İnegöl Stadyumu Yenileme Çalışmaları Sona Erdi

<p>Başkan Taban Mali Hizmetler Personeliyle Buluştu</p> Başkan Taban Mali Hizmetler Personeliyle Buluştu
<p>Hilmiye Mahallesi’nde Yeni Yerleşim Bölgesi Oluşturuluyor</p> Hilmiye Mahallesi’nde Yeni Yerleşim Bölgesi Oluşturuluyor
<p>“Tedbiri Elden Bırakamayız”</p> “Tedbiri Elden Bırakamayız”
<p>Bakan Yardımcısı Demircan’dan İnegöl’e Sürpriz Ziyaret</p> Bakan Yardımcısı Demircan’dan İnegöl’e Sürpriz Ziyaret
<p><span>İnegöl Belediyesi Yüzme Havuzu Hizmete Giriyor</span></p> İnegöl Belediyesi Yüzme Havuzu Hizmete Giriyor
<p>Bilalköy Mahalle Konağı Yenileniyor</p> Bilalköy Mahalle Konağı Yenileniyor
<p>Fatih Mahallesinin Çehresi Değişiyor</p> Fatih Mahallesinin Çehresi Değişiyor
<p>Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı</p> Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
<p>Resim Ve Şiir Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu</p> Resim Ve Şiir Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu
<p>Başkan Taban Maske Dağıtıp Vatandaşı Uyardı: “Rehavete Kapılmayalım”</p> Başkan Taban Maske Dağıtıp Vatandaşı Uyardı: “Rehavete Kapılmayalım”

İnegöl Stadyumu Yenileme Çalışmaları Sona Erdi 30/08/2012 14:33

2011/12 futbol sezonunun sona ermesinden sonra İnegöl Şehir Stadyumda İnegöl Belediyesi tarafından başlatılan Yeşil Alanları Yenileme ve Drenaj Sistemi uygulaması bitirilerek 2012/13 futbol sezonuna yetiştirildi. Ancak; İnegölspor’un Tokatspor’la oynayacağı sezonun ilk maçı; sahanın sağlığı açısından Bursa Atatürk Stadyumunda oynanacak.

Bugüne kadar yüzlerce profesyonel, 2. ve 3. lig maçları ile süper amatör maçlarına ev sahipliği yapan İnegöl stadyumunda İnegöl Belediyesi tarafından başlatılan Yeşil Alanları Yenileme ve Drenaj Sistemi uygulama çalışması yeni futbol sezonuna yetiştirildi.

Birçok aşamadan geçen ve en son 1995 yılında yapılan drenaj sisteminin yetersiz kalması ve sistemin verimli çalışmamasından dolayı başlatılan çalışmaları İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz ile birlikte yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, çalışmanın sadece drenaj sistemi çalışması olmadığını aynı zamanda sahanın elden geçirilmesi ve yeşil alanlarının komple yenilenmesini de içerdiğini kaydetti.

İnegöl Şehir Stadyumunda TT Arena stadındaki drenaj sisteminin uygulandığını da vurgulayan Başkan Aktaş ayrıca sahadaki çalışmaların bitirildiğini, sahada sadece tartan pistle alakalı çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Tedbir Amaçlı İlk Maç Dışarıda Oynanacak

İnegölspor’un çok özlenen 2.lige büyük uğraşlar neticesinde 4 yıl sonra tekrar döndüğüne vurgu yapan Başkan Aktaş, Belediyeye maliyetinin 300 Bin TL olduğu stadyumdaki tüm çalışmaların 6-7 Eylül tarihine kadar bitmiş olacağını ancak sahadaki çimlerin tam anlamıyla oturması için tedbir amaçlı, ligin ilk maçını Bursa Atatürk Stadyumunda oynayacaklarını kaydetti.