Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret

<p>Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz</p> Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz
<p>Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da</p> Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da
<p>Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı</p> "Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı"
<p>Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği</p> Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği
<p>Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz</p> "Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz"
<p>Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi</p> Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi
<p>Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece</p> Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece
<p>Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır</p> "Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır"
<p>Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı</p> Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı
<p>Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi</p> Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi

Vali Küçük’ten Başkan Taban’a Ziyaret 20/06/2018 16:31

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün İnegöl’e geldi. Vali Küçük, ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı da makamında ziyaret etti.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, ilçe ziyaretlerine İnegöl’e yaptığı program ile devam etti. Bugün öğlen saatlerinde İnegöl’e gelen Vali Küçük, ilk olarak Kaymakam Ali Akça’yı İnegöl Kaymakamlığında ziyaret etti.

CADDE BOYUNCA VATANDAŞLARLA GÖRÜŞÜP SOHBET ETTİ
Kaymakamlık ziyaretinin ardından İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etmek üzere yola çıkan Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nuri Doğrul Caddesi üzerinde aracından inerek cadde boyunca esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Kaymakam Ali Akça ile Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin ile Sabri Günaydın’ın da eşlik ettiği Vali Küçük, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek İnegöl Belediyesi’ne kadar yürüdü.

Vali Küçük ile Kaymakam Akça, Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcıları ile birlikte daha sonra Belediye Başkanlığı makamında bir görüşme yaptı. İnegöl’e ilişkin istişarelerin yapıldığı ziyaretin ardından Bursa Valisi İzzettin küçük, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek üzere Belediye binasından ayrıldı.