Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında

<p>Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı</p> Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı
<p>Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi</p> Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi
<p>Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı</p> Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı
<p>İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı</p> İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı
<p>Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Süpriz</p> Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Sürpriz
<p>Balık Tezgahları Denetlendi</p> Balık Tezgahları Denetlendi
<p>İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor</p> İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor
<p>Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor</p> Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor
<p>231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi</p> 231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi
<p>İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı</p> İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı

Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında 13/06/2018 11:31

İnegöl Belediyesi tarafından Hadim AVM ile birlikte geleneksel hale getirilen; Babalar Günü Uçurtma Şenliği, bu yıl Ramazan Bayramına denk gelmesi sebebiyle Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Her yıl renkli görüntülere sahne olan ve adeta uçurtmaların birbiriyle kıyasıya yarıştığı bir etkinlik haline gelen uçurtma şenliğinin bu yıl Ramazan Bayramına denk gelmesi, sonraki iki hafta sonunun seçim haftası ve üniversite sınavlara denk gelmesi nedeniyle temmuz ayı sonunda yapılmasına karar verildi.

UÇURTMA ŞENLİĞİ TEMMUZDA
Uçurtma şenliğinin ertelenmesi hakkında açıklamada bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban; “Yıllardır Hadim Şirketler grubuyla birlikte organize ettiğimiz uçurtma şenliğimizin bu yıl 12’cisini gerçekleştireceğiz. Bilindiği üzere ülkemizde ve pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü Babalar Günü olarak kutlanmaktadır. Bu yıl 17 Hazirana denk gelen babalar gününü Ramazan Bayramına denk gelmesi sebebiyle Babalar Gününde gerçekleştirdiğimiz Uçurtma Şenliğini ileri bir tarihe erteleme karara aldık. Etkinliğimizi sonraki hafta sonunun seçim haftası olması, bir sonraki hafta sonunun ise üniversite sınavlara denk gelmesi nedeniyle temmuz ayı sonunda yapılması noktasında fikir birliğine vardık” şeklinde konuştu.

GÖKYÜZÜNÜ RENGARENK UÇURTMALARLA DONATMAYA HAZIRLANIN
Bu özel günde çocuklarımız ve babalarımıza unutulmaz bir gün yaşatmak için farklı sürprizlerle de karşınızda olacağız diyen Taban, “Bu güzel etkinliğimizde çocuklarımıza uçurtmalar dağıtacağız. Ayrıca Hadim şirketler grubunun organizesinde pek çok gıda firması ikramlarını dağıtacak. Bu yıl ki uçurtma şenliğimizde de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi birçok ödüllü yarışmamız olacak. Çocuklarımızın daha eğlenceli vakit geçirebilmesi için farklı etkinliklerimiz olacak. Ailelerimizin oturup pikniklerini yapacağı, babaların ve çocuklarının gönüllerince uçurtmalarını uçurup gökyüzünü rengarenk donatacağı bu özel günde, herkes gönüllerince eğlenecek” diye konuştu.

<p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> <p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> <p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> <p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p>