Paran mı Var Derdin var Tiyatrosu Sahnelendi

<p>Zlatan Yordonov Belediyespor’da</p> Zlatan Yordonov Belediyespor’da
<p>İnegöl’de Sanat Dolu Gece</p> İnegöl’de Sanat Dolu Gece
<p>İNESMEK Genel Sergisi İzlenime Açıldı</p> İNESMEK Genel Sergisi İzlenime Açıldı
<p>Mobese Sistemi Hizmete Açıldı</p> Mobese Sistemi Hizmete Açıldı
<p>İnegöl Halk Eğitim Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi</p> İnegöl Halk Eğitim Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi
<p>Gülbahçe Camii Hayırlı Olsun</p> Gülbahçe Camii Hayırlı Olsun
<p>İnegöl Osb Ortaokulu Protokolü İmzalandı</p> İnegöl OSB Ortaokulu Protokolü İmzalandı
<p>Bursa Karakucak Güreşlerinde Belediyespor İmzası</p> Bursa Karakucak Güreşlerinde Belediyespor İmzası
<p>Yeni Mahallelere Çöp Konteynırı Dağıtımı Devam Ediyor</p> Yeni Mahallelere Çöp Konteynırı Dağıtımı Devam Ediyor
<p>Dünya Süt Günü Kutlandı</p> Dünya Süt Günü Kutlandı

Paran mı Var Derdin var Tiyatrosu Sahnelendi 06/12/2012 19:30

PARAN MI VAR DERDİN VAR

İnegöl Belediyesi her ay düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından gösterime sunulan ‘Paran mı var derdin var’ adlı oyun, izleyenleri kahkahalara boğdu.

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosunun başarılı kadrosu tarafından sahnelenen ‘Paran mı var derdin var’ adlı tiyatro oyunu, İnegöl Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Sarayı Tiyatro salonunda İnegöllüler için sahnelendi.

Cengiz Küçükayvaz, Züleyhan Karyağdı, Tarık Karyağdı, Çişil Oral, Cevher Hikmet Güzey, Uğur İzgi, Ömer İvedi ve Başar Uğur’un oynadığı ve iki perde halinde sunulan komedi oyunu, tiyatro severleri gülmekten kırdı geçirdi.

İstanbul Gülbağ’da basit bir memur olan Niyazi Bey’in akıl almaz hikâyesini anlatan oyun, İnegöllüler tarafından büyük beğeni topladı. Tam da milli maç günü, Niyazi’nin içi evrak dolu değersiz çantası bir Rus mafyasının içi para dolu değerli çantasıyla karışıyor. Ve bu çanta, Niyazi’nin ve ailesinin başına dert olur. İşin içine meraklı komşuları, sahte bir polis, gerçek bir polis ve şaşkın bir taksici de karışınca ortalık arapsaçına dönüyor. Kılıktan kılığa, yalandan yalana atlayan Niyazi Bey’in başına gelmeyen kalmıyor. Birbirinden komik olayların yaşandığı, temponun hiç düşmediği kahkaha dolu oyun, seyirciyi 3 saatlik bir kahkaha tufanının içine çekti. Gösteri sonunda salonu dolduran seyirciler oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.

Oyun sonunda İnegöl belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin; katılımcılara ve tiyatro ekibine teşekkür ederek, Belediyenin her ay düzenlediği Kültür Etkinliklerini takip etmelerini istedi.

Oyunun oyunuc ve yönetmeni Cengiz Küçükayvaz da, salonu dolduran izleyicilere teşekkür ederken, gösteri sonunda oyuncularla fotoğraf çekinmek isteyen gençler de uzun kuyruklar oluşturdu.

<p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p> <p>Pazan mı Var, Derdin Var Tiyatro Oyunu Sahnelendi</p>