Çaylar Belediyeden

<p>Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor</p> Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor
<p>Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı</p> Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı
<p>İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri</p> İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri
<p>Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor</p> Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor
<p>İlköğretim Haftası Kutlandı</p> İlköğretim Haftası Kutlandı
<p>İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı</p> İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı
<p>Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret</p> Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret
<p>Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı</p> Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı
<p>İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi</p> İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi
<p>İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı</p> İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı

Çaylar Belediyeden 20/05/2019 13:26

İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı süresince iftar sonrası belediye binası önündeki alanda gerçekleştirdiği ücretsiz çay ikramlarına ilçe halkının ilgisi yoğun oluyor.

İnegöl Belediyesi, 11 ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca farklı etkinlik ve ikramlarla vatandaşların karşısına çıkmaya devam ediyor. Teravih programlarından Kuran-ı Kerim tilavetlerine, sanatsal etkinliklerden iftar ve sahur programlarına kadar birçok alanda yapılan ramazan etkinlikleriyle birlikte, bu yıl farklı bir organizasyonun da startı verilmişti. Ramazan ayı boyunca İnegöl Belediyesi önünde bulunan parkta ücretsiz çay ikramları yapılacağı ramazan öncesi duyurulmuştu.

İlk orucun tutulduğu 06 Mayıs 2019 Pazartesi günü başlayan çay ikramları yoğun şekilde sürüyor. İnegöl Belediyesi iftar sonrası başlayan çay ikramları gece 00.00’a kadar devam ederken, burada tüm vatandaşlara sınırsız şekilde çay ikramı yapılıyor. İlk günden itibaren çay ikramlarına ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Belediye önünde bulunan park ramazan ayının ruhunun yaşatıldığı çay ikramları alan dönüştü. Çay ikramlarının ramazan sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

<p>Çaylar Belediyeden</p> <p>Çaylar Belediyeden</p> <p>Çaylar Belediyeden</p> <p>Çaylar Belediyeden</p> <p>Çaylar Belediyeden</p>