Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı

<p>Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı</p> Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı
<p>Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama</p> Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama
<p>Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor</p> Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı
<p>Esnafların Maskesi Belediyeden</p> Esnafların Maskesi Belediyeden
<p>İnegöl Bayrama Hazır</p> İnegöl Bayrama Hazır
<p>Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor</p> Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor
<p>Hizmet Seferberliği Sürüyor</p> Hizmet Seferberliği Sürüyor
<p>İnegöl’de Bayram Temizliği</p> İnegöl’de Bayram Temizliği
<p>Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan</p> Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan

Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı 19/04/2019 16:23

Belediye Başkanı Alper Taban’ın seçim döneminde bir süre ara verdiği halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanmasının ardından yeniden başladı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, daha önce Cumartesi günleri gerçekleştirdiği halk günü buluşmalarını 2019 yılı itibariyle Cuma günleri öğleden sonra gerçekleştirmeye başlamıştı. Seçim dönemi kısa bir süreliğine ara verilen halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanıp Başkan Yardımcılarının belirlenmesinin ardından bugün yeniden başladı.

Vatandaşları Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda kabul eden ve görüşmeleri de Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’in odasında gerçekleştiren Taban, burada randevu almaksızın gelen vatandaşlarla birebir görüşüp sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Halk günü, bugün de 14.30 itibariyle başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününde onlarca kişi Başkan Taban ile görüşerek sorunlarını iletti. Ayrıca Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, Eşref Yiğit ve Emin Dündar da halk gününde hazır bulunuyor. Başkan Taban, yaptığı görüşmeler sonrası vatandaşları taleplerine göre çözüm üretecek olan ilgili Başkan Yardımcısına yönlendiriyor.

HER HAFTA YAPILACAK
Halk günleri buluşmaları bundan sonraki süreçte de her hafta Cuma günü 14.00 itibariyle Belediye Ek Hizmet Binasında gerçekleştirilmeye devam edecek.