Amatör Sporcular Haftası İçin Yürüdüler

<p>Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi</p> Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi
<p>Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük</p> Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük
<p>İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı</p> İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı
<p>Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti</p> Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti
<p>Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın</p> Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın
<p>Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu</p> Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu
<p>“Tek Sermayemiz Derdimiz”</p> “Tek Sermayemiz Derdimiz”
<p>“Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”</p> “Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”
<p>28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu</p> 28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu
<p>Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor</p> Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor

Amatör Sporcular Haftası İçin Yürüdüler 08/10/2019 14:23

Amatör Sporcular Haftası, İnegöl Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen doğa yürüyüşüyle kutlandı.

Her yıl Ekim ayında kutlanan Amatör Sporcular Haftası, İnegöl Belediyesi ve İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşü ile kutlandı. İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonuyla gerçekleştirilen yürüyüş, 50 kişilik grubun katılımıyla yapıldı.

Aynı zamanda daha önce startı verilen Evliya Çelebi Yolu Kültür Rotası Yürüyüşü olarak gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve eşi de katıldı. Sabah 08.30’da İnegöl Belediye Spor Salonu önünden hareket eden grup, Babasultan-Cerrah kolay parkurunda keyifli bir faaliyet gerçekleştirdi. Doğanın güzelliklerini keşfetme imkanı sunan yürüyüşte zaman zaman molalar da verilirken, etkinlik 15.30’da sona erdi.

<p>Amatör Sporcular Haftası İçin Yürüdüler</p> <p>Amatör Sporcular Haftası İçin Yürüdüler</p> <p>Amatör Sporcular Haftası İçin Yürüdüler</p> <p>Amatör Sporcular Haftası İçin Yürüdüler</p>