Özel Öğrencilerin İznik Gezisi

<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti
<p>Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti</p> Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti
<p>Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi</p> Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi
<p>Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı</p> Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı
<p>Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor
<p>Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi</p> Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi
<p>Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı</p> Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı
<p>Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu</p> Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu
<p>17 Ağustos’u Unutmayacağız</p> 17 Ağustos’u Unutmayacağız
<p>Başkan Taban Personelle Bayramlaştı</p> Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

Özel Öğrencilerin İznik Gezisi 12/07/2019 11:31

İnegöl Belediyesi, Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezinden faydalanan ve ailelerine 7/24 bağımlı olan öğrencilerin hayatına biraz daha renk katmak amacıyla İznik Gezisi düzenledi.

Sosyal Belediyecilik adına çeşitli sosyal projeler ve etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi son olarak Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezinden hizmet alan 25 engelli öğrenci için hoşça vakit geçirmelerine olanak sağlamak ve sosyal yaşam içerisinde daha fazla katılım göstermelerine vesile olmak amacıyla, günübirlik İznik gezisi düzenledi. Salı günü sabah saat 09:30’da İnegöl’den İznik’e yola çıkan öğrencileri Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa uğurladı. Günün tamamını İznik’te geçiren öğrenciler, İznik’in tarihi yerlerini gezdikten sonra İznik Gölü göl kıyısında piknik yaparak eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rıdvan Kocaağa: “Belediyemiz Sosyal Belediyecilik adına üzerine düşen bütün etkinliklerde gereken çalışmaları özveri ile yerine getirmektedir. Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi öğrencilerimize yönelik olarak sosyal katılım projesi kapsamında özel kardeşlerimizin hem sosyal hayata adaptasyonlarının sağlanması hem de motivasyonlarının artırılması amacıyla İznik’e bir gezi programı düzenledik. Yapılan gezi etkinliğiyle özel kardeşlerimiz İznik’in tarihi yerlerini gezerken aynı zamanda yaptıkları piknik sayesinde keyifli bir gün geçirme fırsatı buldular. Bu mana da bu etkinliğin onlar için hoş, eğlenceli ve motive edici olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

<p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> <p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p> <p>Engelli Öğrencilerin İznik Gezisi</p>