Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı

<p>15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı</p> 15 Temmuz’da İnegöl Meydanları Boş Bırakmadı
<p>15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız</p> 15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız
<p>Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı</p> Başkan Taban Rustavi Ve Melikgazi Delegasyonlarını Ağırladı
<p>32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı</p> 32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Başladı
<p>Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor</p> Yamaç Paraşütleri İnegöl Semalarını Süslüyor
<p>Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor</p> Kardeşlik İlişkileri Güçlendiriliyor
<p>Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı</p> Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı
<p>100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola</p> 100 Yıllık Bisiklet Macerasına Dostum’da Mola
<p>15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı</p> 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Günü Hazırlıkları Tamamlandı
<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

Beşinci Mevsim Kreşimizde Karne Heyecanı 18/06/2019 12:45

İnegöl Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde karne heyecanı yaşandı.

2018-2019 eğitim öğretim yılında kişisel gelişimlerine katkı sağlanması anlamında birçok etkinliğe imza atan Beşinci Mevsim Kreşimizde eğitim gören minik öğrencilerimiz karne heyecanını yaşadı.

Şehit ve Gazi ailelerinin çocukları, Umuteli aileleri, yetim-öksüz çocuklar ve İnegöl Belediye personelinin çocuklarının da eğitim gördüğü İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşimizde düzenlenen karne dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan KOCAAĞA ile veliler katıldı. KOCAAĞA, eğitimlerini tamamlayan 54 öğrenciye karnelerini verdi. Karnelerini alan minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

“TÜM İMKANLARIMIZI ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER EDİYORUZ”
Beşinci Mevsim kreşinde gerçekleştirilen karne dağıtımında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan KOCAAĞA, “Belediye olarak her yaştan bireye hizmetin en kalitelisini, en güzelini sunmaya gayret ederken, çocuklarımıza ayrı bir parantez açıyoruz. Bugünün küçüğü olan yavrularımızın yarının yetişkinleri olacağını bilerek, daha donanımlı ve başarılı nesiller yetiştirmek adına tüm imkanlarımızı yavrularımız için seferber ediyoruz. 2018 – 2019 eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. İnşallah daha nice güzel yılları İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşimizde birlikte geçiririz” dedi.

“GELECEĞİMİZ OLAN YAVRULARIMIZ İÇİN”
Çocuklarımızın her açıdan donanımlı bir birey olmaları için uğraş verdiklerini belirten KOCAAĞA, “Beşinci Mevsim Kreşinde okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal gelişimlerinin belirli bir eğitim programı çerçevesinde yürütüyoruz. Kreşimizde çocuklarımızın her açıdan gelişmesi için her türlü imkanı sağlıyoruz. Beşinci Mevsim Kreşi; sıcacık bir ortamda, cıvıl cıvıl, her türlü imkanın çocuklar için sağlandığı güzel bir mekan haline dönüştü. Bu durum da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” diye konuştu.

54 MİNİK ÖĞRENCİNİN KARNE HEYECANI
Şehit ve gazi ailelerin çocukları, Umuteli aileleri, yetim-öksüz çocuklar ve belediyemiz personelinin çocuklarının yer aldığı Beşinci Mevsim Kreşinin emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten KOCAAĞA, “Bugün Beşinci Mevsim Kreşimizde minik yavrularımızın karne heyecanlarına ortak olmak istedik. 3-5 yaş aralığındaki 54 yavrumuza karnelerini vermek üzere buradayız. Onların mutluluklarını gözlerinden okuyabiliyoruz” açıklamasında bulundu.

TATİLİ EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN
Beşinci Mevsim Kreşimizde minik yavrularımızın vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, çağı yakalamış, nitelikli ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri noktasında ilk adımları bu nezih mekanda atmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen KOCAAĞA, “Dolu dolu ve farkındalık ortaya koyan bir eğitim dönemini geride bırakıyoruz. Tüm yavrularımıza yaz tatilinde güzel vakit geçirmelerini temenni ediyor, çocuklarımızın eğitimleriyle ilgilenen öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarak yarınlarımız olan çocuklarımızın her açıdan en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen her türlü imkanı sağlayacağımızı buradan bir kez daha ifade ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.