Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi

<p>15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı</p> 15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı
<p>15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız</p> 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
<p>Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı</p> Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı
<p>32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı</p> 32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı
<p>Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor</p> Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor
<p>Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor</p> Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor
<p>Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı</p> Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı
<p>100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola</p> 100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola
<p>15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı</p> 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı
<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi 18/04/2019 16:34

İnegöl Belediyesi’nin yaptığı tüm uyarılara rağmen Cerrah’ta boş alana moloz dökerken yakalanan kişiye 10 bin 298 TL para cezası kesildi.

İnegöl Belediyesi’nin çevreyi korumak ve şehrin kirliliğinin önüne geçilmesi adına yaptığı tüm uyarı ve uygulamalarına rağmen, Cerrah Mahallesi’nde dere boyu mevkiinde bir vatandaş boş alana moloz dökerken yakalandı. İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetim ve kontrolleri sonucu inşaat molozlarını alana bırakırken suçüstü görüntülenen kişi hakkında cezai işlem uygulandı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, moloz dökerek çevre kirliliğine sebep olan kişiye ‘İnşaat molozları dökerek çevre kirliliğine sebebiyet vermekten dolayı 5326 sayılı kabahatler kanununun 41/4 maddesi’ gereğince 9898 TL idari para cezası ve ayrıca 400 TL yerin temizleme bedeli olmak üzere toplam 10 bin 298 TL para cezası uyguladı.

Gelecek nesillere daha temiz bir şehir bırakmak adına bu alanda ciddi çalışmalar yapan İnegöl Belediyesi’nin bundan sonra da benzer durumlarla karşılaşması durumunda aynı işlemi uygulayacağı ifade edilirken, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de 7/24 kontrol ve denetimlerinin süreceği kaydedildi.

<p>Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi</p> <p>Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi</p> <p>Boş Alana Moloz Döken Kişiye 10 Bin Tl Ceza Kesildi</p>