İnegöl Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 9 Bin TL Destek

<p>Altan Erkekli Ve Veysel Diker’den ‘Şifa Niyetine’ Müzikli Gösteri</p> Altan Erkekli Ve Veysel Diker’den ‘Şifa Niyetine’ Müzikli Gösteri
<p>Tabandan Belediyespor Maçlarına Davet</p> Tabandan Belediyespor Maçlarına Davet
<p>Çocuklar Sanatla Buluşuyor</p> Çocuklar Sanatla Buluşuyor
<p>Yaralı Şahin Barınakta Tedavi Altına Alındı</p> Yaralı Şahin Barınakta Tedavi Altına Alındı
<p>25 Çiftçi Meyve Budama Sertifikasını Aldı</p> 25 Çiftçi Meyve Budama Sertifikasını Aldı
<p>Başkan’dan Belediyespor’a Moral Ziyareti</p> Başkan’dan Belediyespor’a Moral Ziyareti
<p>Oylat’ta Hedef Sıfır Maliyet</p> Oylat’ta Hedef 'Sıfır Maliyet'
<p>Çözüm Odaklı Yaklaşarak Sorunları Bir Bir Çözeceğiz</p> "Çözüm Odaklı Yaklaşarak Sorunları Bir Bir Çözeceğiz"
<p>Tabakhane Caddesi Yeni Görünümüne Kavuştu</p> Tabakhane Caddesi Yeni Görünümüne Kavuştu
<p>Dolandırıcılara İtibar Etmeyin</p> Dolandırıcılara İtibar Etmeyin

İnegöl Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 9 Bin TL Destek 10/01/2018 15:32

İnegöl Belediyesi, Bursa 2. Amatör Kümede şehrimizi temsil eden Ilgar Spor Kulübü, Cerrah Spor Kulübü ve Hocaköy Spor Kulübüne 3’er bin TL’lik destekte bulundu.

Spora ve sporcuya sağladığı katkılarla İnegöl’e bu alanda önemli başarıların gelmesine zemin hazırlayan İnegöl Belediyesi, yeni sezon öncesi Bursa 2. Amatör Kümede mücadele eden 3 İnegöl temsilcisi takıma destekte bulundu. Daha önce Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Kümede İnegöl’ü temsil eden takımlara destek sağlayan İnegöl Belediyesi, 2. Amatör Kümedeki temsilcilerimiz Ilgar Spor Kulübü, Cerrah Spor Kulübü ve Hocaköy Spor Kulübüne de 3’er bin TL’lik destek verdi.

CİDDİ BİR ZENGİNLİĞE SAHİBİZ
Kulüplere çeklerini Belediye Başkanı Allper Taban teslim ederken, bugün 11.00’da Başkanlık makamında kulüp Başkanlarının katılımıyla tören düzenlendi. Ilgar Spor Kulübü Başkanı Erkan Sayılır, Cerrah Spor Kulübü Başkanı Recep Okumuş ve Hocaköy Spor Kulübü Başkanı Nazmi Namal’ın katıldığı törende, bir açıklama yapan Başkan Taban; “Sporun ve sporcunun destekçisi İnegöl Belediyesi yine bugün 2. Amatör Kümedeki kulüplerimize de destek olmak üzere çok değerli yöneticilerimizi davet ettik. Kendilerine çeklerimizi takdim edeceğiz. Tabi ki bunlar kulüplerimizin yaşaması, hayatta kalması adına bütünü oluşturmaz ama küçük bir can suyudur. Şehrimizde gerçekten BAL Liginde, Süper Amatör Ligde, 1. Amatör ve 2. Amatör Kümede olmak üzere futbol anlamında çok ciddi bir zenginliğe sahibiz. Tabi her kulüp kendi bünyesinde çeşitli hedefler koyarak bu hedeflere varmak üzere her yıl hazırlıklarını yapıyorlar. Bizler de bu hedefler doğrultusunda kendilerine katkı sağlamak, faydalı olmak istedik” dedi.

SPOR ORTAK MÜŞTEREĞİMİZ
Daha önce BAL, Süper Amatör ve 1. Amatör kümedeki kulüplere destekler verildiğini hatırlatan Taban; “2. Amatör Kümede mücadele eden 3 takımımıza da yine bu desteklerimizi takdim etmek istedik. Kulüpler sonuçta kişilerin şahsi malı değildir. Hepimiz sahip çıkmak zorundayız. Sporcu kardeşlerimiz de kesinlikle ve kesinlikle destek bekleyen arkadaşlarımız. Gençlerimize de ayrı bir başlık açmak istiyorum. Onların faydalı alanlarda bulunmaları hem belediyemizin eliyle hem de şehrimizdeki spor kulüpleri ve STK’lar aracılığıyla sağlanmış oluyor. Bu da önemsediğimiz konulardan bir tanesi. Ki spor bir anlamda ortak müştereğimiz diyebilirim. Spor başlığı altında da futbol pek çok kişinin ortak müştereğidir” diye konuştu.

GENÇLERİMİZ DOĞRU ALANLARDA ENERJİLERİNİ ATMALI
Toplamda 9 bin TL olmak üzere her kulübe 3’er bin TL’lik destek verildiğini dile getiren Başkan Taban; “Bizler İnegöl Belediyesi olarak geçmişten bugüne yapmış olduğumuz iyileştirmeler, yeni tesisler, sahalar ile kazandırdığımız tüm imkanlarla şuna da şahit olduk; siz bunu yaptığınızda bunu talep anlamında da ciddi bir artış sağlanıyor. Siz iyi sahalar, şartlar sunduğunuzda gençler de bundan istifade etmek üzere bu yapıların içerisine girerek kendisini temsil ediyor. Bir taraftan kendi kişisel gelişimine katkı, bir taraftan faydalı işlerde bulunmasıyla aslında bir anlamda orada oluşan sinerjiyle topluma katkı sağlıyor ve diğer gençlere örnek oluyor. Tabi burada sadece hedef şampiyonluk elde etmek değil. Gençlerimizin doğru alanlarda bu enerjilerini atmaları. Bugün madde bağımlılığı konusu tüm dünyanın bir sorunu. Hayat boşluk kabul etmiyor. Tüm boşlukları doldurmak gerekiyor. Spor da burada önemli bir araç. İnşallah burada kendilerine birazdan her kulübümüze 3’er bin TL olmak üzere; Hocaköyspor, Cerrahspor ve Ilgarspor’a toplamda 9 bin TL’lik destekte bulanacağız. İnşallah onlar da bu desteği hayırlı işlerde kullanacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Açıklama sonrası Belediye Başkanı Alper Taban, kulüp başkanlarına çeklerini takdim etti.