Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret

<p>Altan Erkekli Ve Veysel Diker’den ‘Şifa Niyetine’ Müzikli Gösteri</p> Altan Erkekli Ve Veysel Diker’den ‘Şifa Niyetine’ Müzikli Gösteri
<p>Tabandan Belediyespor Maçlarına Davet</p> Tabandan Belediyespor Maçlarına Davet
<p>Çocuklar Sanatla Buluşuyor</p> Çocuklar Sanatla Buluşuyor
<p>Yaralı Şahin Barınakta Tedavi Altına Alındı</p> Yaralı Şahin Barınakta Tedavi Altına Alındı
<p>25 Çiftçi Meyve Budama Sertifikasını Aldı</p> 25 Çiftçi Meyve Budama Sertifikasını Aldı
<p>Başkan’dan Belediyespor’a Moral Ziyareti</p> Başkan’dan Belediyespor’a Moral Ziyareti
<p>Oylat’ta Hedef Sıfır Maliyet</p> Oylat’ta Hedef 'Sıfır Maliyet'
<p>Çözüm Odaklı Yaklaşarak Sorunları Bir Bir Çözeceğiz</p> "Çözüm Odaklı Yaklaşarak Sorunları Bir Bir Çözeceğiz"
<p>Tabakhane Caddesi Yeni Görünümüne Kavuştu</p> Tabakhane Caddesi Yeni Görünümüne Kavuştu
<p>Dolandırıcılara İtibar Etmeyin</p> Dolandırıcılara İtibar Etmeyin

Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret 09/01/2018 16:47

Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Valisi İzzetin Küçük’ü makamında ziyaret ederek İnegöl hakkında istişarelerde bulundu.

Recep Altepe’nin istifası ve ardından yaşanan süreçte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından Aktaş’tan boşalan koltuğa Alper Taban getirilmişti. 8 Kasım tarihinde İnegöl Belediye Meclisinde yapılan seçimle İnegöl Belediye Başkanlığına seçilen Taban, 9 Kasım sabahı göreve başlayarak 2019 Mart ayına kadar olan 16 aylık sürecin startını verdi.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Göreve gelmesinin ardından öncelikle İnegöl’de istişareler yapan ve tebrikleri kabul eden Alper Taban, dün Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret ederek sürece ilişkin istişarelerde bulundu.

İNEGÖL HAKKINDA İSTİŞARELER YAPILDI
Vali Küçük’ü Heykel Valilik Binasındaki makamında ziyaret eden Başkan Taban, kalan 15 aylık süreçte kendisinin fikir ve önerilerinin önemli olduğunu vurguladı. Vali Küçük, Alper Taban’a yeni görevinde başarılar dileyerek görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. İnegöl ile ilgili istişarelerin yapıldığı ziyarette Taban, hayata geçirmeyi planladığı değişim ve dönüşümü anlattı.

<p>Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret</p> <p>Başkan Taban’dan Vali Küçük’e Ziyaret</p>