Çöp Ev Belediye Ekiplerince Temizlendi

<p>İnegöl Belediyesi’nden Hayalleri Gerçeğe Çevirecek Bilboard Uygulaması</p> İnegöl Belediyesi’nden Hayalleri Gerçeğe Çevirecek Bilboard Uygulaması
<p>Zabıtada Teknoloji Devrimi</p> Zabıtada Teknoloji Devrimi
<p>Tedavisi Yapılan Köpek Yuvasına Döndü</p> Tedavisi Yapılan Köpek Yuvasına Döndü
<p>İnegöl Belediyesi Türkiye’ye Örnek Oluyor</p> İnegöl Belediyesi Türkiye’ye Örnek Oluyor
<p>15 Sokakta Tretuvar Uygulamaları Devam Ediyor</p> 15 Sokakta Tretuvar Uygulamaları Devam Ediyor
<p>Temiz Bir İnegöl İçin Ben De Varım</p> Temiz Bir İnegöl İçin Ben De Varım
<p>Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı</p> Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı
<p>Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi</p> Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi
<p>Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı</p> Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı
<p>İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı</p> İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı

Çöp Ev Belediye Ekiplerince Temizlendi 11/01/2018 14:52

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği Orhaniye Mahallesi’nde bulunan çöp ev, belediye ekiplerince temizlendi. Evden 1 kamyon çöple birlikte 12 adet köpek çıktı.

Şehir sınırları içinde düzeni, halkın huzurunu ve sağlığını sağlayıp korumakla görevli İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları tespit sonucunda Orhaniye Mahallesi 1. Papatya Sokakta çöp ev olduğunu belirledi. A.K. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen evden yayılan kötü koku üzerine harekete geçen ekipler, Çarşamba günü söz konusu adrese giderek çöp ev operasyonu gerçekleştirdi.

1 KAMYON ÇÖP, 12 KÖPEK ÇIKTI
Alınan özel izinle eve giren İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri evin temizlenmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden destek istedi. A.K’nın eşi G.K. ile birlikte yaşadığı 2 katlı müstakil ev belediye ekiplerince temizlendi. Evden 1 kamyon çöp ile birlikte 12 adet köpek çıktı.

KÖPEKLER BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ
Evin temizliği yapılırken, köpekler de İnegöl Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekiplerince alınarak barınağa götürüldü.

EVİN TEMİZLİĞİ VE BADANASI YAPILDI
Çöplerden arındırılan evin badanası da belediye ekiplerince yapılarak ailenin sağlıklı bir şekilde yaşayabileceği hale getirildi.

Öte yandan, evde temizlik çalışmaları sürerken A.K. ile eşi G.K. İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevine götürüldü. Burada kişisel temizlik ihtiyaçları giderilip kendilerine yeni giysiler verilen aile, yemeklerini de yedikten sonra temizlenen evlerine bırakıldı.