Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet

<p>Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz</p> Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz
<p>Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da</p> Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da
<p>Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı</p> "Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı"
<p>Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği</p> Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği
<p>Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz</p> "Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz"
<p>Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi</p> Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi
<p>Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece</p> Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece
<p>Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır</p> "Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır"
<p>Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı</p> Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı
<p>Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi</p> Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi

Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet 13/06/2018 11:55

İnegöl Belediyesi tarafından engelsiz bir yaşam parolasıyla yaz spor okulları bünyesinde bedenen spor yapma imkanına sahip özel çocuklar adına düzenlenecek kurs için kayıtlar alınmaya başlandı.

KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI
Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her alanda yer alarak hizmetlerini ilçe halkı ile buluşturmaya devam eden İnegöl Belediyesi, engelli bireylerin gelişimlerini daha iyi yapabilmeleri ve boş zamanlarını spor ile değerlendirebilmeleri için yaz spor kursu açmaya hazırlanıyor. İnegöl Belediyespor bünyesinde gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yıllarda açılan bu özel kursun devamı niteliğindeki yaz spor okullarına bedenen spor yapma imkanına sahip ve öğrenebilir durumdaki tüm özel çocukların kayıt yaptırması bekleniyor.

“SPORU İLÇE GENELİNE YAYMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Öğrenebilir düzeydeki engelli bireyler için açılacak yaz spor kursu kayıtları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Sporun ilçe geneline yayılması ve özellikle salon sporlarına ilgi ve alakanın artması adına belediyespor bünyesinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Belediyesporun ilçemize değer kattığını her geçen gün ortaya koyduğu faaliyet ve projeler ile daha yakinen görmekteyiz. Bu anlayışla belediyespor bünyesinde öğrencilerin yaz aylarında keyifli, eğlenceli ve fiziksel gelişimleri açısından verimli bir dönem geçirmelerini sağlamak amacıyla her yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okullarımız önemli bir işlevi yerine getiriyor. 9 branşta ve iki dönem halinde yapacağımız yaz spor okullarımızın 25 Haziran Pazartesi günü startını vereceğiz. Yaz spor okulu ile birlikte ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bunun yanında geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz bu senede yaz spor okulları kapsamında engelsiz bir yaşam parolasıyla açacağımız yaz spor kursu ile özel çocuklarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

EĞİTİMLER; 26 HAZİRAN SALI GÜNÜ BAŞLIYOR
Engelli bireylerin gelişimlerini daha iyi yapabilmeleri ve boş zamanlarını spor ile değerlendirebilmeleri için yaz spor kursu açtıklarını belirten Başkan Taban, “Yaz Spor Okulları kapsamında ücretsiz olacak kurslarda, herhangi bir yaş aralığı olmaksızın gelen taleplere göre bedenen spor yapma imkanına sahip tüm engelli bireylere basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarında uzman hocalarımız eşliğinde hem eğitimler verilecek hem de engelli bireylerimizin hoş ve eğlenceli bir vakit geçirmeleri sağlanacaktır. Kursa katılmak isteyen özel çocuklarımız, herhangi bir yaş aralığı olmaksızın, Belediyespor ve belediyemizin çözüm merkezlerinden alacakları kayıt formlarını doldurmaları neticesinde basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarında eğitim almaya başlayacaklar. 26 Haziran Salı günü başlayacak kursumuz haftanın iki günü Salı ve Perşembe günleri olacak” dedi.

ENGELSİZ BİR YAŞAM
Engelsiz bir yaşam parolasıyla kursun açıldığına vurgu yapan Taban, “Engellilerin toplum içerisinde rahat bir şekilde hareket etmeleri ve onlarında bu toplumun ayrılmaz bir parçası olduğuna vurgu yapmak için böyle bir aktiviteyi hayata geçirmeyi düşündük. Eğitimlerini Yaz Spor Okulları kapsamında sürdürmeye devam eden engelli bireylerimize Yaz Spor Okulları sonunda düzenleyeceğimiz ve tüm öğrencilerin katılım göstereceği program ile sertifikalarını takdim edeceğiz. Sağlıklı bir yaşam için engelli bireylere özel olarak düzenlediğimiz ve onların spor yapmalarının yanında, gelişimlerine de yardımcı olacağını umduğumuz yaz spor kursuna tüm özel çocuklarımızı kayıt yaptırmaya davet ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.

<p>Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet</p> <p>Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet</p> <p>Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet</p> <p>Engelsiz Yaz Spor Kursuna Davet</p>