Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret

<p>Kırsal Mahallelere Hizmet Atağı Sürüyor</p> Kırsal Mahallelere Hizmet Atağı Sürüyor
<p>Aşure İkramları Devam Ediyor</p> Aşure İkramları Devam Ediyor
<p>Başkan Taban, Esnaf Odası Başkanlarıyla Buluştu</p> Başkan Taban, Esnaf Odası Başkanlarıyla Buluştu
<p>Turizmde Yükselen Değer İnegöl</p> Turizmde Yükselen Değer İnegöl
<p>Asansörlerin Periyodik Bakımlarını Yaptırın</p> Asansörlerin Periyodik Bakımlarını Yaptırın
<p>Gelin Şehri Birlikte Yönetelim</p> “Gelin Şehri Birlikte Yönetelim”
<p>Süleymaniye Mahallesi’nde Hizmet Atağı Sürüyor</p> Süleymaniye Mahallesi’nde Hizmet Atağı Sürüyor
<p>Teknofest İstanbul’da Dostum Rüzgarı</p> Teknofest İstanbul’da Dostum Rüzgarı
<p>Okçuluk Tutkunları İnegöl’de Buluştu</p> Okçuluk Tutkunları İnegöl’de Buluştu
İnegöl Belediyesinden Vatandaşlara Aşure İkramı

Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret 20/06/2018 16:31

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün İnegöl’e geldi. Vali Küçük, ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı da makamında ziyaret etti.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçe ziyaretlerine İnegöl’e yaptığı program ile devam etti. Bugün öğlen saatlerinde İnegöl’e gelen Vali Küçük, ilk olarak Kaymakam Ali Akça’yı İnegöl Kaymakamlığında ziyaret etti.

CADDE BOYUNCA VATANDAŞLARLA GÖRÜŞÜP SOHBET ETTİ
Kaymakamlık ziyaretinin ardından İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etmek üzere yola çıkan Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nuri Doğrul Caddesi üzerinde aracından inerek cadde boyunca esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Kaymakam Ali Akça ile Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin ile Sabri Günaydın’ın da eşlik ettiği Vali Küçük, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek İnegöl Belediyesi’ne kadar yürüdü.

Vali Küçük ile Kaymakam Akça, Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcıları ile birlikte daha sonra Belediye Başkanlığı makamında bir görüşme yaptı. İnegöl’e ilişkin istişarelerin yapıldığı ziyaretin ardından Bursa Valisi İzzettin küçük, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek üzere Belediye binasından ayrıldı.