Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı

<p>İnegöl’ün İlk Kaykay Parkı Hizmete Açıldı</p> İnegöl’ün İlk Kaykay Parkı Hizmete Açıldı
<p>İmar Kurallarına Uymayana Af Yok</p> İmar Kurallarına Uymayana Af Yok
<p>İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilerin İçini Isıtan Jest</p> İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilerin İçini Isıtan Jest
<p>İnegöl’de Dursun Ali Erzincanlı İle Şiir Dolu Gece</p> İnegöl’de Dursun Ali Erzincanlı İle Şiir Dolu Gece
<p>Kemalpaşa Mahallesinde 88 Araçlık Otoparkın Yapımı Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde 88 Araçlık Otoparkın Yapımı Sürüyor
<p>Kaçak Yapılara Göz Açtırılmıyor</p> Kaçak Yapılara Göz Açtırılmıyor
<p>Dostum’da Atatürk Özel Etkinliği</p> Dostum’da Atatürk Özel Etkinliği
<p>Yüzme Havuzu İnşaatı Sürüyor</p> Yüzme Havuzu İnşaatı Sürüyor
<p>İlkokul Öğrencilerine Kitap Dağıtıldı</p> İlkokul Öğrencilerine Kitap Dağıtıldı
<p>İnegöl’de 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu</p> İnegöl’de 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı 15/10/2019 16:04

Belediye Başkanı Alper Taban, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle elma bahçesinde hasat yapan kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle bugün Çeltikçi Mahallesinde bulunan elma bahçelerinde hasat yapan kadınları ziyaret etti. Eşi Birnur Taban ve kızı ile AK Partili yöneticilerin katılımıyla tarlada çalışan çiftçi kadınları ziyaret eden Taban, günün anısına çiftçi kadınlara gül takdim etti. Ayrıca tatlı ikramı da yapıldı.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün Çeltikçi mahallemizde bahçenin içindeyiz. Burada ablalarımızla bir araya geldik. Öncelikle Allah onlara kolaylık versin. Günlerini böyle hizmet ederek, çalışarak, alın teri dökerek geçiriyorlar. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Bugün Dünya Kadın Çiftçiler Günü. Biz de bugün vesilesiyle hatırlamak ve hatırlanmak güzeldir düşüncesiyle kendilerini ziyaret etmek istedik” diye konuştu.

HANIMEFENDİLERİN İNSAN HAYATINDAKİ ROLÜ TARTIŞILAMAZ
“Hanımefendiler yaratılışları gereği zarafetleriyle bulundukları her ortama değer katıyorlar” sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, “Evde anne olarak, gündelik hayatta, iş hayatında, çalıştıkları alanda… Bulundukları her alana değer katıyorlar. Dolayısıyla hanımefendilerin insan hayatındaki rolü, ehemmiyeti zaten tartışmasız ortada. Onların ortaya koyduğu değerler sayesinde her türlü güzellik ortaya çıkmış oluyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Mutluluk içerisinde sağlıklı ve sıhhat şekilde bir ömür geçirmelerini diliyorum. Emekleriniz zayi olmasın inşallah” dedi.