Kahraman Tazeoğlu İnegöllü Hayranlarıyla Buluştu

<p>Çaylar Belediyeden</p> Çaylar Belediyeden
<p>Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor
<p>Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler</p> Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler
<p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> Her Mahallede Ramazan Coşkusu
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun
<p>Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor</p> Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor
<p>Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti</p> Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti
<p>19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı</p> 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı
<p>Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı</p> Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı

Kahraman Tazeoğlu İnegöllü Hayranlarıyla Buluştu 21/02/2019 09:38

İnegöl 3. Kitap Günleri kapsamında İnegöl’e gelen yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, gündüz kitap fuarında akşam da BMKSM’nde düzenlenen şiir dinletisinde İnegöllü hayranlarıyla buluştu.

İnegöl Belediyesi, bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Kitap Günleri kapsamında farklı yazarları ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Çarşamba günü 15.00’da 3. Kitap Günleri’nin konuğu olan ve burada hayranları için kitaplarını imzalayan yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, akşam ise İnegöl Belediyesi’nin Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde (BMKSM) düzenlenen şiir dinletisinde ilçe halkıyla buluştu.

20.00’da başlayan şiir dinletisinde anlatımları, sohbeti ve samimiyetiyle İnegöllülerden tam not alan Kahraman Tazeoğlu, şiirleriyle de adeta gönülleri okşadı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Partili yöneticiler de katıldı.

KİTAP MÜCADELEMİZDE PES ETMEYECEĞİZ
Şair Tazeoğlu gece boyunca şiirlerini İnegöllüler için seslendirdikten sonra, programın sonunda Belediye Başkanı Alper Taban’da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Taban, “Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz İnegöl Kitap Günleri vesilesiyle pek çok şairimizle, yazarımızla bir araya geliyoruz. Bunları bir fırsat olarak görüyorum. Laf olsun diye bir kitap fuarı düzenlemedik. Aslında şairimiz çok güzel ifade etti. Aslında ilk emir de oku ama maalesef okuma gayretinden uzak bir yapımız var. İnşallah çok daha şuurlu ve bilinçli olmak için okumamız lazım. Bunun için de biz bu etkinlikler sayesinde az da olsa insanlara ulaşabilirsek, bu bilinci oluşturabilirsek ne mutlu bize. Bu mücadelemizde pes etmeyeceğiz. İnşallah hacmini, etkinliğini, niteliğini arttırarak devam ettireceğiz. Böylesine güzel insanlarla da sizleri buluşturmak istiyoruz. Ben hem şairimize bu güzel anlatımlar ve şiirler için teşekkür ediyorum hem de siz değerli vatandaşlarımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Taban, Şair Kahraman Tazeoğlu’na İnegöl’ü simgeleyen çini hediye etti.