Her Mahallede Ramazan Coşkusu

<p>İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek</p> İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek
<p>Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı</p> Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı
<p>Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor</p> Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor
Babalar Günü Uçurtma Şenliği İle Kutlandı
<p>İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı</p> İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı
<p>Tahtaköprü Meydanı Yenilendi</p> Tahtaköprü Meydanı Yenilendi
<p>Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu</p> Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
<p>Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final</p> Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final
<p>Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu</p> Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu
<p>“Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”</p> “Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”

Her Mahallede Ramazan Coşkusu 20/05/2019 11:42

İnegöl Belediyesi, merkez dışında kalan mahallelerde düzenlediği geleneksel orta oyun gösterileriyle ramazan ayının coşkusunu şehrin her bölgesinde yaşatıyor.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in dolu dolu geçmesi ve vatandaşların ramazan ayının coşkusunu hissedebilmesi adına farklı eğlence ve etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi, bu etkinliklerle ramazanı merkez dışındaki mahallelere de taşıyor.

İnegöl Belediyesi, bu etkinlikler kapsamında Pazar akşamı Tahtaköprü Mahallesinde geleneksel orta oyunu gösterisi düzenledi. İnegöl Belediye Tiyatrosu ekibinin gerçekleştirdiği ramazan eğlencesi, iftar sonrası mahalle meydanında kurulan alanda yapıldı. Mahalle sakinlerini eski ramazanlara götüren gösteriye vatandaşların ilgisi yoğun olurken, özellikle çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Ramazan eğlence programları Çarşamba akşamı Yeniceköy Mahallesinde, 27 Mayıs Pazartesi akşamı ise Kurşunlu Mahallesinde gerçekleştirilecek.

<p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> <p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> <p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> <p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> <p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p>