Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet

<p>İnegöl’ün İlk Kaykay Parkı Hizmete Açıldı</p> İnegöl’ün İlk Kaykay Parkı Hizmete Açıldı
<p>İmar Kurallarına Uymayana Af Yok</p> İmar Kurallarına Uymayana Af Yok
<p>İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilerin İçini Isıtan Jest</p> İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilerin İçini Isıtan Jest
<p>İnegöl’de Dursun Ali Erzincanlı İle Şiir Dolu Gece</p> İnegöl’de Dursun Ali Erzincanlı İle Şiir Dolu Gece
<p>Kemalpaşa Mahallesinde 88 Araçlık Otoparkın Yapımı Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde 88 Araçlık Otoparkın Yapımı Sürüyor
<p>Kaçak Yapılara Göz Açtırılmıyor</p> Kaçak Yapılara Göz Açtırılmıyor
<p>Dostum’da Atatürk Özel Etkinliği</p> Dostum’da Atatürk Özel Etkinliği
<p>Yüzme Havuzu İnşaatı Sürüyor</p> Yüzme Havuzu İnşaatı Sürüyor
<p>İlkokul Öğrencilerine Kitap Dağıtıldı</p> İlkokul Öğrencilerine Kitap Dağıtıldı
<p>İnegöl’de 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu</p> İnegöl’de 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet 05/11/2019 15:27

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyespor voleybol takımının efeler ligi 4. Hafta mücadelesinde yarın (Çarşamba) oynayacağı Spor Toto maçına tüm ilçe halkını davet etti.

Axa Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı, sezonun 4. Haftasında Spor Toto Voleybol Takımı ile karşılaşacak. İnegöl Belediyespor –Spor Toto Voleybol mücadelesi 06 Kasım Çarşamba (yarın) saat 18.30’da İnegöl Spor Salonu’nda oynanacak.

İnegöl Spor Salonu’nda oynanacak maçın öncesinde açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban; “Sporun dinamik bir yapısı var. Özellikle voleybol maçlarında kıyasıya bir mücadele izlenmek ve centilmence yarışmak sporun insanları bir arada tutan yanına işaret ediyor. İnegöl Belediyespor- Süper Toto Voleybol maçı 06 Kasım Çarşamba 18.30’da İnegöl Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Geçtiğimiz hafta Bursa Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız ve kardeşliğin kazandığı maçta keyifli bir mücadele izledik. Maçlarda izleyici desteği önemli, bu yüzden tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

<p>Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet</p> <p>Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet</p> <p>Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet</p>