayız”

Rehabilitasyon merkezleri için hazırlanan derinlikli maskelerin teslim töreninde maske kullanımına ilişkin vatandaşlara çağrıda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “bu konuda çok daha dikkatli hareket etme zorunluluğumuz var. Bugün ekonominin çarklarının dönmesini istiyorsak, evimize ekmeğimizi yeniden düzenli şekilde kazanalım getirelim, yaşamımız etkilenmesin istiyorsak, hafta sonları ailemizle pikniğimizi yapalım, gezelim istiyorsak bu konuda olabildiğince dikkatli olacağız” dedi.

Bakan Yardımcısı Demircan’dan İnegöl’e Sürpriz Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İnegöl’ü ziyaret ederek şehirde bir dizi temasta bulundu.

İnegöl Belediyesi Yüzme Havuzu Hizmete Giriyor

İnegöl Belediyesi Yüzme Havuzu, 4 Temmuz Cumartesi günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak. İlk etapta 18 yaş ve üzerine açılacak havuz, pandemi süresince belirli kurallar çerçevesinde hizmet sunacak.

Bilalköy Mahalle Konağı Yenileniyor

Kırsal mahallelerdeki mahalle konaklarını daha kullanışlı hale getirmek adına çalışma başlatan İnegöl Belediyesi, Bilalköy kırsal mahallesinde muhtarlığın da içerisinde bulunduğu mahalle konağında tadilat çalışmalarına başladı.

Fatih Mahallesinin Çehresi Değişiyor

İnegöl Belediyesi, Fatih Mahallesinde Mekan Sokak üzerindeki 870 m2’lik alanı sosyal yaşam alanı olarak düzenliyor. 12 araçlık otopark, çocuk oyun alanı ve fitness alanının yer aldığı çalışmanın yapımını Belediye Başkanı Alper Taban yerinde inceledi.

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, San Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Resim Ve Şiir Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu

İnegöl Belediyesi tarafından temizlik konusuna dikkat çekmek ve genç nesillerin bu konuya hassasiyetini arttırmak adına ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve şiir yarışmasının sonuçları belli oldu.

Başkan Taban Maske Dağıtıp Vatandaşı Uyardı: “Rehavete Kapılmayalım”

Maske kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak için sokağa inerek İnegöl Belediyesi’nin ürettiği maskeleri vatandaşlara dağıtan Belediye Başkanı Alper Taban, “rehavete kapılmayalım” uyarısında bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti yöneticileri ile meclis üyelerinin de katıldığı dağıtım etkinliğinde 12 ayrı bölgede 1200 adet maske dağıtıldı.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa