Kahraman Tazeoğlu İnegöllü Hayranlarıyla Buluştu

<p>“Ne İş Yaparsanız Yapın, En İyisini Yapmak İçin Çabalayın”</p> “Ne İş Yaparsanız Yapın, En İyisini Yapmak İçin Çabalayın”
<p>Başkan Taban Huzurevi Sakinleriyle Oylat’ta Buluştu</p> Başkan Taban Huzurevi Sakinleriyle Oylat’ta Buluştu
<p>“Toplumsal Bilinç Ortaya Koymalıyız”</p> “Toplumsal Bilinç Ortaya Koymalıyız”
<p>Yeniceköy Kavşağında Yonca Kavşak Çalışması Başladı</p> Yeniceköy Kavşağında Yonca Kavşak Çalışması Başladı
<p>Üniversite Ve Meslek Tanıtım Günleri Başladı</p> Üniversite Ve Meslek Tanıtım Günleri Başladı
<p>Kuruluştan Fethe İstanbul Kültür Ve Tarih Gezileri Kayıtları Başlıyor</p> Kuruluştan Fethe İstanbul Kültür Ve Tarih Gezileri Kayıtları Başlıyor
<p>Şehitlerimiz Dualarla Anıldı</p> Şehitlerimiz Dualarla Anıldı
<p>Kaymakam Görücü Ve Başkan Taban’dan Şehit Ailesine Ziyaret</p> Kaymakam Görücü Ve Başkan Taban’dan Şehit Ailesine Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesi Vatandaşlara Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı</p> İnegöl Belediyesi Vatandaşlara Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı
<p>Başkan Alper Taban Yeni Dönem Projelerini Açıkladı</p> Başkan Alper Taban Yeni Dönem Projelerini Açıkladı

Kahraman Tazeoğlu İnegöllü Hayranlarıyla Buluştu 21/02/2019 09:38

İnegöl 3. Kitap Günleri kapsamında İnegöl’e gelen yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, gündüz kitap fuarında akşam da BMKSM’nde düzenlenen şiir dinletisinde İnegöllü hayranlarıyla buluştu.

İnegöl Belediyesi, bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Kitap Günleri kapsamında farklı yazarları ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Çarşamba günü 15.00’da 3. Kitap Günleri’nin konuğu olan ve burada hayranları için kitaplarını imzalayan yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, akşam ise İnegöl Belediyesi’nin Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde (BMKSM) düzenlenen şiir dinletisinde ilçe halkıyla buluştu.

20.00’da başlayan şiir dinletisinde anlatımları, sohbeti ve samimiyetiyle İnegöllülerden tam not alan Kahraman Tazeoğlu, şiirleriyle de adeta gönülleri okşadı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Partili yöneticiler de katıldı.

KİTAP MÜCADELEMİZDE PES ETMEYECEĞİZ
Şair Tazeoğlu gece boyunca şiirlerini İnegöllüler için seslendirdikten sonra, programın sonunda Belediye Başkanı Alper Taban’da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Taban, “Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz İnegöl Kitap Günleri vesilesiyle pek çok şairimizle, yazarımızla bir araya geliyoruz. Bunları bir fırsat olarak görüyorum. Laf olsun diye bir kitap fuarı düzenlemedik. Aslında şairimiz çok güzel ifade etti. Aslında ilk emir de oku ama maalesef okuma gayretinden uzak bir yapımız var. İnşallah çok daha şuurlu ve bilinçli olmak için okumamız lazım. Bunun için de biz bu etkinlikler sayesinde az da olsa insanlara ulaşabilirsek, bu bilinci oluşturabilirsek ne mutlu bize. Bu mücadelemizde pes etmeyeceğiz. İnşallah hacmini, etkinliğini, niteliğini arttırarak devam ettireceğiz. Böylesine güzel insanlarla da sizleri buluşturmak istiyoruz. Ben hem şairimize bu güzel anlatımlar ve şiirler için teşekkür ediyorum hem de siz değerli vatandaşlarımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Taban, Şair Kahraman Tazeoğlu’na İnegöl’ü simgeleyen çini hediye etti.