Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı

<p>15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı</p> 15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı
<p>15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız</p> 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
<p>Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı</p> Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı
<p>32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı</p> 32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı
<p>Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor</p> Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor
<p>Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor</p> Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor
<p>Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı</p> Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı
<p>100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola</p> 100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola
<p>15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı</p> 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı
<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

Başkan Taban’ın Halk Günleri Kabulü Başladı 19/04/2019 16:23

Belediye Başkanı Alper Taban’ın seçim döneminde bir süre ara verdiği halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanmasının ardından yeniden başladı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, daha önce Cumartesi günleri gerçekleştirdiği halk günü buluşmalarını 2019 yılı itibariyle Cuma günleri öğleden sonra gerçekleştirmeye başlamıştı. Seçim dönemi kısa bir süreliğine ara verilen halk günleri buluşmaları, seçimlerin tamamlanıp Başkan Yardımcılarının belirlenmesinin ardından bugün yeniden başladı.

Vatandaşları Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda kabul eden ve görüşmeleri de Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’in odasında gerçekleştiren Taban, burada randevu almaksızın gelen vatandaşlarla birebir görüşüp sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Halk günü, bugün de 14.30 itibariyle başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününde onlarca kişi Başkan Taban ile görüşerek sorunlarını iletti. Ayrıca Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, Eşref Yiğit ve Emin Dündar da halk gününde hazır bulunuyor. Başkan Taban, yaptığı görüşmeler sonrası vatandaşları taleplerine göre çözüm üretecek olan ilgili Başkan Yardımcısına yönlendiriyor.

HER HAFTA YAPILACAK
Halk günleri buluşmaları bundan sonraki süreçte de her hafta Cuma günü 14.00 itibariyle Belediye Ek Hizmet Binasında gerçekleştirilmeye devam edecek.