Belediyeden Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı

<p>Çaylar Belediyeden</p> Çaylar Belediyeden
<p>Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor
<p>Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler</p> Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler
<p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> Her Mahallede Ramazan Coşkusu
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun
<p>Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor</p> Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor
<p>Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti</p> Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti
<p>19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı</p> 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı
<p>Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı</p> Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı

Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı 18/02/2019 10:43

Hayvan dostu bir belediye olarak can dostların her türlü ihtiyacını gideren İnegöl Belediyesi, çok kötü yaşam şartları içerisinde kendi haline terk dilen bir köpeğe daha şefkat elini uzattı.

Gönülden bağlı olunan İnegöl’ü her alanda örnek bir bir kent yapmak için var gücüyle çalışmalarına aralıksız devam eden İnegöl Belediyesi, en az insanlar kadar hayvanların korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini bilerek ortaya koyduğu çalışmalar ile can dostların her zaman yanında olmayı başarıyor.

TAHTA BARAKADAN, SAHİPSİZ HAYVANLAR BAKIM VE TEDAVİ MERKEZİNE
Bu anlayışla çıkılan yolda son olarak İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezine gelen ihbar üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerindeki boş bir arsa üzerinde bulunan tahta baraka içerisindeki sahipsiz pitbul cinsi bir köpeğin kendi haline terk edildiğini tespit etti. Ekipler, ivedi bir şekilde Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle temasa geçerek sahibi tespit edilemeyen köpeğin Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülmesini sağladılar.

ARSANIN GENEL TEMİZLİĞİ YAPILDI
Bahsi geçen köpeğin tahta barakadan alınarak Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürülmesinden sonra boş kalan baraka çevre sakinlerinin talebi üzerine daha başka kötü amaçlı kullanıma imkan sağlanmaması için yıkımı gerçekleştirilerek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince arsanın genel temizliği de yapılmıştır.

İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamada, böyle bir durum ile bir daha karşılaşılmaması için Can dostlarına İlçe halkının daha duyarlı davranması gerektiğine de vurgu yapıldı.

<p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> <p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> <p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> <p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p> <p>Belediyeden, Can Dostuna Şefkat Eli Uzandı</p>