Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı

<p>“Ne İş Yaparsanız Yapın, En İyisini Yapmak İçin Çabalayın”</p> “Ne İş Yaparsanız Yapın, En İyisini Yapmak İçin Çabalayın”
<p>Başkan Taban Huzurevi Sakinleriyle Oylat’ta Buluştu</p> Başkan Taban Huzurevi Sakinleriyle Oylat’ta Buluştu
<p>“Toplumsal Bilinç Ortaya Koymalıyız”</p> “Toplumsal Bilinç Ortaya Koymalıyız”
<p>Yeniceköy Kavşağında Yonca Kavşak Çalışması Başladı</p> Yeniceköy Kavşağında Yonca Kavşak Çalışması Başladı
<p>Üniversite Ve Meslek Tanıtım Günleri Başladı</p> Üniversite Ve Meslek Tanıtım Günleri Başladı
<p>Kuruluştan Fethe İstanbul Kültür Ve Tarih Gezileri Kayıtları Başlıyor</p> Kuruluştan Fethe İstanbul Kültür Ve Tarih Gezileri Kayıtları Başlıyor
<p>Şehitlerimiz Dualarla Anıldı</p> Şehitlerimiz Dualarla Anıldı
<p>Kaymakam Görücü Ve Başkan Taban’dan Şehit Ailesine Ziyaret</p> Kaymakam Görücü Ve Başkan Taban’dan Şehit Ailesine Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesi Vatandaşlara Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı</p> İnegöl Belediyesi Vatandaşlara Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı
<p>Başkan Alper Taban Yeni Dönem Projelerini Açıkladı</p> Başkan Alper Taban Yeni Dönem Projelerini Açıkladı

Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı 18/06/2018 14:18

İnegöl Belediye Spor Yıldız Erkekler voleybol takımı, Türkiye Şampiyonası karşılaşmaları grup aşamasında rakiplerine set dahi vermeden mağlup ederek finallere kaldı.

Salon sporlarında elde ettiği başarılarla adını ülke sathında duyuran İnegöl Belediye Spor’un yıldız erkekler voleybol takımı, Türkiye Şampiyonasında da başarı grafiğini arttırarak gruplardan çıkmayı başardı.

2 RAKİPLE YARIŞTI
Konya TÜYAP sahasında oynanan Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonasında Turuncu Lacivertli temsilcimiz H grubunda mücadele etti. 14, 15, 16 Haziran tarihlerinde oynanan karşılaşmalarda İnegöl Belediyespor’un grubunda; Çorum Belediye, Hatay Büyükşehir Belediye ile Denizli Tavas Belediye takımları yer alırken, Tavas Belediyesi müsabakalara katılmadı.

SET KAYBETMEDEN GRUPLARDAN ÇIKTI
Grup karşılaşmalarında İnegöl Belediyespor ilk müsabakasını 14 Haziran Perşembe günü Çorum Belediyesi ile oynadı. Turuncu Lacivertli temsilcimiz rakibini setlerde 25-13, 30-28 ve 25-17 mağlup ederek salondan 3-0 galip ayrıldı. İkinci maçına 15 Haziranda Hatay Büyükşehir Belediye karşısında çıkan İnegöl Belediyespor’un yıldız voleybolcuları, Hatay’ı da 12-25, 19-25 ve 20-25’lik setlerle 3-0 mağlup etmeyi başararak gruplardan lider olarak çıkmayı başardı. Rakiplerine set dahi vermeyen temsilcimiz, bu başarı sonucunda final müsabakalarında şampiyonluk mücadelesi vermeye hak kazandı.

ÇİFTE BAYRAM
İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, yıldız erkekler voleybol takımının bu başarının ardından yaptığı açıklamada, genç sporcuları kutladı. Konya’dan gelen haberlerle İnegöl ve Belediyespor olarak çifte bayram yaptıklarını kaydeden Başkan Taban, “İnegöl Belediyespor kurulduğu günden bu yana başarılarını her defasında yenilemeye, yeni başarılar elde etmeye ve İnegöl’ü gururlandırmaya devam ediyor. Özellikle voleybolda çok iyi bir istikrar yakaladık. A takımımızla elde edilen başarıların yanı sıra alt yapıdan gelen sporcularımız da elde ettikleri başarılarla gururlandırıyor. Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasında voleybol takımımız grup müsabakalarında iki rakibini de mağlup edip finale yükseldi. Ramazan bayramını kutladığımız günlerde genç sporcularımızdan aldığımız bu güzel haberle İnegöl olarak çifte bayram yaptık. İnşallah başarılarının devamını diliyorum. Kulübümüzün elde ettiği başarıların yanı sıra genç kardeşlerimizin de başarılı birer sporcu olması için her daim yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ederek hepsini tek tek kutluyorum” dedi.

<p>Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı</p> <p>Yıldız Erkekler Set Vermeden Gruptan Çıktı</p>