Milli Mücadelenin 100 Yılı Coşkuyla Kutlandı

<p>İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek</p> İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek
<p>Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı</p> Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı
<p>Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor</p> Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor
Babalar Günü Uçurtma Şenliği İle Kutlandı
<p>İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı</p> İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı
<p>Tahtaköprü Meydanı Yenilendi</p> Tahtaköprü Meydanı Yenilendi
<p>Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu</p> Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
<p>Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final</p> Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final
<p>Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu</p> Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu
<p>“Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”</p> “Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”

Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı 19/05/2019 12:59

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İnegöl’de de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesini başlatmak için silah arkadaşıyla birlikte Bandırma Vapuruyla 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasının 100’üncü yıl dönümü, bugün tüm yurtta olduğu gibi şehrimizde de coşkuyla kutlandı. Milli Mücadelenin 100’üncü yılının kutlandığı bu yıl, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları İnegöl’de Cuma günü gerçekleştirilen etkinliklerle başlamıştı.

ÇELENK TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
19 Mayıs coşkusu bu sabah devam etti. Resmi törenler 09.30’da Atatürk anıtında gerçekleştirildi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin anıta sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından sona erdi.

19 Mayıs Bayramı kutlamaları daha sonra İnegöl Kapalı Spor Salonunda Naire Çikayeva Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programla devam etti. Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar. Şiirlerle süslenen programda, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile Gençliğin Ataya cevabı da öğrenciler tarafından okundu. Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle devam eden törenlerin sonunda, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca bu öğrencilerin okul idarecilerine de plaket verildi. Kutlamalar, toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

<p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p> <p>Milli Mücadelenin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı</p>