Belediyeden Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı

<p>“Ne İş Yaparsanız Yapın, En İyisini Yapmak İçin Çabalayın”</p> “Ne İş Yaparsanız Yapın, En İyisini Yapmak İçin Çabalayın”
<p>Başkan Taban Huzurevi Sakinleriyle Oylat’ta Buluştu</p> Başkan Taban Huzurevi Sakinleriyle Oylat’ta Buluştu
<p>“Toplumsal Bilinç Ortaya Koymalıyız”</p> “Toplumsal Bilinç Ortaya Koymalıyız”
<p>Yeniceköy Kavşağında Yonca Kavşak Çalışması Başladı</p> Yeniceköy Kavşağında Yonca Kavşak Çalışması Başladı
<p>Üniversite Ve Meslek Tanıtım Günleri Başladı</p> Üniversite Ve Meslek Tanıtım Günleri Başladı
<p>Kuruluştan Fethe İstanbul Kültür Ve Tarih Gezileri Kayıtları Başlıyor</p> Kuruluştan Fethe İstanbul Kültür Ve Tarih Gezileri Kayıtları Başlıyor
<p>Şehitlerimiz Dualarla Anıldı</p> Şehitlerimiz Dualarla Anıldı
<p>Kaymakam Görücü Ve Başkan Taban’dan Şehit Ailesine Ziyaret</p> Kaymakam Görücü Ve Başkan Taban’dan Şehit Ailesine Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesi Vatandaşlara Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı</p> İnegöl Belediyesi Vatandaşlara Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı
<p>Başkan Alper Taban Yeni Dönem Projelerini Açıkladı</p> Başkan Alper Taban Yeni Dönem Projelerini Açıkladı

Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı 18/02/2019 10:43

Hayvan dostu bir belediye olarak can dostların her türlü ihtiyacını gideren İnegöl Belediyesi, çok kötü yaşam şartları içerisinde kendi haline terk dilen bir köpeğe daha şefkat elini uzattı.

Gönülden bağlı olunan İnegöl’ü her alanda örnek bir bir kent yapmak için var gücüyle çalışmalarına aralıksız devam eden İnegöl Belediyesi, en az insanlar kadar hayvanların korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini bilerek ortaya koyduğu çalışmalar ile can dostların her zaman yanında olmayı başarıyor.

TAHTA BARAKADAN, SAHİPSİZ HAYVANLAR BAKIM VE TEDAVİ MERKEZİNE
Bu anlayışla çıkılan yolda son olarak İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezine gelen ihbar üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerindeki boş bir arsa üzerinde bulunan tahta baraka içerisindeki sahipsiz pitbul cinsi bir köpeğin kendi haline terk edildiğini tespit etti. Ekipler, ivedi bir şekilde Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle temasa geçerek sahibi tespit edilemeyen köpeğin Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülmesini sağladılar.

ARSANIN GENEL TEMİZLİĞİ YAPILDI
Bahsi geçen köpeğin tahta barakadan alınarak Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülmesinden sonra boş kalan baraka çevre sakinlerinin talebi üzerine daha başka kötü amaçlı kullanıma imkan sağlanmaması için yıkımı gerçekleştirilerek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince arsanın genel temizliği de yapılmıştır.

İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamada, böyle bir durum ile bir daha karşılaşılmaması için Can dostlarına İlçe halkının daha duyarlı davranması gerektiğine de vurgu yapıldı.

<p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> <p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> <p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> <p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> <p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p>