Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

<p>Çaylar Belediyeden</p> Çaylar Belediyeden
<p>Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor
<p>Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler</p> Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler
<p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> Her Mahallede Ramazan Coşkusu
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun
<p>Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor</p> Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor
<p>Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti</p> Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti
<p>19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı</p> 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı
<p>Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı</p> Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor 18/04/2019 14:11

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri seçin. İnegöl Belediye Başkanlığı görevine bağlı Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Seçimi ayarla İnegöl Belediye Başkanı seçilmesi, gelen tebrikleri kabul ediliyor devam ediyor. Ziyaretlerimizi Çarşamba günü; İnegöl Nüfus Müdürü Nedret Acel, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile Şube Müdürleri, Taşıyıcılar Kooperatifi, Mesudiye Mahallesi Teşkilatı ve Posof Kültür Derneği müdürleri Başkan Taban'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gelenler ziyaretler, 16.00’da İnegöl Nüfus Müdürü Nedret Acel’in ziyaretiyle başladı. Acel, yeni başkanı Başkan Taban’ın başarılar diledi. Ardından İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri ile birlikte bir ziyaret etti. Bilican ve Şube Müdürleri, Taban’a tebriklerini iletip başarılar diledi. Ziyaretler Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Recep Portakal ve yönetimi ile devam etti. Portakal, Başkan Taban’a çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi. Tebrik ziyaretleri bekleniyor Mesudiye Mahalle Teşkilatı da kalabalık bir heyetle Başkan Taban’yı ziyaret ederek yeni giden başarılar diledi. Son ziyaret 18.00’de Posof Kültür Derneği Başkanı Cavit Dülger ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi.