Başkan Taban Personelle Bayramlaştı

<p>Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi</p> Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi
<p>Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük</p> Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük
<p>İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı</p> İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı
<p>Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti</p> Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti
<p>Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın</p> Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın
<p>Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu</p> Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu
<p>“Tek Sermayemiz Derdimiz”</p> “Tek Sermayemiz Derdimiz”
<p>“Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”</p> “Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”
<p>28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu</p> 28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu
<p>Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor</p> Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor

Başkan Taban Personelle Bayramlaştı 15/08/2019 15:01

Belediye Başkanı Alper Taban, kurban bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediyenin tüm birimlerini ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

Kurban Bayramının geride kalmasının ardından, Belediye Başkanı Alper Taban bugün ilk mesai gününde belediyenin birimlerini ziyaret etti. Sabah 08.00’da şantiyedeki personelle başlayan ziyaretlerde, Başkan Taban tüm birimleri tek tek gezip personellerin bayramını kutladı.

İlk ziyareti şantiyeye gerçekleştiren Başkan Taban, burada Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Ardından katı atık aktarma istasyonunda temizlik işleri müdürlüğü personeliyle buluşan Taban, daha sonra sırasıyla; Cenaze ve Defin Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi, Ek Hizmet Binası, Umuteli ve merkez binadaki personeli ziyaret etti.

ÖNÜMÜZDE ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKEN BİR DÖNEM VAR
Tüm personellerle tek tek görüşen Taban, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda ise şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramını geride bıraktık. İşimize yoğunlaştığımız bir süreçteyiz. Artık bundan sonraki süreçte önümüzde çok çalışmamız gereken bir dönem var. Şunu çok net söyleyebilirim ki; hiç uyumasak, yatmasak, dinlenmesek bu şehri toparlamak için çalışmamız gereken bir döneme ihtiyacımız var. Bir vatandaş gözüyle buna baktığınızda kaldırımı olmayan, altyapısı, üst yapısı eksik olan, park bahçeler ve fen işleri anlamında eksiği olan o kadar çok bölge var ki. Kurumumla ilgili olmayıp gelen taleplerde şunu söylüyorum; bakın benim yapacak bir sürü işim var, beni oyalamayın diyorum. Bunları söylerken de sizlere inanarak ve güvenerek söylüyorum. Çalışanımızla, hizmet edenimizle bir düzen, farklı bir sistem kurgulamaya çalışıyoruz. İnsanların kolaylıkla ulaştığı, herkesin standart şekilde işinin görüldüğü bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Geriye bırakabileceğimiz en güzel şeyin bu olduğunu düşünüyorum. Kimsenin kimseye muhtaç olmadan, rahatlıkla benim kurumuma erişip dakikalar içerisinde işinin çözüldüğü bir sistem kurmak istiyorum. Onun için çalışma şartlarımız belki her geçen gün değişiyor, tempomuz artıyor olabilir. Verimliliği arttırmaya çalışıyoruz. Vatandaş bizden iş bekliyor.”