Her Mahallede Ramazan Coşkusu

<p>Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor</p> Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor
<p>Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı</p> Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı
<p>İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri</p> İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri
<p>Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor</p> Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor
<p>İlköğretim Haftası Kutlandı</p> İlköğretim Haftası Kutlandı
<p>İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı</p> İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı
<p>Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret</p> Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret
<p>Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı</p> Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı
<p>İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi</p> İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi
<p>İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı</p> İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı

Her Mahallede Ramazan Coşkusu 20/05/2019 11:42

İnegöl Belediyesi, merkez dışında kalan mahallelerde düzenlediği geleneksel orta oyun gösterileriyle ramazan ayının coşkusunu şehrin her bölgesinde yaşatıyor.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in dolu dolu geçmesi ve vatandaşların ramazan ayının coşkusunu hissedebilmesi adına farklı eğlence ve etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi, bu etkinliklerle ramazanı merkez dışındaki mahallelere de taşıyor.

İnegöl Belediyesi, bu etkinlikler kapsamında Pazar akşamı Tahtaköprü Mahallesinde geleneksel orta oyunu gösterisi düzenledi. İnegöl Belediye Tiyatrosu ekibinin gerçekleştirdiği ramazan eğlencesi, iftar sonrası mahalle meydanında kurulan alanda yapıldı. Mahalle sakinlerini eski ramazanlara götüren gösteriye vatandaşların ilgisi yoğun olurken, özellikle çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Ramazan eğlence programları Çarşamba akşamı Yeniceköy Mahallesinde, 27 Mayıs Pazartesi akşamı ise Kurşunlu Mahallesinde gerçekleştirilecek.

<p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> <p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> <p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> <p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p> <p>Her Mahallede Ramazan Coşkusu</p>