Çaylar Belediyeden

<p>İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek</p> İnegöl 24 Saat Canlı Olarak İzlenebilecek
<p>Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı</p> Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı
<p>Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor</p> Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor
Babalar Günü Uçurtma Şenliği İle Kutlandı
<p>İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı</p> İnesmek’in 8. Genel Sergisi Açıldı
<p>Tahtaköprü Meydanı Yenilendi</p> Tahtaköprü Meydanı Yenilendi
<p>Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu</p> Protokol, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
<p>Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final</p> Proje, Ar-Ge Ve Kariyer Festivaline Coşkulu Final
<p>Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu</p> Geri Dönüşüm Malzemeleri Çocuklara Oyuncak Oldu
<p>“Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”</p> “Hedefimizi Belirleyip Ulaşmak İçin Çalışmalıyız”

Çaylar Belediyeden 20/05/2019 13:26

İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı süresince iftar sonrası belediye binası önündeki alanda gerçekleştirdiği ücretsiz çay ikramlarına ilçe halkının ilgisi yoğun oluyor.

İnegöl Belediyesi, 11 ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca farklı etkinlik ve ikramlarla vatandaşların karşısına çıkmaya devam ediyor. Teravih programlarından Kuran-ı Kerim tilavetlerine, sanatsal etkinliklerden iftar ve sahur programlarına kadar birçok alanda yapılan ramazan etkinlikleriyle birlikte, bu yıl farklı bir organizasyonun da startı verilmişti. Ramazan ayı boyunca İnegöl Belediyesi önünde bulunan parkta ücretsiz çay ikramları yapılacağı ramazan öncesi duyurulmuştu.

İlk orucun tutulduğu 06 Mayıs 2019 Pazartesi günü başlayan çay ikramları yoğun şekilde sürüyor. İnegöl Belediyesi iftar sonrası başlayan çay ikramları gece 00.00’a kadar devam ederken, burada tüm vatandaşlara sınırsız şekilde çay ikramı yapılıyor. İlk günden itibaren çay ikramlarına ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Belediye önünde bulunan park ramazan ayının ruhunun yaşatıldığı çay ikramları alan dönüştü. Çay ikramlarının ramazan sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

<p>Çaylar Belediyeden</p> <p>Çaylar Belediyeden</p> <p>Çaylar Belediyeden</p> <p>Çaylar Belediyeden</p> <p>Çaylar Belediyeden</p>