Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti

<p>Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi</p> Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi
<p>Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük</p> Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük
<p>İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı</p> İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı
<p>Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti</p> Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti
<p>Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın</p> Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın
<p>Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu</p> Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu
<p>“Tek Sermayemiz Derdimiz”</p> “Tek Sermayemiz Derdimiz”
<p>“Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”</p> “Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”
<p>28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu</p> 28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu
<p>Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor</p> Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor

Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti 23/08/2019 14:13

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un voleybolcuları, kulübün sağlık sponsoru olan Özel İnegöl Cihangir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un oyuncuları, 2019-2020 sezonu öncesi sağlık kontrollerini gerçekleştirdi. Özel Cihangir Hastanesi ile İnegöl Belediyespor arasında imzalanan sağlık sponsorluğu protokolü gereği, sezon öncesi 13 oyuncu ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçtiler.

Perşembe günü 7 sporcunun sağlık kontrolleri yapılırken, Cuma günü de 6 sporcunun sağlık kontrolleri gerçekleştirildi. Sağlık kontrollerinde sporcular sırasıyla; efor testi, ortopedi, travmatoloji muayenesi, iç hastalıkları kontrolü, kan ve idrar tahlilleri, kardiyoloji kontrolü ve genel cerrahi muayenelerinden geçirilerek sağlık kontrolleri tamamlandı.

<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> <p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> <p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p>