Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi

<p>Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı</p> Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı
<p>Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama</p> Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama
<p>Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor</p> Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı
<p>Esnafların Maskesi Belediyeden</p> Esnafların Maskesi Belediyeden
<p>İnegöl Bayrama Hazır</p> İnegöl Bayrama Hazır
<p>Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor</p> Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor
<p>Hizmet Seferberliği Sürüyor</p> Hizmet Seferberliği Sürüyor
<p>İnegöl’de Bayram Temizliği</p> İnegöl’de Bayram Temizliği
<p>Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan</p> Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan

Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi 18/04/2019 16:34

İnegöl Belediyesi’nin yaptığı tüm uyarılara rağmen Cerrah’ta boş alana moloz dökerken yakalanan kişiye 10 bin 298 TL para cezası kesildi.

İnegöl Belediyesi’nin çevreyi korumak ve şehrin kirliliğinin önüne geçilmesi adına yaptığı tüm uyarı ve uygulamalarına rağmen, Cerrah Mahallesi’nde dere boyu mevkiinde bir vatandaş boş alana moloz dökerken yakalandı. İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetim ve kontrolleri sonucu inşaat molozlarını alana bırakırken suçüstü görüntülenen kişi hakkında cezai işlem uygulandı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, moloz dökerek çevre kirliliğine sebep olan kişiye ‘İnşaat molozları dökerek çevre kirliliğine sebebiyet vermekten dolayı 5326 sayılı kabahatler kanununun 41/4 maddesi’ gereğince 9898 TL idari para cezası ve ayrıca 400 TL yerin temizleme bedeli olmak üzere toplam 10 bin 298 TL para cezası uyguladı.

Gelecek nesillere daha temiz bir şehir bırakmak adına bu alanda ciddi çalışmalar yapan İnegöl Belediyesi’nin bundan sonra da benzer durumlarla karşılaşması durumunda aynı işlemi uygulayacağı ifade edilirken, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de 7/24 kontrol ve denetimlerinin süreceği kaydedildi.

<p>Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi</p> <p>Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi</p> <p>Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi</p>