Paran mı Var Derdin var Tiyatrosu Sahnelendi

<p>Orta Asya’da İnegöl Rüzgarları Estirdiler</p> Orta Asya’da İnegöl Rüzgarları Estirdiler
<p>Vandalizme Dur Diyelim</p> Vandalizme Dur Diyelim
<p>İnegöl Belediyespor Gözünü Avrupa’ya Dikti</p> İnegöl Belediyespor Gözünü Avrupa’ya Dikti
<p>El Birliği İçerisinde Olmalıyız</p> "El Birliği İçerisinde Olmalıyız"
<p>Türkiye’yi Daha Da Güzel Günler Bekliyor</p> Türkiye’yi Daha Da Güzel Günler Bekliyor
<p>Posof ve İnegöl Arasında Kardeşlik Bağları Güçleniyor</p> Posof ve İnegöl Arasında Kardeşlik Bağları Güçleniyor
<p>Dünya Tiyatro Gününe Özel Oyun Sahnelediler</p> Dünya Tiyatro Gününe Özel Oyun Sahnelediler
<p>Mobilyacı Olabilmek İçin Evlerinden 350 Km Uzakta Eğitim Alıyorlar</p> Mobilyacı Olabilmek İçin Evlerinden 350 Km Uzakta Eğitim Alıyorlar
<p>Dostum Gücüne Güç Katıyor</p> Dostum Gücüne Güç Katıyor
<p>Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler</p> Özel Çocuklar Tırmanma Duvarında Doyasıya Eğlendiler

Paran mı Var Derdin var Tiyatrosu Sahnelendi 06/12/2012 20:30

PARAN MI VAR DERDİN VAR

İnegöl Belediyesi her ay düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından gösterime sunulan ‘Paran mı var derdin var’ adlı oyun, izleyenleri kahkahalara boğdu.

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosunun başarılı kadrosu tarafından sahnelenen ‘Paran mı var derdin var’ adlı tiyatro oyunu, İnegöl Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Sarayı Tiyatro salonunda İnegöllüler için sahnelendi.

Cengiz Küçükayvaz, Züleyhan Karyağdı, Tarık Karyağdı, Çişil Oral, Cevher Hikmet Güzey, Uğur İzgi, Ömer İvedi ve Başar Uğur’un oynadığı ve iki perde halinde sunulan komedi oyunu, tiyatro severleri gülmekten kırdı geçirdi.

İstanbul Gülbağ’da basit bir memur olan Niyazi Bey’in akıl almaz hikâyesini anlatan oyun, İnegöllüler tarafından büyük beğeni topladı. Tam da milli maç günü, Niyazi’nin içi evrak dolu değersiz çantası bir Rus mafyasının içi para dolu değerli çantasıyla karışıyor. Ve bu çanta, Niyazi’nin ve ailesinin başına dert olur. İşin içine meraklı komşuları, sahte bir polis, gerçek bir polis ve şaşkın bir taksici de karışınca ortalık arapsaçına dönüyor. Kılıktan kılığa, yalandan yalana atlayan Niyazi Bey’in başına gelmeyen kalmıyor. Birbirinden komik olayların yaşandığı, temponun hiç düşmediği kahkaha dolu oyun, seyirciyi 3 saatlik bir kahkaha tufanının içine çekti. Gösteri sonunda salonu dolduran seyirciler oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.

Oyun sonunda İnegöl belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin; katılımcılara ve tiyatro ekibine teşekkür ederek, Belediyenin her ay düzenlediği Kültür Etkinliklerini takip etmelerini istedi.

Oyunun oyunuc ve yönetmeni Cengiz Küçükayvaz da, salonu dolduran izleyicilere teşekkür ederken, gösteri sonunda oyuncularla fotoğraf çekinmek isteyen gençler de uzun kuyruklar oluşturdu.

<p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p>