Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı

<p>Çaylar Belediyeden</p> Çaylar Belediyeden
<p>Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor</p> Yaz Tatili Çocuk Sanat Atölyesi Kayıtları Başlıyor
<p>Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler</p> Bursa Okulum Projesi İçin İnegöl’e Geldiler
<p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> Her Mahallede Ramazan Coşkusu
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı
<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun</p> Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun
<p>Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor</p> Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor
<p>Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti</p> Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti
<p>19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı</p> 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşü İle Başladı
<p>Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı</p> Çiçeklerin Dansı Müzede Görücüye Çıktı

Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı 19/04/2019 16:23

Belediye Başkanı Alper Taban’ın seçim döneminde bir süre ara verdiği halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanmasının ardından yeniden başladı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, daha önce Cumartesi günleri gerçekleştirdiği halk günü buluşmalarını 2019 yılı itibariyle Cuma günleri öğleden sonra gerçekleştirmeye başlamıştı. Seçim dönemi kısa bir süreliğine ara verilen halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanıp Başkan Yardımcılarının belirlenmesinin ardından bugün yeniden başladı.

Vatandaşları Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda kabul eden ve görüşmeleri de Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’in odasında gerçekleştiren Taban, burada randevu almaksızın gelen vatandaşlarla birebir görüşüp sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Halk günü, bugün de 14.30 itibariyle başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününde onlarca kişi Başkan Taban ile görüşerek sorunlarını iletti. Ayrıca Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, Eşref Yiğit ve Emin Dündar da halk gününde hazır bulunuyor. Başkan Taban, yaptığı görüşmeler sonrası vatandaşları taleplerine göre çözüm üretecek olan ilgili Başkan Yardımcısına yönlendiriyor.

HER HAFTA YAPILACAK
Halk günleri buluşmaları bundan sonraki süreçte de her hafta Cuma günü 14.00 itibariyle Belediye Ek Hizmet Binasında gerçekleştirilmeye devam edecek.