Çöp Ev Belediye Ekiplerince Temizlendi

<p>Kırsal Mahallelere Hizmet Atağı Sürüyor</p> Kırsal Mahallelere Hizmet Atağı Sürüyor
<p>Aşure İkramları Devam Ediyor</p> Aşure İkramları Devam Ediyor
<p>Başkan Taban, Esnaf Odası Başkanlarıyla Buluştu</p> Başkan Taban, Esnaf Odası Başkanlarıyla Buluştu
<p>Turizmde Yükselen Değer İnegöl</p> Turizmde Yükselen Değer İnegöl
<p>Asansörlerin Periyodik Bakımlarını Yaptırın</p> Asansörlerin Periyodik Bakımlarını Yaptırın
<p>Gelin Şehri Birlikte Yönetelim</p> “Gelin Şehri Birlikte Yönetelim”
<p>Süleymaniye Mahallesi’nde Hizmet Atağı Sürüyor</p> Süleymaniye Mahallesi’nde Hizmet Atağı Sürüyor
<p>Teknofest İstanbul’da Dostum Rüzgarı</p> Teknofest İstanbul’da Dostum Rüzgarı
<p>Okçuluk Tutkunları İnegöl’de Buluştu</p> Okçuluk Tutkunları İnegöl’de Buluştu
İnegöl Belediyesinden Vatandaşlara Aşure İkramı

Çöp Ev Belediye Ekiplerince Temizlendi 11/01/2018 14:52

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği Orhaniye Mahallesi’nde bulunan çöp ev, belediye ekiplerince temizlendi. Evden 1 kamyon çöple birlikte 12 adet köpek çıktı.

Şehir sınırları içinde düzeni, halkın huzurunu ve sağlığını sağlayıp korumakla görevli İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları tespit sonucunda Orhaniye Mahallesi 1. Papatya Sokakta çöp ev olduğunu belirledi. A.K. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen evden yayılan kötü koku üzerine harekete geçen ekipler, Çarşamba günü söz konusu adrese giderek çöp ev operasyonu gerçekleştirdi.

1 KAMYON ÇÖP, 12 KÖPEK ÇIKTI
Alınan özel izinle eve giren İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri evin temizlenmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden destek istedi. A.K’nın eşi G.K. ile birlikte yaşadığı 2 katlı müstakil ev belediye ekiplerince temizlendi. Evden 1 kamyon çöp ile birlikte 12 adet köpek çıktı.

KÖPEKLER BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ
Evin temizliği yapılırken, köpekler de İnegöl Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekiplerince alınarak barınağa götürüldü.

EVİN TEMİZLİĞİ VE BADANASI YAPILDI
Çöplerden arındırılan evin badanası da belediye ekiplerince yapılarak ailenin sağlıklı bir şekilde yaşayabileceği hale getirildi.

Öte yandan, evde temizlik çalışmaları sürerken A.K. ile eşi G.K. İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevine götürüldü. Burada kişisel temizlik ihtiyaçları giderilip kendilerine yeni giysiler verilen aile, yemeklerini de yedikten sonra temizlenen evlerine bırakıldı.