Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor

<p>Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor</p> Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor
<p>Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı</p> Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı
<p>İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri</p> İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri
<p>Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor</p> Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor
<p>İlköğretim Haftası Kutlandı</p> İlköğretim Haftası Kutlandı
<p>İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı</p> İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı
<p>Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret</p> Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret
<p>Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı</p> Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı
<p>İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi</p> İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi
<p>İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı</p> İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı

Başkan Taban Şehri Karış Karış Geziyor 18/05/2019 17:52

Belediye Başkanı Alper Taban, Kaymakam Şükrü Görücü ve Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte Kurşunlu ve Çitli Mahallelerini ziyaret etti.

İnegöl’ü geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek ve şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdürmek adına sahada inceleme çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Alper Taban, bugün Kaymakam Şükrü Görücü, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa ve Eşref Yiğit ile birlikte kırsal bölgelere çıkartma yaptı.

ÇİLEK ÜRETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER
Kaymakam Görücü, Milletvekili Gürel ve Başkan Taban’ın ilk durağı Kurşunlu Mahallesi oldu. Burada İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Ürün Toplama Merkezinde çilek üreticileri ve toptancılarıyla buluşan Taban, çilek üretimi ve rekolte ile ihracata yönelik konularda bilgiler aldı. Çilek üreticileriyle tarım sektörüne ilişkin görüşmeler de yapıldı.

FREŞA’NIN SU KAYNAĞI ZİYARET EDİLDİ
Kaymakam Görücü, Milletvekili Gürel ve Başkan Taban daha sonra Freşa fabrikasının su kaynağını da yerinde inceledi. Sıcak su kaynağının bulunduğu alanda Freşa firmasının yetkilileri tarafından bilgi alınırken, bölge hakkında istişarelerde bulunuldu.

ÇİTLİ MADEN SUYU YERİNDE İNCELENDİ
Heyet, son olarak Çitli Mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarının nezaretinde Çitli Maden Suyunun bulunduğu alanda inceleme yapılarak bölge ve su hakkında bilgiler alındı.