Çöp Ev Belediye Ekiplerince Temizlendi

<p>Altan Erkekli Ve Veysel Diker’den ‘Şifa Niyetine’ Müzikli Gösteri</p> Altan Erkekli Ve Veysel Diker’den ‘Şifa Niyetine’ Müzikli Gösteri
<p>Tabandan Belediyespor Maçlarına Davet</p> Tabandan Belediyespor Maçlarına Davet
<p>Çocuklar Sanatla Buluşuyor</p> Çocuklar Sanatla Buluşuyor
<p>Yaralı Şahin Barınakta Tedavi Altına Alındı</p> Yaralı Şahin Barınakta Tedavi Altına Alındı
<p>25 Çiftçi Meyve Budama Sertifikasını Aldı</p> 25 Çiftçi Meyve Budama Sertifikasını Aldı
<p>Başkan’dan Belediyespor’a Moral Ziyareti</p> Başkan’dan Belediyespor’a Moral Ziyareti
<p>Oylat’ta Hedef Sıfır Maliyet</p> Oylat’ta Hedef 'Sıfır Maliyet'
<p>Çözüm Odaklı Yaklaşarak Sorunları Bir Bir Çözeceğiz</p> "Çözüm Odaklı Yaklaşarak Sorunları Bir Bir Çözeceğiz"
<p>Tabakhane Caddesi Yeni Görünümüne Kavuştu</p> Tabakhane Caddesi Yeni Görünümüne Kavuştu
<p>Dolandırıcılara İtibar Etmeyin</p> Dolandırıcılara İtibar Etmeyin

Çöp Ev Belediye Ekiplerince Temizlendi 11/01/2018 14:52

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği Orhaniye Mahallesi’nde bulunan çöp ev, belediye ekiplerince temizlendi. Evden 1 kamyon çöple birlikte 12 adet köpek çıktı.

Şehir sınırları içinde düzeni, halkın huzurunu ve sağlığını sağlayıp korumakla görevli İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları tespit sonucunda Orhaniye Mahallesi 1. Papatya Sokakta çöp ev olduğunu belirledi. A.K. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen evden yayılan kötü koku üzerine harekete geçen ekipler, Çarşamba günü söz konusu adrese giderek çöp ev operasyonu gerçekleştirdi.

1 KAMYON ÇÖP, 12 KÖPEK ÇIKTI
Alınan özel izinle eve giren İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri evin temizlenmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden destek istedi. A.K’nın eşi G.K. ile birlikte yaşadığı 2 katlı müstakil ev belediye ekiplerince temizlendi. Evden 1 kamyon çöp ile birlikte 12 adet köpek çıktı.

KÖPEKLER BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ
Evin temizliği yapılırken, köpekler de İnegöl Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekiplerince alınarak barınağa götürüldü.

EVİN TEMİZLİĞİ VE BADANASI YAPILDI
Çöplerden arındırılan evin badanası da belediye ekiplerince yapılarak ailenin sağlıklı bir şekilde yaşayabileceği hale getirildi.

Öte yandan, evde temizlik çalışmaları sürerken A.K. ile eşi G.K. İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevine götürüldü. Burada kişisel temizlik ihtiyaçları giderilip kendilerine yeni giysiler verilen aile, yemeklerini de yedikten sonra temizlenen evlerine bırakıldı.