Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı

<p>Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı</p> Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı
<p>Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama</p> Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama
<p>Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor</p> Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı
<p>Esnafların Maskesi Belediyeden</p> Esnafların Maskesi Belediyeden
<p>İnegöl Bayrama Hazır</p> İnegöl Bayrama Hazır
<p>Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor</p> Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor
<p>Hizmet Seferberliği Sürüyor</p> Hizmet Seferberliği Sürüyor
<p>İnegöl’de Bayram Temizliği</p> İnegöl’de Bayram Temizliği
<p>Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan</p> Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan

Başkan Taban Çiftçi Kadınların Gününü Kutladı 15/10/2019 16:04

Belediye Başkanı Alper Taban, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle elma bahçesinde hasat yapan kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü nedeniyle bugün Çeltikçi Mahallesinde bulunan elma bahçelerinde hasat yapan kadınları ziyaret etti. Eşi Birnur Taban ve kızı ile AK Partili yöneticilerin katılımıyla tarlada çalışan çiftçi kadınları ziyaret eden Taban, günün anısına çiftçi kadınlara gül takdim etti. Ayrıca tatlı ikramı da yapıldı.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün Çeltikçi mahallemizde bahçenin içindeyiz. Burada ablalarımızla bir araya geldik. Öncelikle Allah onlara kolaylık versin. Günlerini böyle hizmet ederek, çalışarak, alın teri dökerek geçiriyorlar. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Bugün Dünya Kadın Çiftçiler Günü. Biz de bugün vesilesiyle hatırlamak ve hatırlanmak güzeldir düşüncesiyle kendilerini ziyaret etmek istedik” diye konuştu.

HANIMEFENDİLERİN İNSAN HAYATINDAKİ ROLÜ TARTIŞILAMAZ
“Hanımefendiler yaratılışları gereği zarafetleriyle bulundukları her ortama değer katıyorlar” sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, “Evde anne olarak, gündelik hayatta, iş hayatında, çalıştıkları alanda… Bulundukları her alana değer katıyorlar. Dolayısıyla hanımefendilerin insan hayatındaki rolü, ehemmiyeti zaten tartışmasız ortada. Onların ortaya koyduğu değerler sayesinde her türlü güzellik ortaya çıkmış oluyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Mutluluk içerisinde sağlıklı ve sıhhat şekilde bir ömür geçirmelerini diliyorum. Emekleriniz zayi olmasın inşallah” dedi.