Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret

<p>Dostum Oryantiring Sporcusu Hilal Oruç Milli Takımda</p> Dostum Oryantiring Sporcusu Hilal Oruç Milli Takımda
<p>Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret</p> Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret
<p>Geleceğin Sanatçıları İnegöl Belediyesi’nde Yetişiyor</p> Geleceğin Sanatçıları İnegöl Belediyesi’nde Yetişiyor
<p>Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor
<p>Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı</p> Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı
<p>İnegöl Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu</p> İnegöl Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu
<p>İnegöl Belediyesi’nden Akhisarlı Çocuklara Bayram Hediyesi</p> İnegöl Belediyesi’nden Akhisarlı Çocuklara Bayram Hediyesi
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
<p>Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet</p> Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet
<p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında

Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret 09/01/2018 16:47

Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Valisi İzzetin Küçük’ü makamında ziyaret ederek İnegöl hakkında istişarelerde bulundu.

Recep Altepe’nin istifası ve ardından yaşanan süreçte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından Aktaş’tan boşalan koltuğa Alper Taban getirilmişti. 8 Kasım tarihinde İnegöl Belediye Meclisinde yapılan seçimle İnegöl Belediye Başkanlığına seçilen Taban, 9 Kasım sabahı göreve başlayarak 2019 Mart ayına kadar olan 16 aylık sürecin startını verdi.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Göreve gelmesinin ardından öncelikle İnegöl’de istişareler yapan ve tebrikleri kabul eden Alper Taban, dün Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret ederek sürece ilişkin istişarelerde bulundu.

İNEGÖL HAKKINDA İSTİŞARELER YAPILDI
Vali Küçük’ü Heykel Valilik Binasındaki makamında ziyaret eden Başkan Taban, kalan 15 aylık süreçte kendisinin fikir ve önerilerinin önemli olduğunu vurguladı. Vali Küçük, Alper Taban’a yeni görevinde başarılar dileyerek görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. İnegöl ile ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette Taban, hayata geçirmeyi planladığı değişim ve dönüşümü anlattı.

<p>Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret</p> <p>Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret</p>