Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı

<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti
<p>Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti</p> Mahalle Buluşmaları Hamidiye İle Devam Etti
<p>Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi</p> Akhisar Mahallesinde 82 Araçlık Otopark Hizmete Girdi
<p>Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı</p> Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı
<p>Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor
<p>Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi</p> Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi
<p>Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı</p> Bireysel Çöp Konteynırları Pilot Bölgede Uygulanmaya Başladı
<p>Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu</p> Belediyespor’un Sağlık Sponsoru Cihangir Hastanesi Oldu
<p>17 Ağustos’u Unutmayacağız</p> 17 Ağustos’u Unutmayacağız
<p>Başkan Taban Personelle Bayramlaştı</p> Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

Başkan Taban Tahtamukay Heyetini Ağırladı 13/07/2019 16:49

32. Uluslararası Kültür Sanat Festivali için İnegöl’e gelen Tahtamukay heyetini makamında ağırladı. Ziyarette kurulan kardeşlik ilişkilerinin artarak devam edeceği mesajları verildi.

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 32’ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Festivali bugün başlıyor. Festival için yurt dışından şehrimize davet edilen kardeş şehirlerin heyetleri de İnegöl’e gelmeye başladı. İlk gelen heyet, Adigey bölgesinden oldu. Tahtamukay Belediye Başkanı Neujrok Ali Şihamoviç, Tahtamukay Bölgesi Belşediye Halk Konseyi Başkanı Zaurim Timur Askeroviç, Adigey Cumhuriyeti Devlet Meclisi Üyesi Djaste Vyaceslav Madinoviç, Şinciy Belediye Başkanı Pşeuç Ali Aslanoviç, Tahtamukay Belediye Halk Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Adigey Cumhuriyeti Kamu Kurumları Müdürü Gazikof Rustem Abubekiroviç’ten oluşan heyet, İnegöl’de ilk olarak Belediye Başkanı Alper Taban ile bir araya geldi.

Bugün 15.00’da İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği yöneticilerinin de katılımıyla Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, konuk heyet Başkan Taban’a hediye takdiminde bulundu. Belediye Başkanı Alper Taban da misafirlerine festival için hazırlanan ve İnegöl’ü simgeleyen çini hediye etti. Ziyarette iki kardeş şehir olan İnegöl ve Tahtamukay arasındaki kardeşlik ilişkilerinin artarak sürdürüleceği mesajları verildi. İnegöl’de çok güzel ağırlandıklarını kaydeden Tahtamukay heyetine, Belediye Başkanı Alper Taban da kendilerini ağırlamaktan memnun olduklarını ifade etti. Taban, festival vesilesiyle birçok kardeş şehrimizle bir araya gelme fırsatı bulduklarını da dile getirerek; “Misafirlerimiz şehrimize gelmeye başladı. İlk gelen heyette Tahtamukay delegasyonumuz oldu. Ben bizleri kırmayarak geldikleri için teşekkür ediyorum. Kendilerini önemsiyoruz, değer veriyoruz. Burada oldukları ve bizlere güç kattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.