Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında

<p>Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz</p> Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz
<p>Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da</p> Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da
<p>Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı</p> "Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı"
<p>Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği</p> Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği
<p>Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz</p> "Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz"
<p>Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi</p> Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi
<p>Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece</p> Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece
<p>Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır</p> "Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır"
<p>Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı</p> Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı
<p>Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi</p> Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi

Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında 13/06/2018 11:31

İnegöl Belediyesi tarafından Hadim AVM ile birlikte geleneksel hale getirilen; Babalar Günü Uçurtma Şenliği, bu yıl Ramazan Bayramına denk gelmesi sebebiyle Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Her yıl renkli görüntülere sahne olan ve adeta uçurtmaların birbiriyle kıyasıya yarıştığı bir etkinlik haline gelen uçurtma şenliğinin bu yıl Ramazan Bayramına denk gelmesi, sonraki iki hafta sonunun seçim haftası ve üniversite sınavlara denk gelmesi nedeniyle temmuz ayı sonunda yapılmasına karar verildi.

UÇURTMA ŞENLİĞİ TEMMUZDA
Uçurtma şenliğinin ertelenmesi hakkında açıklamada bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban; “Yıllardır Hadim Şirketler grubuyla birlikte organize ettiğimiz uçurtma şenliğimizin bu yıl 12’cisini gerçekleştireceğiz. Bilindiği üzere ülkemizde ve pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü Babalar Günü olarak kutlanmaktadır. Bu yıl 17 Hazirana denk gelen babalar gününü Ramazan Bayramına denk gelmesi sebebiyle Babalar Gününde gerçekleştirdiğimiz Uçurtma Şenliğini ileri bir tarihe erteleme karara aldık. Etkinliğimizi sonraki hafta sonunun seçim haftası olması, bir sonraki hafta sonunun ise üniversite sınavlara denk gelmesi nedeniyle temmuz ayı sonunda yapılması noktasında fikir birliğine vardık” şeklinde konuştu.

GÖKYÜZÜNÜ RENGARENK UÇURTMALARLA DONATMAYA HAZIRLANIN
Bu özel günde çocuklarımız ve babalarımıza unutulmaz bir gün yaşatmak için farklı sürprizlerle de karşınızda olacağız diyen Taban, “Bu güzel etkinliğimizde çocuklarımıza uçurtmalar dağıtacağız. Ayrıca Hadim şirketler grubunun organizesinde pek çok gıda firması ikramlarını dağıtacak. Bu yıl ki uçurtma şenliğimizde de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi birçok ödüllü yarışmamız olacak. Çocuklarımızın daha eğlenceli vakit geçirebilmesi için farklı etkinliklerimiz olacak. Ailelerimizin oturup pikniklerini yapacağı, babaların ve çocuklarının gönüllerince uçurtmalarını uçurup gökyüzünü rengarenk donatacağı bu özel günde, herkes gönüllerince eğlenecek” diye konuştu.

<p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> <p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> <p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p> <p>Uçurtma Şenliği Temmuz Ayında</p>