Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret

<p>İnegöl Belediyesi’nden Hayalleri Gerçeğe Çevirecek Bilboard Uygulaması</p> İnegöl Belediyesi’nden Hayalleri Gerçeğe Çevirecek Bilboard Uygulaması
<p>Zabıtada Teknoloji Devrimi</p> Zabıtada Teknoloji Devrimi
<p>Tedavisi Yapılan Köpek Yuvasına Döndü</p> Tedavisi Yapılan Köpek Yuvasına Döndü
<p>İnegöl Belediyesi Türkiye’ye Örnek Oluyor</p> İnegöl Belediyesi Türkiye’ye Örnek Oluyor
<p>15 Sokakta Tretuvar Uygulamaları Devam Ediyor</p> 15 Sokakta Tretuvar Uygulamaları Devam Ediyor
<p>Temiz Bir İnegöl İçin Ben De Varım</p> Temiz Bir İnegöl İçin Ben De Varım
<p>Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı</p> Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı
<p>Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi</p> Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi
<p>Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı</p> Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı
<p>İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı</p> İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı

Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret 09/01/2018 16:47

Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Valisi İzzetin Küçük’ü makamında ziyaret ederek İnegöl hakkında istişarelerde bulundu.

Recep Altepe’nin istifası ve ardından yaşanan süreçte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından Aktaş’tan boşalan koltuğa Alper Taban getirilmişti. 8 Kasım tarihinde İnegöl Belediye Meclisinde yapılan seçimle İnegöl Belediye Başkanlığına seçilen Taban, 9 Kasım sabahı göreve başlayarak 2019 Mart ayına kadar olan 16 aylık sürecin startını verdi.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Göreve gelmesinin ardından öncelikle İnegöl’de istişareler yapan ve tebrikleri kabul eden Alper Taban, dün Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret ederek sürece ilişkin istişarelerde bulundu.

İNEGÖL HAKKINDA İSTİŞARELER YAPILDI
Vali Küçük’ü Heykel Valilik Binasındaki makamında ziyaret eden Başkan Taban, kalan 15 aylık süreçte kendisinin fikir ve önerilerinin önemli olduğunu vurguladı. Vali Küçük, Alper Taban’a yeni görevinde başarılar dileyerek görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. İnegöl ile ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette Taban, hayata geçirmeyi planladığı değişim ve dönüşümü anlattı.

<p>Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret</p> <p>Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret</p>