Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

<p>Çaylar Belediyeden</p> Çaylar Belediyeden
<p>Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor
<p>Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler</p> Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler
<p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> Her Mahallede Ramazan Coşkusu
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun
<p>Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor</p> Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor
<p>Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti</p> Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti
<p>19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı</p> 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı
<p>Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı</p> Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor 17/04/2019 16:11

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Salı günü; Artvin Kültür Derneği yönetimi, Halk Bank Bölge ve ilçe sorumluları, Diş Hastanesi yöneticileri, Halk Eğitim Merkezi idarecileri, İnulaş yönetimi, Müteahhitler Derneği yönetimi ve Mustafa Kemalpaşa önceki dönem Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Başkan Taban’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretler, 15.30’da Artvin Kültür Derneği Başkanı Kemal Torun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle başladı. Ardından Halk Bank Bölge Müdürü Nilgün Kurtulan ve İnegöl Şube Müdürü Oğuz Faik Konak Başkan Taban’ı ziyaret ederek yeni döneme ilişkin tebriklerini ilettiler. 17.00’da Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ve hastane yöneticilerinin ziyareti gerçekleşirken, 17.20’da Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk ve kurum yöneticileri ziyarette bulundu. 18.00’da İnulaş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram ve yönetimini ağırlayan Başkan Taban, 18.20’de Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu ve yönetimini konuk etti.

ESKİ BAŞKANDAN TEBRİK ZİYARETİ
Tebrik ziyaretleri kapsamında Mustafa Kemalpaşa İlçesinde 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve 31 Mart seçimleri itibariyle görevi son bulan Sadi Kurtulan da Başkan Taban’ı ziyaret etti. Taban, Kurtulan’ın ziyaretiyle tebrik kabulünü noktaladı.