Ufka Yolculuk Ödülleri Sahiplerini Buldu

<p>15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı</p> 15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı
<p>15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız</p> 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
<p>Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı</p> Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı
<p>32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı</p> 32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı
<p>Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor</p> Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor
<p>Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor</p> Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor
<p>Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı</p> Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı
<p>100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola</p> 100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola
<p>15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı</p> 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı
<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

Ufka Yolculuk Ödülleri Sahiplerini Buldu 18/04/2019 13:18

Server Gençlik Derneği tarafından düzenlenen İnegöl’de ise İnegöl Çevre Ve Kültür Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının İnegöl Belediyesi sponsorluğunda hazırlanan ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Server Gençlik Derneği tarafından düzenlenen ve İnegöl’de Çevre Ve Kültür Derneğinin organizasyonuyla gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması, bu yıl 7’nci kez düzenlendi. Yarışmanın sonlanmasını ardından, ilk, orta ve lise kategorilerinde dereceye giren öğrenciler, Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Ödül sponsorluğunu İnegöl Belediyesi’nin yaptığı yarışmanın ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’te katıldı. Türkiye genelinde İlkokul, Ortaokul, Lise ve Arapça kategorisi toplamında 529 bin 298 öğrencinin yarıştığı yarışmada dereceye giren adaylara iki kişilik umre seyahati ile para ve 7 adet gram altın hediye edildi. İnegöl ilçesinde ise birinciler yarım altın, ikinci ve üçüncüler çeyrek altın ile ödüllendirildi. En çok katılım sağlayan okul ödülünü ise Nuri Pakdil İHO aldı.

Bu seneki konusu “Güzel Ahlâk” olan yarışmanın ödül töreni, Hafız İbrahim Pekdemir’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Ufka Yolculuk İnegöl koordinatörü ÇEKÜD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş bir konuşma yaptı. Aktaş, “Ufka Yolculuk bir yarışmadan da öte değerlerimizi öğrendiğimiz, bu değerlerimizi hayatımıza tatbik ederek yolculuğumuzun yönünü cennete çevirdiğimiz ve bunu yüz binlerce dost ile birlikte yaptığımız çok değerli bir yolculuktur. Yarışmaya destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Konuşmanın ardından ödül sahiplerine ödülleri takdim edildi. İnegöl Belediye Başkanı Eşref Yiğit’te ödül takdimi sırasında yaptığı konuşmada dereceye giren öğrencileri tebrik ederek yarışmayı düzenleyenlere de bu anlamlı program için teşekkür etti. Program sonunda törene katılanlar arasında yapılan çekiliş ile misafirlere hediyeler takdim edildi.