Kış Spor Okullarında Yeni Dönem Başladı

<p>Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi</p> Kitap Kulesi, Talihlisine Teslim Edildi
<p>Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük</p> Belediyespor Bisiklet Takımı Dört Dörtlük
<p>İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı</p> İnegöl Belediyesi Kadrolu İşçilerle Yeni Sözleşme İmzaladı
<p>Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti</p> Spor Tırmanışında İnegöl Rüzgarları Esti
<p>Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın</p> Kitap Kumbarasıyla Kütüphanesiz Okul Kalmasın
<p>Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu</p> Hayati İnanç İnegöllülerle Buluştu
<p>“Tek Sermayemiz Derdimiz”</p> “Tek Sermayemiz Derdimiz”
<p>“Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”</p> “Kirletmemeyi Öğrenmek Çok Büyük Bir Proje”
<p>28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu</p> 28 Yazar Okullarda Öğrencilerle Buluştu
<p>Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor</p> Kullanılmayan Halk Ekmek Büfeleri Kaldırılıyor

Kış Spor Okullarında Yeni Dönem Başladı 09/10/2019 10:54

İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği Kış Spor Okullarında yeni dönem başladı. 6-16 yaş arası çocuk ve gençlerin katılabildiği spor okullarında 7 branşta eğitim veriliyor.

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor iş birliği ile düzenlediği Kış Spor Okulları, 5 Ekim’de başladı. 6-16 yaş arası çocukların ve gençlerin katılabildiği Kış Spor Okulları’nda, 7 ayrı branşta eğitim veriliyor. Bu branşlar arasında yer alan okçuluk branşına ise 12 yaş üstü tüm bireyler katılabiliyor.

Bu yıl da çok sayıda kişinin kayıt yaptırdığı Kış Spor Okulları’nda; voleybol, basketbol, masa tenisi, Oryantiring, jimnastik, okçuluk ve dağcılık sportif tırmanış branşlarında eğitimler düzenleniyor. Branş çeşitlerine göre yaş aralıklarının belirlendiği Kış Spor Okulları’nda, eğitimler ise Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

Kış dönemi boyunca devam edecek Kış Spor Okullarının kayıtları Eylül ayında alınmaya başlamıştı. Bu kapsamda yeterli çoğunluğun sağlandığı branşlarda eğitimler başladı. İnegöl Belediyespor’da Haziran ayına kadar devam edecek kayıtlarla, talep olduğu sürece yeni sınıflar ve guruplar oluşturulup çocukların ve gençlerin sporla buluşturulması devam edecek.

AMAÇ SPORU TABANA YAYMAK
Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi’nin kış spor okullarına ilişkin bir açıklama yaparak tüm öğrencilere başarılar diledi. Taban, tüm branşlar için eğitimlerin Belediye Spor Salonunda yapılacağını ifade ederek; “İnegöl Belediyesi olarak öğrencilerimizin, gençlerimizin sporla buluşması adına sportif eğitimlerimizi bu yıl da sürdürüyoruz. Yaz döneminde yaz spor okullarımıza yoğun talep olmuştu. Bu yoğunluk kış spor okulumuzda da devam ediyor. Bizim buradaki amacımız sporu tabana yaymak ev her öğrencimizin en az bir spor branşıyla ilgilenmesini sağlamak. Bu gaye ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzman kadromuzla çocuklarımıza 7 ayrı branşta en iyi eğitimi vermek adına çaba harcıyoruz. Ben bu vesileyle bizlere güvenerek evlatlarını emanet eden ailelerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

<p>Kış Spor Okullarında Yeni Dönem Başladı</p> <p>Kış Spor Okullarında Yeni Dönem Başladı</p> <p>Kış Spor Okullarında Yeni Dönem Başladı</p> <p>Kış Spor Okullarında Yeni Dönem Başladı</p>