Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti

<p>Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor</p> Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor
<p>Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı</p> Beşinci Mevsim Kreşinde Eğitim Öğretim Başladı
<p>İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri</p> İngadem’den Hayata Uyum Seminerleri
<p>Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor</p> Karagölet Mahallesinde Parke Taşı Uygulaması Sürüyor
<p>İlköğretim Haftası Kutlandı</p> İlköğretim Haftası Kutlandı
<p>İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı</p> İnegöl’de Topyekun Temizlik Harekatı
<p>Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret</p> Başkan Taban’dan Başsavcı İnanç Ve Ağır Ceza Başkanı Acet’e Ziyaret
<p>Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı</p> Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları Sabah Sporuyla Başladı
<p>İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi</p> İnegöl Semaları Paraşütlerle Renklendi
<p>İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı</p> İnegöl Çileği Festivalle Tanıtıldı

Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti 23/08/2019 14:13

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un voleybolcuları, kulübün sağlık sponsoru olan Özel İnegöl Cihangir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor’un oyuncuları, 2019-2020 sezonu öncesi sağlık kontrollerini gerçekleştirdi. Özel Cihangir Hastanesi ile İnegöl Belediyespor arasında imzalanan sağlık sponsorluğu protokolü gereği, sezon öncesi 13 oyuncu ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçtiler.

Perşembe günü 7 sporcunun sağlık kontrolleri yapılırken, Cuma günü de 6 sporcunun sağlık kontrolleri gerçekleştirildi. Sağlık kontrollerinde sporcular sırasıyla; efor testi, ortopedi, travmatoloji muayenesi, iç hastalıkları kontrolü, kan ve idrar tahlilleri, kardiyoloji kontrolü ve genel cerrahi muayenelerinden geçirilerek sağlık kontrolleri tamamlandı.

<p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> <p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p> <p>Belediyespor Sağlık Kontrolünden Geçti</p>