İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyor

<p>Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı</p> Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı
<p>Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi</p> Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi
<p>Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı</p> Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı
<p>İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı</p> İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı
<p>Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Süpriz</p> Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Sürpriz
<p>Balık Tezgahları Denetlendi</p> Balık Tezgahları Denetlendi
<p>İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor</p> İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor
<p>Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor</p> Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor
<p>231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi</p> 231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi
<p>İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı</p> İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı

İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyor 22/02/2018 15:52

68 yazar ile 100 yayınevi ve yüzbinlerce kitabın yer aldığı İnegöl Kitap Günleri fuarı kapsamında her gün farklı yazarlar okullarda İnegöllü öğrenciler ile bir araya geliyor.

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 2’nci kez düzenlenen İnegöl Kitap Günleri Fuarı, her yaştan vatandaşın yoğun ilgisiyle devam ediyor. İnegöl Belediyesi ve VAV Fuarcılık Organizasyon şirketi işbirliği MODEF Fuar Merkezinde gerçekleştirilen İnegöl Kitap Günleri etkinliği kapsamında her gün farklı okullarda İnegöllü öğrenciler ile bir araya gelen yazarlar farkındalık ortaya koyan bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

16 Şubat Cuma günü görkemli bir açılışla kapılarını açan İnegöl kitap günleri fuarı on binleri ağırlarken, kitap tanıtım ve imza günlerinden, yazar buluşmalarına kadar geniş perspektifli bir organizasyon ile dikkatleri üzerine çekiyor.

YAZAR BULUŞMALARININ GERÇEKLEŞTİĞİ OKULLAR
Kendi alanlarında birçok eğitici ve örnek kitap çalışmasına imza atan yazarları karşısında gören İnegöllü öğrenciler tarifi imkansız bir mutluluğa kavuşuyorlar. Özellikle Dr. Faruk Öndağ, Naire Çikeyeva Lisesinde, Bekir Manav, Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunda, Yiğit Recep Efe ve Şehri Mardan İstaş Kentaş Ortaokulunda, Oya Tatlıbal, Kurşunlunda, Yusuf Koç, Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulunda, Çağrı Cebeci, İshakpaşa İlkokulunda, Nazlı Aspay Şener, Prof.Dr.Selçuk Yahşi Ortaokulunda, Bilal Sami Gökdemir, İmam Hatip Lisesinde, Birsen Ekim Özen, Vehbi Koç İlkokulunda, Ömer Sevinçgül, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesinde, Ayşegül Kara Zorlu, Hacer Salih Yıldız İlkokulunda, Cemil Kavukçu, M.M. Samda İlkokulunda ve Yunus Arıkan, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü ile Sosyal Bilimler Lisesinde geleceğimiz olan öğrenciler ile bir araya gelirken, bu özel ve anlamlı buluşmalarda öğrencilere hayata farklı bir pencereden bakmak gerektiğine de vurgu yapılıyor. 23 Şubat günü ise, öğrencilerin zihinsel dünyalarına katkı sağlayan yazar buluşmalarında Gülşen Gazel, Kız İmam Hatip Lisesinde, Yunus Arıkan ise Okyanus Kolejinde öğrenciler ile buluşacak.

25 ŞUBAT PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK KALACAK
Kitaplara dokunmak, bilginin kaynağına ulaşmak ve sevilen yazarlar ile buluşmak adına gerçekleştirilen İnegöl Kitap Günleri fuarı, 25 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak.