İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyor

<p>Dostum Oryantiring Sporcusu Hilal Oruç Milli Takımda</p> Dostum Oryantiring Sporcusu Hilal Oruç Milli Takımda
<p>Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret</p> Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret
<p>Geleceğin Sanatçıları İnegöl Belediyesi’nde Yetişiyor</p> Geleceğin Sanatçıları İnegöl Belediyesi’nde Yetişiyor
<p>Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor
<p>Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı</p> Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı
<p>İnegöl Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu</p> İnegöl Protokolü Bayramlaşma Töreninde Buluştu
<p>İnegöl Belediyesi’nden Akhisarlı Çocuklara Bayram Hediyesi</p> İnegöl Belediyesi’nden Akhisarlı Çocuklara Bayram Hediyesi
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
<p>Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet</p> Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet
<p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında

İnegöllü Öğrenciler Sevdikleri Yazarlar İle Buluşmanın Keyfini Yaşıyor 22/02/2018 15:52

68 yazar ile 100 yayınevi ve yüzbinlerce kitabın yer aldığı İnegöl Kitap Günleri fuarı kapsamında her gün farklı yazarlar okullarda İnegöllü öğrenciler ile bir araya geliyor.

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 2’nci kez düzenlenen İnegöl Kitap Günleri Fuarı, her yaştan vatandaşın yoğun ilgisiyle devam ediyor. İnegöl Belediyesi ve VAV Fuarcılık Organizasyon şirketi işbirliği MODEF Fuar Merkezinde gerçekleştirilen İnegöl Kitap Günleri etkinliği kapsamında her gün farklı okullarda İnegöllü öğrenciler ile bir araya gelen yazarlar farkındalık ortaya koyan bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

16 Şubat Cuma günü görkemli bir açılışla kapılarını açan İnegöl kitap günleri fuarı on binleri ağırlarken, kitap tanıtım ve imza günlerinden, yazar buluşmalarına kadar geniş perspektifli bir organizasyon ile dikkatleri üzerine çekiyor.

YAZAR BULUŞMALARININ GERÇEKLEŞTİĞİ OKULLAR
Kendi alanlarında birçok eğitici ve örnek kitap çalışmasına imza atan yazarları karşısında gören İnegöllü öğrenciler tarifi imkansız bir mutluluğa kavuşuyorlar. Özellikle Dr. Faruk Öndağ, Naire Çikeyeva Lisesinde, Bekir Manav, Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunda, Yiğit Recep Efe ve Şehri Mardan İstaş Kentaş Ortaokulunda, Oya Tatlıbal, Kurşunlunda, Yusuf Koç, Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulunda, Çağrı Cebeci, İshakpaşa İlkokulunda, Nazlı Aspay Şener, Prof.Dr.Selçuk Yahşi Ortaokulunda, Bilal Sami Gökdemir, İmam Hatip Lisesinde, Birsen Ekim Özen, Vehbi Koç İlkokulunda, Ömer Sevinçgül, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesinde, Ayşegül Kara Zorlu, Hacer Salih Yıldız İlkokulunda, Cemil Kavukçu, M.M. Samda İlkokulunda ve Yunus Arıkan, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü ile Sosyal Bilimler Lisesinde geleceğimiz olan öğrenciler ile bir araya gelirken, bu özel ve anlamlı buluşmalarda öğrencilere hayata farklı bir pencereden bakmak gerektiğine de vurgu yapılıyor. 23 Şubat günü ise, öğrencilerin zihinsel dünyalarına katkı sağlayan yazar buluşmalarında Gülşen Gazel, Kız İmam Hatip Lisesinde, Yunus Arıkan ise Okyanus Kolejinde öğrenciler ile buluşacak.

25 ŞUBAT PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK KALACAK
Kitaplara dokunmak, bilginin kaynağına ulaşmak ve sevilen yazarlar ile buluşmak adına gerçekleştirilen İnegöl Kitap Günleri fuarı, 25 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak.