Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor

<p>Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor</p> Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor
<p>Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı</p> Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı
<p>İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri</p> İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri
<p>Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor</p> Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor
<p>İlköğretim Haftası Kutlandı</p> İlköğretim Haftası Kutlandı
<p>İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı</p> İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı
<p>Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret</p> Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret
<p>Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı</p> Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı
<p>İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi</p> İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi
<p>İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı</p> İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı

Kemalpaşa Mahallesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması Sürüyor 20/08/2019 17:04

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Sülün Sokakta toplamda 2550 m2’lik alanda; çocuk oyun alanı, fitness alanı, otopark, sert zemin ve yeşil alandan oluşan peyzaj düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Yaz aylarında üst yapı faaliyetleriyle ilgili yapım çalışmalarına hız veren İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Sülün Sokakta 3 ayrı bölümden oluşan toplam 2550 m2’lik çocuk oyun alanı, fitness alanı, otopark, sert zemin ve yeşil alandan oluşan peyzaj düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Düzenleme çalışmasıyla; 18 araçlık otopark, 280 m2’lik çocuk oyun alanı, 100 m2’lik fitnes alanı, 1000 m2’lik sert zemin uygulaması ve 900 m2’lik yeşil alan düzenlenirken, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve bazı meclis üyeleri ile birlikte çalışmayı yerinde inceledi. Taban, inceleme sonrası çalışma hakkında açıklamalarda da bulundu. Kemalpaşa Mahallesi Sülün Sokakta devam eden peyzaj düzenlemesiyle ilgili çalışmaları yerinde incelemek üzere bir araya geldiklerini kaydeden Alper Taban, “Şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark, dinlenme alanları, çocuk parkı, yeşil alan, ağaçlandırılmış alanlar gibi bölgelerin arttırılabilmesi adına ciddi bir gayretimiz var. Tabi nüfusumuz artıyor, yapı stokları artıyor. Beraberinde bir takım ihtiyaçlar da oluyor. Bu ihtiyaçlar da bunun tezahürüdür. Bunları biz mahallemizde, imkan olan yerlerde hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz. Geçmişte burada bir uygulama yapılmıştı. Bugün o uygulamaların üzerine eskiyen, atıl duruma düşen, yoğunluğun artmasıyla ihtiyaca cevap veremeyecek seviyeye gelen alanları daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz. Nerede rezerv alanımız varsa bunları hayata geçiriyoruz” dedi.

Proje içeriği hakkında da bilgi veren Başkan Taban, “Buradaki proje alanı 4 parçalık bir alan. Otopark alanı, fitness alanı, çocuk oyun alanı, sert zemin alanlarımız olmak kaydıyla yaklaşık 900 m2’lik yeşil alanı da bulunan çalışmayı burada hayata geçiriyoruz. Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğümüz yoğun bir tempoda çalışıyor. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda bunları bir bir hayata geçiriyoruz. İnşallah güzel bir İnegöl’ü, insanların rahat ve konforlu şekilde yaşadığı bir İnegöl’ü hep birlikte hayata geçireceğiz. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkesin katkı ve destekleriyle bu işler ortaya çıkıyor. Yapılan hizmetin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.