İnesmek Yaz Kursları Sezonunu Açıyor

<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti
<p>Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti</p> Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti
<p>Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi</p> Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi
<p>Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı</p> Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı
<p>Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor
<p>Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi</p> Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi
<p>Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı</p> Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı
<p>Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu</p> Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu
<p>17 Ağustos’u Unutmayacağız</p> 17 Ağustos’u Unutmayacağız
<p>Başkan Taban Personelle Bayramlaştı</p> Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

İnesmek Yaz Kursları Sezonunu Açıyor 09/05/2019 15:50

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) yaz dönemi kurs kayıtları başlıyor. 12 farklı branşta açılan kayıtlar 10 Mayıs Cuma günü başlayıp 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Belediye Başkanı Alper Taban, kurulduğu günden bu yana birçok alanda eğitim vermiş ve pek çok insanın da hayalini gerçekleştirmiş olan İNESMEK kapsamında yaz döneminde açılacak kursların kayıtlarıyla ilgili açıklama yaptı. İNESMEK’in yaz dönemi kurs kayıtlarının 10 Mayıs Cuma günü itibariyle başladığını dile getiren Taban, kayıtların 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edeceğini belirtti.

İNESMEK FAALİYETLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
İnesmek’in örgün eğitim sistemi dışında planlı, programlı, sistemli olarak yürütülen bir eğitim şekli ve yaygın eğitim ilkeleri ile İnegöllü hemşerilerimize sanatsal alanda tasarım ve hayal gücü becerileri kazandıran bir merkez olduğuna vurgu yapan Taban, “Bir toplumun ilerlemesinde en önemli etkenlerden biri bilim, kültür, felsefe, yaşam standartları ve sanat arasındaki etkileşimdir. Bundan dolayı İnesmek kurslarımızı önemsiyoruz ve her geçen gün hizmet kalitesini ve branş sayısını arttırarak İnegöl halkına hizmet vermek noktasında çalışıyoruz. Yaklaşık bir yıldır İnesmek Kurslarımızı Beşinci Mevsim Kültür ve Sanat Merkezimizde vermekteyiz. İyileşen fiziki şartlar ile birlikte kurslarımızda eğitim alan kursiyerlerimizin daha da güzel işler ortaya koyduklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir” dedi.

BİR OKUL MANTIĞI İLE EĞİTİM VERMEKTEYİZ
İnegöl Belediyesi’nin bir eğitim ve kültür hizmeti olan İnesmek’in İnegöl’de kültür ve sanat eğitimi konusunda önemli bir boşluğu doldurduğuna dikkat çeken Taban; “İnesmek; 8 yılda 22.863 kişiye eğitim verirken, bu yıl 47 usta öğretici ile 84 farklı branşta, 179 grupla 3.888 kursiyere hizmet vererek 2018-2019 eğitim-öğretim yılında da başarısını sürdürmeye devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana pek çok insan için umut olmuş, pek çok insanın da hayalini gerçekleştirmiş İnesmek adeta bir okul özelliğine sahip” şeklinde konuştu.

31 MAYIS’A KADAR KAYITLAR DEVAM EDECEK
Yaz döneminde açılacak kurslara da değinen Taban, “Vatandaşlarımızın zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için yaz döneminde de belli başlı kurslarımıza devam edeceğiz. Bu bağlamda; Aöf, İlahiyat-İlitam-Arapça Hazırlık, Arapça Seviye A1, Bilgisayar İşletmenliği, Dekoratif Ahşap Süsleme, El Nakışları, Filografi, Giyim, İngilizce Seviye A1, Mefruşat, Resim, Yağlı Boya, Tel kırma, Yetenek Sınavına Hazırlık (Resim), branşlarında 10 Mayıs Cuma günü itibariyle kayıt almaya başlıyoruz. 31 Mayıs Cuma gününe kadar sürecek kayıt başvuruları Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde şahsen veya www.inesmek.org adresinden online olarak yapılabilecektir” açıklamalarında bulundu.

Taban, 31 Mayıs’a kadar başvuruları alınacak kursların, 10 Haziran 2019 tarihinde başlayıp 09 Ağustos 2019 tarihinde sona ereceğini de sözlerine ekledi.

<p>İnesmek Yaz Kursları Sezonunu Açıyor</p> <p>İnesmek Yaz Kursları Sezonunu Açıyor</p> <p>İnesmek Yaz Kursları Sezonunu Açıyor</p> <p>İnesmek Yaz Kursları Sezonunu Açıyor</p>