Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

<p>Şehrin Kalbine Dokunuyorlar</p> Şehrin Kalbine Dokunuyorlar
<p>Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret</p> Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret
<p>Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor</p> Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor
<p>Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu</p> Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu
<p>5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti</p> 5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti
<p>Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor</p> Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor
<p>İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti</p> İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti
<p>İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0</p> İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0
<p>“Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı</p> “Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı
<p>İki Mahallede Metruk Binaların Yıkımı Yapıldı</p> İki Mahallede Metruk Binaların Yıkımı Yapıldı

Özel Öğrencilerin İznik Gezisi 12/07/2019 11:31

İnegöl Belediyesi, Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezinden faydalanan ve ailelerine 7/24 bağımlı olan öğrencilerin hayatına biraz daha renk katmak amacıyla İznik Gezisi düzenledi.

Sosyal Belediyecilik adına çeşitli sosyal projeler ve etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi son olarak Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezinden hizmet alan 25 engelli öğrenci için hoşça vakit geçirmelerine olanak sağlamak ve sosyal yaşam içerisinde daha fazla katılım göstermelerine vesile olmak amacıyla, günübirlik İznik gezisi düzenledi. Salı günü sabah saat 09:30’da İnegöl’den İznik’e yola çıkan öğrencileri Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa uğurladı. Günün tamamını İznik’te geçiren öğrenciler, İznik’in tarihi yerlerini gezdikten sonra İznik Gölü göl kıyısında piknik yaparak eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rıdvan Kocaağa: “Belediyemiz Sosyal Belediyecilik adına üzerine düşen bütün etkinliklerde gereken çalışmaları özveri ile yerine getirmektedir. Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi öğrencilerimize yönelik olarak sosyal katılım projesi kapsamında özel kardeşlerimizin hem sosyal hayata adaptasyonlarının sağlanması hem de motivasyonlarının artırılması amacıyla İznik’e bir gezi programı düzenledik. Yapılan gezi etkinliğiyle özel kardeşlerimiz İznik’in tarihi yerlerini gezerken aynı zamanda yaptıkları piknik sayesinde keyifli bir gün geçirme fırsatı buldular. Bu mana da bu etkinliğin onlar için hoş, eğlenceli ve motive edici olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> <p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> <p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p>