Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor

<p>Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz</p> Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz
<p>Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da</p> Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da
<p>Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı</p> "Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı"
<p>Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği</p> Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği
<p>Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz</p> "Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz"
<p>Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi</p> Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi
<p>Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece</p> Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece
<p>Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır</p> "Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır"
<p>Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı</p> Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı
<p>Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi</p> Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi

Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor 19/06/2018 11:03

Sosyal belediyecilik alanında örnek bir uygulama olan İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde yaz kursu başlıyor. Geleceğimiz olan çocukların tatil dönemini en güzel şekilde geçirmeleri adına düzenlenecek yaz kursu için kayıt başvuruları 19-29 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Bugünün yarını; yarının umudu olan çocukların vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, çağı yakalamış, nitelikli ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri için uğraş veren İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi, ilk yılında önemli etkinliklere imza atmanın mutluluğunu yaşarken, tatil döneminin verimli ve eğlenceli bir şekilde geçmesi adına kreş bünyesinde İnegöllü çocuklara yönelik yaz kursu açılıyor.

“ÇOCUKLARIMIZA HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLIYORUZ”
Beşinci Mevsim Kreşi bünyesinde açılacak yaz kursu kayıt başvuruları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “2017 – 2018 döneminde sosyal belediyecilik adına hayata geçirdiğimiz Beşinci Mevsim Kreşinde çocuklarımızın her açıdan gelişmesi için her türlü imkanı sağlıyoruz. Kreşimizde 3-5 yaş aralığındaki yavrularımız eğitim alıyor. Ailelerimizde canından çok sevdikleri evlatlarını beşinci mevsim kreşimizde emin ellere teslim etmenin huzurunu yaşıyorlar. Bu güzel mekanda geleceğimiz olan yavrularımıza sıcacık bir ortamda her türlü imkanı sunmaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim” diye konuştu.

YAZ KURSU İÇİN KAYITLAR 29 HAZİRAN’A KADAR SÜRECEK
Kişilikli, karakterli, vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, çağı yakalamış, nitelikli ve donanımlı öğrenciler yetiştirmek için uğraş veriyoruz diyen Taban, “Bu bağlamda şimdide kreş bünyesinde yaz kursu açıyoruz. Kreşimiz çatısı altında 02-31 Temmuz tarihleri arasında 1 aylık süre zarfında açacağımız yaz kursumuzda, 48 Aylık – 66 aylık çocuklarımıza hizmet vereceğiz. İlçemizde yaşayan ve 4-5,5 yaş aralığındaki tüm çocuklarımız potansiyel öğrencimizdir. Toplam kontenjanımız 40 kişi ile sınırlıdır. Kayıtlarımız 19-29 Haziran tarihleri arasında kreşimiz binasında yapılacaktır. Yaz kursu başlangıç tarihi 02 Temmuz bitiş tarihi ise 31 Temmuz’dur.1 aylık süre için kayıt ücretimiz 100 TL olup, kesin kayıt hakkı kazanılmasını takiben, İnegöl Belediyesi tahsilat veznesine peşin olarak ödenecektir” dedi.

KURS SÜRESİNCE VERİLECEK DERS VE ETKİNLİKLER
Yaz kursu sürecince verilecek ders ve etkinliklere de değinen Taban, “Uzman eğitmenler tarafından çocuklarımıza
İngilizce dersleri, değerler eğitimi, akıl oyunları, el sanatları (ebru, ahşap boyama, keçe çalışmaları vb.), kültürpark içi belediye kapalı spor salonunda sportif etkinlikler (jimnastik vb.),müzik, drama, ilçemizdeki çeşitli çocuk eğlence ve dinlenme alanlarına yapılacak dış geziler şeklinde gerçekleştirilecektir.”

Beşinci Mevsim Kreşinin, farkındalık ortaya koyan bu tür etkinliklere bundan sonra da devam edeceğini belirten Taban, “Kreş bünyesinde hayata geçireceğimiz yaz kursu için kontenjanların sınırlı olduğunu buradan bir kez daha belirtirken, yarınlarımız olan çocuklarımızın her açıdan en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen her türlü imkanı sağlayacağımızı ifade eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

<p>Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor</p> <p>Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor</p> <p>Yaz Kursu Kayıtları Başlıyor</p>