Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor

<p>“İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”</p> “İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”
<p>Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı</p> Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı
<p>“İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”</p> “İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”
<p>“Birlikte Daha Mutluyuz”</p> “Birlikte Daha Mutluyuz”
<p>Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı</p> Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı
<p>Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı</p> Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı
<p>Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti</p> Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti
<p>Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı</p> Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı
<p>İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek</p> İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek
<p>Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov</p> Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov

Öğrenebilir Düzeyde Özel Bireyler İçin Ücretsiz Yaz Kursu Başlıyor 17/06/2019 16:45

İnegöl Belediyesi tatil dönemine girmesiyle yaz spor okullarının startını veriyor. Yaz okulları kapsamında sosyal belediyeciliğin gereği olarak öğrenebilecek düzeyde olan engelli bireylere de ücretsiz yaz kursu düzenlenecek.

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak İnegöl Belediyesi tarafından öğrenebilecek düzeyde olan engelli bireylere yönelik ücretsiz yaz kursu düzenlenecek. Her yıl sistemli şekilde tatil sürecinde çocukların yanında yer alan İnegöl Belediyesi, alanında uzman öğretmenleri eşliğinde “öğrenebilir düzeyde özel eğitim alan çocuklar için” bu yıl da voleybol, basketbol ve masa tenisi kursları düzenleyecek.

EĞİTİMLER 25 HAZİRAN SALI GÜNÜ BAŞLIYOR
Öğrenebilir düzeyde özel eğitim gerektiren çocuklarımız için 25 Haziran Salı günü startı verilecek olan kurs; hafta içi Salı ve Perşembe günleri yapılacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Alper Taban; çocukları önemsediklerini, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler için de engelsiz bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Taban, “Kültür Park içerisinde bulunan Belediye Spor salonumuzda üç branşta gerçekleşecek olan yaz kurslarındaki eğitimle, çocuklarımızın özgüvenlerini desteklemek, onların bizler için ne kadar önemli olduğunu özellikle vurgulamak istiyoruz” dedi.

ÖZEL BİREYLERE ENGELSİZ EĞİTİM
Başkan Alper Taban; “Uzun zamandır devam eden bu tür etkinliklerin ve engellilere yönelik yapılan çalışmaların temelinde engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırma, birlikte paylaştığımız her alanda onlara da yer açma düşüncesi var. Eğitimlerini Yaz Spor Okulları kapsamında sürdürmeye devam eden engelli bireylerimize Yaz Spor Okulları sonunda düzenleyeceğimiz ve tüm öğrencilerin katılım göstereceği program ile sertifikalarını takdim edeceğiz. Sağlıklı bir yaşam için engelli bireylere özel olarak düzenlediğimiz ve onların spor yapmalarının yanında, gelişimlerine de yardımcı olacağını umduğumuz yaz spor kursuna tüm özel çocuklarımızı kayıt yaptırmaya davet ediyoruz” diye konuştu.