Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

<p>15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı</p> 15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı
<p>15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız</p> 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
<p>Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı</p> Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı
<p>32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı</p> 32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı
<p>Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor</p> Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor
<p>Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor</p> Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor
<p>Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı</p> Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı
<p>100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola</p> 100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola
<p>15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı</p> 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı
<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor 17/04/2019 16:11

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Salı günü; Artvin Kültür Derneği yönetimi, Halk Bank Bölge ve ilçe sorumluları, Diş Hastanesi yöneticileri, Halk Eğitim Merkezi idarecileri, İnulaş yönetimi, Müteahhitler Derneği yönetimi ve Mustafa Kemalpaşa önceki dönem Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Başkan Taban’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretler, 15.30’da Artvin Kültür Derneği Başkanı Kemal Torun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle başladı. Ardından Halk Bank Bölge Müdürü Nilgün Kurtulan ve İnegöl Şube Müdürü Oğuz Faik Konak Başkan Taban’ı ziyaret ederek yeni döneme ilişkin tebriklerini ilettiler. 17.00’da Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ve hastane yöneticilerinin ziyareti gerçekleşirken, 17.20’da Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk ve kurum yöneticileri ziyarette bulundu. 18.00’da İnulaş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram ve yönetimini ağırlayan Başkan Taban, 18.20’de Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu ve yönetimini konuk etti.

ESKİ BAŞKANDAN TEBRİK ZİYARETİ
Tebrik ziyaretleri kapsamında Mustafa Kemalpaşa İlçesinde 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve 31 Mart seçimleri itibariyle görevi son bulan Sadi Kurtulan da Başkan Taban’ı ziyaret etti. Taban, Kurtulan’ın ziyaretiyle tebrik kabulünü noktaladı.