Taban Yeni Yıla Görev Başındaki Personelle Girdi

<p>İnegöl Belediyesi’nden Hayalleri Gerçeğe Çevirecek Bilboard Uygulaması</p> İnegöl Belediyesi’nden Hayalleri Gerçeğe Çevirecek Bilboard Uygulaması
<p>Zabıtada Teknoloji Devrimi</p> Zabıtada Teknoloji Devrimi
<p>Tedavisi Yapılan Köpek Yuvasına Döndü</p> Tedavisi Yapılan Köpek Yuvasına Döndü
<p>İnegöl Belediyesi Türkiye’ye Örnek Oluyor</p> İnegöl Belediyesi Türkiye’ye Örnek Oluyor
<p>15 Sokakta Tretuvar Uygulamaları Devam Ediyor</p> 15 Sokakta Tretuvar Uygulamaları Devam Ediyor
<p>Temiz Bir İnegöl İçin Ben De Varım</p> Temiz Bir İnegöl İçin Ben De Varım
<p>Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı</p> Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı
<p>Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi</p> Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi
<p>Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı</p> Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı
<p>İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı</p> İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı

Taban Yeni Yıla Görev Başındaki Personelle Girdi 01/01/2018 15:58

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, yılbaşında görev yapan Emniyet, İtfaiye ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Hastanede yatan hastaları da ziyaret eden Taban ve beraberindekiler yılın ilk bebeği olan Zehra bebeğe küçük altın taktılar.

İlk ziyaret Emniyet Müdürlüğü Alanyurt Polis Karakolunda görev yapan emniyet mensuplarına oldu. Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyeti, Emniyet Müdürü İlhami Araali ile emniyet mensupları karşıladı.

HUZURLU BİR YIL GEÇİRMEYİ TEMENNİ EDİYORUM
Emniyet mensuplarına baklava ikram ettikten sonra konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu akşam yılın son saatlerini yaşıyoruz. Bizlerde 365 gün durmaksızın çalışan bu değerli teşkilatı ziyaret etmek istedik. İlçe Başkanımızla beraber bir dizi ziyaretler yapacağız. İlkini emniyet teşkilatımıza yönelik gerçekleştirmiş olduk. Çok şükür fedakarca çalışan emniyet teşkilatımız var. Acısıyla tatlısıyla bir yıl geçirdik. Tabi ki açılar keşke hiç yaşanmasa. Bazen sizin elinizde olmayarak yaşanan ve ortaya çıkan olumsuzluklarda yaşanabiliyor. Allah’a çok şükür çok güçlü bir emniyet teşkilatımız var. Vatandaşımızın her ne zaman zora düşse emniyet teşkilatımız sağ olsunlar devreye giriyorlar. Toplumumuzun huzuru için canla başla görev yapıyorsunuz. Bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar bu uğurda canını feda etmiş olan tüm emniyet mensuplarımızı rahmetle anıyoruz. 2018 yılı içerisinde inşallah 2017’de yaşadığımız acıların bir daha yaşanmamasını, beraberinde güzel, bereketli, huzurlu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü İlhami Araali’de, “Yeni girmeye saatler kala bizleri ziyaret eden başkanımız ve AK Parti ilçe başkanımız bizlere moral verdiler. Yaklaşık 3 günden beri yılbaşı ile alakalı güvenlik önlemlerimizi alıp, çalışmalarımızı yaptık. Bu gecenin huzur içerisinde tamamlanması için büyük gayret sarf ediyoruz. Çok şükür ki şu ana kadar önemli bir olay yaşanmadı. Vatandaşlarımız huzur içerisinde yeni yıla girecekler” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyeti daha sonra vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışan İnegöl İtfaiye Teşkilatını ziyaret ettiler. Heyeti, İnegöl İtfaiye Müdürü Adnan Aydın ve İtfaiye teşkilatı karşıladı.

KOLAYLIKLAR DİLİYORUM
İtfaiye teşkilatına tatlı ikramının ardından konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Yılın son saatlerinde gece gündüz çalışan İtfaiye teşkilatımızı ziyaret edelim istedik. Bu vazifeler zor görevler. Her an tetikte olunması gereken toplumumuzun ihtiyacı olması durumunda yardıma koşuyorsunuz. Allah kolaylık versin. Bayram, tatil de olsa sizlerin görevlerinizi özveri ile yaptığınızı biliyoruz. 2018 yılında, 2017 yılında yaşanan acıların yaşanmadığı bir yıl geçirmeyi cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. Hep birlikte hoş görü içerisinde bir ve beraber olmayı rabbimden niyaz ediyorum. Bu görevleri yaparken muhakkak surette yaşamı son bulan İtfaiyecilerimizi de rahmetle anıyorum. İnegöl Belediyemizin ekipleri de görevlerini sürdürüyorlar. Görev başında olan tüm çalışanlara ve sizlere kolaylıklar diliyorum.” dedi. İnegöl İtfaiye Müdürü Adnan Aydın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyet daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli sağlık personeline kolaylıklar dileyip, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Belediye Başkanı Taban ayrıca; İnegöl Devlet Hastanesinde saat 00.01'de dünyaya gelen Selahattin ve Ayşe çiftinin 6. bebekleri olan Zehra bebeği de ziyaret ederek küçük altın taktı.