Takvim

Takvimden tarih seçerek içeriği filtreleyebilirsiniz.

<p>Düşünce Kulübü’nden Aktaş’a Ziyaret</p> Düşünce Kulübü’nden Aktaş’a Ziyaret
<p>Bozuk Yollar İçin Seferberlik Başlatıldı</p> Bozuk Yollar İçin Seferberlik Başlatıldı
<p>Can Dostlarımız İçin Hizmete Devam</p> Can Dostlarımız İçin Hizmete Devam
<p>“Pazar İşgaliyesi İle İlgili Kararları Birlikte Aldık”</p> “Pazar İşgaliyesi İle İlgili Kararları Birlikte Aldık”
<p>Hizmet Ağımızı Şehrin Dört Bir Tarafına Yaydık</p> "Hizmet Ağımızı Şehrin Dört Bir Tarafına Yaydık"
<p>Sarıkamış Şehitleri “Beyaz Hüzün”le İnegöl’de Anıldı</p> Sarıkamış Şehitleri “Beyaz Hüzün”le İnegöl’de Anıldı
<p>İnegöllüler İle Tecrübelerini Paylaştılar</p> İnegöllüler İle Tecrübelerini Paylaştılar
<p>Asla Ümitsizliğe Düşmeyin</p> "Asla Ümitsizliğe Düşmeyin"
<p>Temennimiz İnegöl’de Müteahhitlik Sektörünün Gelişmesi</p> Temennimiz İnegöl’de Müteahhitlik Sektörünün Gelişmesi
<p>Kırsalda Kar Temizliği Sürüyor</p> Kırsalda Kar Temizliği Sürüyor

Düşünce Kulübü’nden Aktaş’a Ziyaret

İnegöl Düşünce Kulübü Başkanı İsmail Yaprak ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Bozuk Yollar İçin Seferberlik Başlatıldı

İnegöl Belediyesi, kış şartları ve farklı kurumların alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları düzeltmek için seferberlik başlattı. Cadde ve sokaklardaki çukurlar soğuk asfalt ile kapatılıyor.

Can Dostlarımız İçin Hizmete Devam

Hayvan dostu bir yönetim anlayışı ile çalışmalar yürüten İnegöl Belediyesi en az insanlar kadar hayvanlarında korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini bilerek projelerini şekillendirirken, 2016 yılı içerisinde Veteriner Müdürlüğü ortaya koyduğu hizmetleri ile can dostların her zaman yanında olmayı başardı.

“Pazar İşgaliyesi İle İlgili Kararları Birlikte Aldık”

Pazar alanlarındaki işgaliye bedellerine ilişkin basında yer alan haberler sonrası açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, fiyat artışının sebebinin cepheye göre belirlenen ücretin metrekare hesabına çevrilmesi olduğunu belirterek, “Oda Başkanlarımız da toplantıya katıldılar ve bu işgaliye bedellerini de birlikte belirledik. Bu rakamlar uygun mudur şeklinde görüşleri alındı. Hatta teşekkürlerini ilettiler” dedi.

"Hizmet Ağımızı Şehrin Dört Bir Tarafına Yaydık"

İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 7/24 çalışma prensibiyle hizmet ağını şehrin dört bir tarafına yayarak çalışmalarına devam ederken, 2016 yılı içerisinde insan odaklı çalışma prensibiyle ortaya koyulan proje ve çalışmalar ile örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koyuldu.

Sarıkamış Şehitleri “Beyaz Hüzün”le İnegöl’de Anıldı

Sarıkamış Harekâtının 102. yılı nedeniyle Allahüekber dağlarında donarak şehit olan 90 bin askerimiz, o günleri anlatan “Beyaz Hüzün” adlı tiyatro gösterisiyle anıldı.

İnegöllüler İle Tecrübelerini Paylaştılar

İnegöl Belediyesi, Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında kendi alanlarında önemli görevlerde bulunan ve yaptıkları işler ile toplumun önemli değerler ile buluşmasına vesile olan Doç. Dr. Ömer Bolat, Sami Özey ve Mesut Yavaş’ı İnegöllüler ile buluşturdu.

"Asla Ümitsizliğe Düşmeyin"

Her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen ‘Bereket Sofrası’ Halk Günleri etkinliği, bu sabah Huzur Mahallesi Yeşil Camide gerçekleştirildi. Simit, peynir ve zeytinle yapılan kahvaltı sonrası konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ülkemizin hassas bir dönemden geçtiğini vurgulayarak “Asla ümitsizliğe düşmemek lazım ki zaten Müslümana da ümitsizliğe düşmek yakışmaz” dedi.

Temennimiz İnegöl’de Müteahhitlik Sektörünün Gelişmesi

İnegöl Müteahhitler Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Aktaş, temennilerinin sektörün İnegöl üzerinde gelişmesi olduğunu söyledi.

Kırsalda Kar Temizliği Sürüyor

İnegöl Belediyesi karla mücadeleyi sürdürüyor. Kırsal mahallelerde mahalle içlerinin kardan temizlenmesi ve yol genişletme çalışmaları devam ediyor.

Önceki Sayfa 1 2 3 4 5 Sonraki Sayfa