Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

<p>15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı</p> 15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı
<p>15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız</p> 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
<p>Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı</p> Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı
<p>32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı</p> 32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı
<p>Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor</p> Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor
<p>Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor</p> Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor
<p>Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı</p> Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı
<p>100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola</p> 100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola
<p>15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı</p> 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı
<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor 18/04/2019 14:11

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri seçin. İnegöl Belediye Başkanlığı görevine bağlı Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Seçimi ayarla İnegöl Belediye Başkanı seçilmesi, gelen tebrikleri kabul ediliyor devam ediyor. Ziyaretlerimizi Çarşamba günü; İnegöl Nüfus Müdürü Nedret Acel, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile Şube Müdürleri, Taşıyıcılar Kooperatifi, Mesudiye Mahallesi Teşkilatı ve Posof Kültür Derneği müdürleri Başkan Taban'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gelenler ziyaretler, 16.00’da İnegöl Nüfus Müdürü Nedret Acel’in ziyaretiyle başladı. Acel, yeni başkanı Başkan Taban’ın başarılar diledi. Ardından İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri ile birlikte bir ziyaret etti. Bilican ve Şube Müdürleri, Taban’a tebriklerini iletip başarılar diledi. Ziyaretler Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep Portakal ve yönetimi ile devam etti. Portakal, Başkan Taban’a çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi. Tebrik ziyaretleri bekleniyor Mesudiye Mahalle Teşkilatı da kalabalık bir heyetle Başkan Taban’yı ziyaret ederek yeni giden başarılar diledi. Son ziyaret 18.00’de Posof Kültür Derneği Başkanı Cavit Dülger ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi.