Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi

<p>Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi</p> Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi
<p>Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük</p> Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük
<p>İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı</p> İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı
<p>Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti</p> Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti
<p>Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın</p> Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın
<p>Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu</p> Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu
<p>“Tek Sermayemiz Derdimiz”</p> “Tek Sermayemiz Derdimiz”
<p>“Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”</p> “Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”
<p>28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu</p> 28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu
<p>Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor</p> Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor

Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi 20/08/2019 13:16

Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor’da 6 sezondan bu yana görev yapan Kondisyoner Savaş Akkaya’nın sözleşmesi yenilendi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegöl Belediyespor’da antrenörün belli olmasının ardından transfer çalışmaları sürerken, teknik ekiple ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Turuncu Lacivertli ekibin yönetim kurulu üyeleri, 6 sezondan bu yana İnegöl Belediyespor Voleybol Takımında görev yapan Savaş Akkaya ile prensipte anlaşmaya vardı.

Akkaya’nın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonasında görevli olması nedeniyle imza töreninin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği açıklandı.

<p>Belediyespor Savaş Akkaya İle Sözleşme Yeniledi</p>