İnegöl Stadyumu Yenileme Çalışmaları Sona Erdi

<p>“İzmaritleri Çöp Olarak Görmemiz İçin Ne Kadar Büyük Olmalı?”</p> “İzmaritleri Çöp Olarak Görmemiz İçin Ne Kadar Büyük Olmalı?”
<p>İnegöl Belediyespor Fenerbahçe’yi Ağırlıyor</p> İnegöl Belediyespor Fenerbahçe’yi Ağırlıyor
<p>İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor</p> İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor
<p>Engelliler Kamu Spotu, Sinemada İzleyiciyle Buluşuyor</p> Engelliler Kamu Spotu, Sinemada İzleyiciyle Buluşuyor
<p>İnegöl Tarımda Şahlanıyor</p> İnegöl Tarımda Şahlanıyor
<p>Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu</p> Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu
<p>Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi</p> Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi
<p>Zabıtadan Sıkı Denetim: 19 İşyerine Cezai İşlem Uygulandı</p> Zabıtadan Sıkı Denetim: 19 İşyerine Cezai İşlem Uygulandı
<p>45 Yıl Sonra Madalyalarına Kavuştular</p> 45 Yıl Sonra Madalyalarına Kavuştular
<p>Başkan Taban’dan İnsan Hakları Mesajı</p> Başkan Taban’dan İnsan Hakları Mesajı

İnegöl Stadyumu Yenileme Çalışmaları Sona Erdi 30/08/2012 14:33

2011/12 futbol sezonunun sona ermesinden sonra İnegöl Şehir Stadyumda İnegöl Belediyesi tarafından başlatılan Yeşil Alanları Yenileme ve Drenaj Sistemi uygulaması bitirilerek 2012/13 futbol sezonuna yetiştirildi. Ancak; İnegölspor’un Tokatspor’la oynayacağı sezonun ilk maçı; sahanın sağlığı açısından Bursa Atatürk Stadyumunda oynanacak.

Bugüne kadar yüzlerce profesyonel, 2. ve 3. lig maçları ile süper amatör maçlarına ev sahipliği yapan İnegöl stadyumunda İnegöl Belediyesi tarafından başlatılan Yeşil Alanları Yenileme ve Drenaj Sistemi uygulama çalışması yeni futbol sezonuna yetiştirildi.

Birçok aşamadan geçen ve en son 1995 yılında yapılan drenaj sisteminin yetersiz kalması ve sistemin verimli çalışmamasından dolayı başlatılan çalışmaları İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz ile birlikte yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, çalışmanın sadece drenaj sistemi çalışması olmadığını aynı zamanda sahanın elden geçirilmesi ve yeşil alanlarının komple yenilenmesini de içerdiğini kaydetti.

İnegöl Şehir Stadyumunda TT Arena stadındaki drenaj sisteminin uygulandığını da vurgulayan Başkan Aktaş ayrıca sahadaki çalışmaların bitirildiğini, sahada sadece tartan pistle alakalı çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Tedbir Amaçlı İlk Maç Dışarıda Oynanacak

İnegölspor’un çok özlenen 2.lige büyük uğraşlar neticesinde 4 yıl sonra tekrar döndüğüne vurgu yapan Başkan Aktaş, Belediyeye maliyetinin 300 Bin TL olduğu stadyumdaki tüm çalışmaların 6-7 Eylül tarihine kadar bitmiş olacağını ancak sahadaki çimlerin tam anlamıyla oturması için tedbir amaçlı, ligin ilk maçını Bursa Atatürk Stadyumunda oynayacaklarını kaydetti.