Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

<p>15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı</p> 15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı
<p>15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız</p> 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
<p>Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı</p> Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı
<p>32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı</p> 32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı
<p>Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor</p> Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor
<p>Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor</p> Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor
<p>Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı</p> Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı
<p>100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola</p> 100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola
<p>15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı</p> 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı
<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor 19/04/2019 11:45

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Perşembe günü; Elit Koleji, Yağlı Tohumlar Kooperatifi, Keresteciler Odası ve Üniversal AŞ yöneticileri Başkan Taban'ı ziyaret etti.

İlk ziyaret Elit Koleji idarecileri tarafından gerçekleştirildi. Okul yöneticileri, Başkan Taban’a yeni görevinde başarılar diledi. Ardından Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin ve yönetimi Başkan Taban’a ziyarette bulunarak çiçek takdim etti. Daha sonra Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan ve yönetimini kabul eden Taban, son olarak Üniversal AŞ Genel Müdürü Adnan Özyirmidokuz ve şirket yöneticilerini makamında ağırlayarak tebrik ziyaretlerini noktaladı.

<p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p> <p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p> <p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p> <p>Başkan Taban’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor</p>