Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

<p>Çaylar Belediyeden</p> Çaylar Belediyeden
<p>Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor
<p>Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler</p> Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler
<p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> Her Mahallede Ramazan Coşkusu
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun
<p>Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor</p> Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor
<p>Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti</p> Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti
<p>19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı</p> 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı
<p>Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı</p> Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor 19/04/2019 11:45

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Perşembe günü; Elit Koleji, Yağlı Tohumlar Kooperatifi, Keresteciler Odası ve Üniversal AŞ yöneticileri Başkan Taban'ı ziyaret etti.

İlk ziyaret Elit Koleji idarecileri tarafından gerçekleştirildi. Okul yöneticileri, Başkan Taban’a yeni görevinde başarılar diledi. Ardından Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin ve yönetimi Başkan Taban’a ziyarette bulunarak çiçek takdim etti. Daha sonra Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan ve yönetimini kabul eden Taban, son olarak Üniversal AŞ Genel Müdürü Adnan Özyirmidokuz ve şirket yöneticilerini makamında ağırlayarak tebrik ziyaretlerini noktaladı.

<p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p> <p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p> <p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p> <p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p>