Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı

<p>Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor</p> Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor
<p>Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı</p> Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı
<p>İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri</p> İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri
<p>Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor</p> Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor
<p>İlköğretim Haftası Kutlandı</p> İlköğretim Haftası Kutlandı
<p>İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı</p> İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı
<p>Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret</p> Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret
<p>Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı</p> Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı
<p>İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi</p> İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi
<p>İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı</p> İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı

Başkan Taban Bosna Heyetini Mecliste Ağırladı 22/08/2019 15:28

Belediye Başkanı Alper Taban, turistik gezi için Bosna Hersek’ten İnegöl’e gelen grupla meclis salonunda buluştu.

Bosna Hersek’ten 5 günlük turistik gezi için İnegöl’e gelen 35 kişilik grup, Mukadder Seymen öncülüğünde Belediye Başkanı Alper Taban’la bir araya geldi. Başkan Taban, Bursa ve İznik gibi civar bölgelerde de tarihi ve turistik alanları gezen grubu 12.30’da meclis salonunda ağırladı.

BOSNA HERSEK İLE ÖZEL BİR İLİŞKİMİZ VAR
Ziyaret sırasında konuklarına hitaben bir konuşma yapan Taban, “Sizleri şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ayka Hanım ve beraberindeki bir başka grubu daha önce de İnegöl’e geldiklerinde ağırlamıştık. Şehrimizde de Boşnak vatandaşlarımız olduğu için bizim Bosna Hersek ile özel bir ilişkimiz de var aslında. Donji Vakuf ile de kardeş şehirliğimiz var. Her yıl düzenli olarak İnegöl’den oraya gidiyoruz, onlar da aynı şekilde İnegöl’e geliyorlar. Bu tür kültür birliklerini önemsiyoruz. Sizlere tekrar şehrimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Karşılıklı sohbet ve tanışma şeklinde gerçekleşen buluşmada, konuklar Başkan Taban’a hediye takdiminde de bulundu. Belediye Başkanı Alper Taban da grup temsilcisine İnegöl’ü simgeleyen bir çini takdim etti.