Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

<p>Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı</p> Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı
<p>Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama</p> Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama
<p>Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor</p> Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı
<p>Esnafların Maskesi Belediyeden</p> Esnafların Maskesi Belediyeden
<p>İnegöl Bayrama Hazır</p> İnegöl Bayrama Hazır
<p>Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor</p> Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor
<p>Hizmet Seferberliği Sürüyor</p> Hizmet Seferberliği Sürüyor
<p>İnegöl’de Bayram Temizliği</p> İnegöl’de Bayram Temizliği
<p>Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan</p> Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor 18/04/2019 14:11

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri seçin. İnegöl Belediye Başkanlığı görevine bağlı Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Seçimi ayarla İnegöl Belediye Başkanı seçilmesi, gelen tebrikleri kabul ediliyor devam ediyor. Ziyaretlerimizi Çarşamba günü; İnegöl Nüfus Müdürü Nedret Acel, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile Şube Müdürleri, Taşıyıcılar Kooperatifi, Mesudiye Mahallesi Teşkilatı ve Posof Kültür Derneği müdürleri Başkan Taban'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gelenler ziyaretler, 16.00’da İnegöl Nüfus Müdürü Nedret Acel’in ziyaretiyle başladı. Acel, yeni başkanı Başkan Taban’ın başarılar diledi. Ardından İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri ile birlikte bir ziyaret etti. Bilican ve Şube Müdürleri, Taban’a tebriklerini iletip başarılar diledi. Ziyaretler Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep Portakal ve yönetimi ile devam etti. Portakal, Başkan Taban’a çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi. Tebrik ziyaretleri bekleniyor Mesudiye Mahalle Teşkilatı da kalabalık bir heyetle Başkan Taban’yı ziyaret ederek yeni giden başarılar diledi. Son ziyaret 18.00’de Posof Kültür Derneği Başkanı Cavit Dülger ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi.