Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Yaz Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor</p> Yaz Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor
<p>Aktaş Yerel Basın Mensuplarıyla Gündemi Değerlendirdi</p> Aktaş Yerel Basın Mensuplarıyla Gündemi Değerlendirdi
<p>Festivalin Finalini Mustafa Keser Yaptı</p> Festivalin Finalini Mustafa Keser Yaptı
<p>“Birlik Beraberliğimizi Tartışmayalım”</p> “Birlik Beraberliğimizi Tartışmayalım”
<p>Araklı Belediyesinden Başkan Aktaş’a Ziyaret</p> Araklı Belediyesinden Başkan Aktaş’a Ziyaret
<p>Kasaplar Denetimden Geçti</p> Kasaplar Denetimden Geçti
<p>İnegöllüler Vedat Bilir’le Coştu</p> İnegöllüler Vedat Bilir’le Coştu
<p>İnegöl Belediyesi Ödüle Doymuyor</p> İnegöl Belediyesi Ödüle Doymuyor
<p>‘5. Altın Mobilya’ Makedonya’nın Oldu</p> ‘5. Altın Mobilya’ Makedonya’nın Oldu
<p>Örnek Vergi Mükellefleri Plaketle Ödüllendirildi</p> Örnek Vergi Mükellefleri Plaketle Ödüllendirildi

Yaz Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 24 minik sporcunun eğitim aldığı Belediyespor Jimnastik Yaz Spor Okulunu ziyaret etti.

Aktaş Yerel Basın Mensuplarıyla Gündemi Değerlendirdi

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle İnegöl’deki basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda gündeme ilişkin konular da değerlendirildi.

Festivalin Finalini Mustafa Keser Yaptı

İnegöl Belediyesi’nin 30. Uluslararası Kültür Sanat Festivali, Pazar akşamı düzenlenen Mustafa Keser konseri ile gerçekleştirildi.

“Birlik Beraberliğimizi Tartışmayalım”

30. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen çadır etkinliklerini ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda birlik beraberlik mesajları vererek “Her şeyi tartışalım, siyasi partilerimizi de tartışalım projelerimizi de. Ama lütfen birliğimizi ve beraberliğimizi, kardeşlik hukukumuzu, bu ülkeye olan bağlılığımızı lütfen tartışmayalım” dedi.

Araklı Belediyesinden Başkan Aktaş’a Ziyaret

Uluslararası Kültür Sanat Festivali için İnegöl’e gelen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Kasaplar Denetimden Geçti

İnegöl Belediyesi, ilçe halkının her türlü gıda ürününü gönül rahatlığı ile tüketmesi için gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimleri sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede faaliyet gösteren 46 kasap denetlemeden geçirildi.

İnegöllüler Vedat Bilir’le Coştu

Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında dün akşam Açık Hava Gösteri Merkezi’nde (AGM) İnegöllülerle buluşan pop sanatçısı Vedat Bilir, hayranlarına coşkulu bir gece yaşattı. Festival kapsamında devam eden çadır etkinliklerinde de eğlenceler sürdü.

İnegöl Belediyesi Ödüle Doymuyor

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM)’in Ankara Green Park Otel’de bu yıl 3.cüsünü düzenlediği Etkin Belediye Proje Yarışması ödül töreninde İnegöl Belediyesi Sosyal ve Ekonomik Proje dalında Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) projesi ile ödüle layık görüldü.

‘5. Altın Mobilya’ Makedonya’nın Oldu

İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği 30’uncu Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında bu yıl 5’incisi düzenlenen “Altın Mobilya Halk Dansları Yarışması” büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirildi. Tüm ekiplerin birbirinden güzel şovlarını sunduğu yarışmada, jüri değerlendirmesi sonucu Makedonya 1’inci oldu. Adige’nin 2’nci, Kırgızistan’ın 3’üncü olduğu yarışmada, Kosova’ya ise mansiyon ödülü verildi.

Örnek Vergi Mükellefleri Plaketle Ödüllendirildi

İnegöl Belediyesi, 33 yıldır ödemelerini zamanında ve hiçbir geciktirme olmadan itinayla ödeyen ve devletin zamanında ödenmeyen vergi borçlarından dolayı öngördüğü yapılandırmalardan hiçbir şekilde yararlanmamış biri 74 diğeri 84 yaşındaki iki örnek mükellefini plaketle ödüllendirdi.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa