Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet

<p>Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı</p> Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı
<p>Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama</p> Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama
<p>Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor</p> Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı
<p>Esnafların Maskesi Belediyeden</p> Esnafların Maskesi Belediyeden
<p>İnegöl Bayrama Hazır</p> İnegöl Bayrama Hazır
<p>Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor</p> Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor
<p>Hizmet Seferberliği Sürüyor</p> Hizmet Seferberliği Sürüyor
<p>İnegöl’de Bayram Temizliği</p> İnegöl’de Bayram Temizliği
<p>Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan</p> Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan

Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet 05/11/2019 15:27

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyespor voleybol takımının efeler ligi 4. Hafta mücadelesinde yarın (Çarşamba) oynayacağı Spor Toto maçına tüm ilçe halkını davet etti.

Axa Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı, sezonun 4. Haftasında Spor Toto Voleybol Takımı ile karşılaşacak. İnegöl Belediyespor –Spor Toto Voleybol mücadelesi 06 Kasım Çarşamba (yarın) saat 18.30’da İnegöl Spor Salonu’nda oynanacak.

İnegöl Spor Salonu’nda oynanacak maçın öncesinde açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban; “Sporun dinamik bir yapısı var. Özellikle voleybol maçlarında kıyasıya bir mücadele izlenmek ve centilmence yarışmak sporun insanları bir arada tutan yanına işaret ediyor. İnegöl Belediyespor- Süper Toto Voleybol maçı 06 Kasım Çarşamba 18.30’da İnegöl Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Geçtiğimiz hafta Bursa Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız ve kardeşliğin kazandığı maçta keyifli bir mücadele izledik. Maçlarda izleyici desteği önemli, bu yüzden tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

<p>Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet</p> <p>Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet</p> <p>Başkan Taban’dan Belediyespor Maçına Davet</p>