İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor

<p>“İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”</p> “İnegöl Güzelleşmeye Devam Ediyor”
<p>Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı</p> Yavuz Dizdar İnegöllülere Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı
<p>“İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”</p> “İnegölspor’un Hedefine Varması İçin Şehir Olarak Mücadele Edeceğiz”
<p>“Birlikte Daha Mutluyuz”</p> “Birlikte Daha Mutluyuz”
<p>Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı</p> Baykoca Semt Sahası Törenle Açıldı
<p>Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı</p> Yeniceköy Mobese Merkezi İçin İmzalar Atıldı
<p>Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti</p> Engelli Vatandaş Sokakta Bulduğu Parayı Belediyeye Teslim Etti
<p>Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı</p> Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı
<p>İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek</p> İnegöl Belediyesi’nden Amatöre 100 Bin Tl Destek
<p>Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov</p> Btü’nün Mucit Öğrencilerinden İnegöl’de Muhteşem Şov

İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor 05/10/2019 11:39

İnegöl Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarla İnegöl, farklı bir görünüme kavuşuyor.

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, İnegöl’ün cadde ve sokaklarında değişim ve dönüşüme devam ediyor. Bu kapsamda Turgutalp Mahallesi Osmanağa Çıkmazında yapılan kamulaştırmalarla sokak açılırken, taş parke uygulaması da tamamlanmak üzere.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Cuma günü devam eden çalışmayı yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Beşir Alıç’ın da katıldığı incelemede bir açıklama yapan Fevzi Dülger, İnegöl’de ilk kez uygulanan SSB uygulamasına da değinerek “Şehrimizde dönüşüm devam ediyor. Perşembe günü Bursa bölgesinde bir ilk olarak Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol uygulamasını İnegöl’de Mesudiye-Alanyurt arası yolda uygulamaya başlamıştık. Tamamen yerli ve milli ürün ve ekipmanlarla bu işi yaptığımız için çok mutluyuz” dedi.

Yapılan çalışma hakkında da konuşan Dülger, “Bugün Turgutalp Mahallesi Osmanağa Çıkmazındayız. İsminden de anlaşılacağı üzere burası eskiden çıkmaz sokaktı. Ancak mevcut kamulaştırmaların bitmesi sonucu bir iki bahçe duvarını yıkarak sokağı çıkar hale getirdik. Bu zaman zarfında zemin iyileştirmelerini de yaparak zeminin oturmasını beklemiştik. Bugün de artık zeminde kilit taş uygulamamızı yapıp çalışmamızı tamamlıyoruz. Bulunduğumuz alanda 450 m2 parke taşı, 170 metretül bordü ve 170 metretül oluş taşı kullandık. Bu işin belediyemize yaklaşık maliyeti 20 bin TL’dir. Yapmış olduğumuz hizmetin mahallemize ve İnegöl’ümüze hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

<p>İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor</p> <p>İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor</p> <p>İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor</p> <p>İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor</p> <p>İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor</p>