Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti

<p>Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor</p> Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor
<p>Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı</p> Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı
<p>İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri</p> İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri
<p>Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor</p> Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor
<p>İlköğretim Haftası Kutlandı</p> İlköğretim Haftası Kutlandı
<p>İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı</p> İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı
<p>Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret</p> Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret
<p>Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı</p> Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı
<p>İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi</p> İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi
<p>İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı</p> İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı

Hafız Bünyamin Topçuoğlu Gönülleri Mest Etti 18/05/2019 13:40

İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı boyunca 8 gece gerçekleştireceği Kuran-ı Kerim tilaveti ve teravih namazı programları, Cuma akşamı Çardak Camide Hafız Bünyamin Topçuoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife özel etkinlikler kapsamında teravih programlarıyla ilçe halkını buluşturuyor. Geçmiş yıllarda da düzenlenen teravih programları kapsamında; ramazan ayı boyunca 8 farklı camide Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dereceler elde etmiş hafızlar, İnegöllüler için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirip teravih namazı kıldırıyor.

1009 YILI DÜNYA KURAN-I KERİM OKUMA YARIŞMASI 1’İNCİSİ
İlk teravih namazının kılındığı 5 Mayıs Pazar akşamı İshakpaşa Camisinde startı verilen teravih programları, 10 Mayıs Cuma akşamı Akhisar Göçmenler Camisinde devam etmişti. Teravih programlarının üçüncüsü Pazartesi akşamı Yeşil Cami gerçekleştirilirken, Cuma akşamı ise 2009 yılı Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması Dünya 1’incisi Bünyamin Topçuoğlu İnegöllülerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Alper Taban ile Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile parti yöneticileri ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu teravih programında, Hafız Bünyamin Topçuoğlu Kuran-ı Kerim tilaveti ve seslendirdiği kasidelerle gönülleri mest etti. Teravih namazı sonrası vatandaşlara cami bahçesinde Osmanlı Şerbeti ikramı da yapıldı. Namaz sonrası Başkan Taban, cemaatle birlikte oturup çay eşliğinde sohbet etti. Sohbet sırasında mahallenin davulcuları maniler söyleyip geceye renk kattı.