Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor

<p>İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek</p> İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek
<p>Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı</p> Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı
<p>Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor</p> Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor
Babalar Günü Uçurtma Şenliği İle Kutlandı
<p>İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı</p> İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı
<p>Tahtaköprü Meydanı Yenilendi</p> Tahtaköprü Meydanı Yenilendi
<p>Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu</p> Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
<p>Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final</p> Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final
<p>Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu</p> Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu
<p>“Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”</p> “Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”

Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor 18/05/2019 17:52

Belediye Başkanı Alper Taban, Kaymakam Şükrü Görücü ve Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte Kurşunlu ve Çitli Mahallelerini ziyaret etti.

İnegöl’ü geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek ve şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdürmek adına sahada inceleme çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Alper Taban, bugün Kaymakam Şükrü Görücü, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa ve Eşref Yiğit ile birlikte kırsal bölgelere çıkartma yaptı.

ÇİLEK ÜRETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER
Kaymakam Görücü, Milletvekili Gürel ve Başkan Taban’ın ilk durağı Kurşunlu Mahallesi oldu. Burada İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Ürün Toplama Merkezinde çilek üreticileri ve toptancılarıyla buluşan Taban, çilek üretimi ve rekolte ile ihracata yönelik konularda bilgiler aldı. Çilek üreticileriyle tarım sektörüne ilişkin görüşmeler de yapıldı.

FREŞA’NIN SU KAYNAĞI ZİYARET EDİLDİ
Kaymakam Görücü, Milletvekili Gürel ve Başkan Taban daha sonra Freşa fabrikasının su kaynağını da yerinde inceledi. Sıcak su kaynağının bulunduğu alanda Freşa firmasının yetkilileri tarafından bilgi alınırken, bölge hakkında istişarelerde bulunuldu.

ÇİTLİ MADEN SUYU YERİNDE İNCELENDİ
Heyet, son olarak Çitli Mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarının nezaretinde Çitli Maden Suyunun bulunduğu alanda inceleme yapılarak bölge ve su hakkında bilgiler alındı.