Mobilya Sanayisinde Otopark Ve Çamur Sorunu Çözülüyor

<p>İnegöl’ün İlk Kaykay Parkı Hizmete Açıldı</p> İnegöl’ün İlk Kaykay Parkı Hizmete Açıldı
<p>İmar Kurallarına Uymayana Af Yok</p> İmar Kurallarına Uymayana Af Yok
<p>İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilerin İçini Isıtan Jest</p> İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilerin İçini Isıtan Jest
<p>İnegöl’de Dursun Ali Erzincanlı İle Şiir Dolu Gece</p> İnegöl’de Dursun Ali Erzincanlı İle Şiir Dolu Gece
<p>Kemalpaşa Mahallesinde 88 Araçlık Otoparkın Yapımı Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde 88 Araçlık Otoparkın Yapımı Sürüyor
<p>Kaçak Yapılara Göz Açtırılmıyor</p> Kaçak Yapılara Göz Açtırılmıyor
<p>Dostum’da Atatürk Özel Etkinliği</p> Dostum’da Atatürk Özel Etkinliği
<p>Yüzme Havuzu İnşaatı Sürüyor</p> Yüzme Havuzu İnşaatı Sürüyor
<p>İlkokul Öğrencilerine Kitap Dağıtıldı</p> İlkokul Öğrencilerine Kitap Dağıtıldı
<p>İnegöl’de 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu</p> İnegöl’de 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Mobilya Sanayisinde Otopark Ve Çamur Sorunu Çözülüyor 05/11/2019 15:55

İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi Yeşil Dere Sokakta mezbelelik haldeki alanın zemin değişim çalışmasının startını verdi. Çalışma neticesinde bölge hem otopark kazanacak hem de çamur ve tozdan kurtulacak.

Hizmet seferberliğini şehrin dört bir yanında sürdüren İnegöl Belediyesi, sanayi bölgesinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda planlamalarını ve yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mahmudiye Mahallesi Yeşil Dere Sokak üzerinde bulunan boş alanların otopark olarak düzenlenmesi için zemin değişim çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün çalışmaların sürdüğü alanda incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında bir açıklama da yapan Başkan Taban, “Mahmudiye Mahallemizde Yeşil Dere Sokaktayız. Burada arkadaşlarımız zemin değişimi ve temizlik çalışmalarını gerçekleştirerek bu bölgeyi güzelce vatandaşlarımızın, esnaflarımızın kullanacağı bir otopark haline dönüştürecekler. Buralarda daha çok esnaf arkadaşlarımızın malzemelerini kontrolsüz şekilde attıkları, kereste ve tomrukları depoladıkları alan olarak görüyoruz. Yine esnafımızdan gelen bildirimler doğrultusunda artan araç sayısını da göz önünde bulundurarak buralarda otopark alanlarını bir bir hayata geçirmek istiyoruz bu hat boyunca. Burada yaklaşık 1000 m2’lik bir alanda otopark uygulaması gerçekleştirilecek. Alan üzerindeki malzemeler de kaldırılarak 45 araçlık bir otopark hayata geçirmiş olacağız” dedi.

Şehrimizin mahallelerinin de üretim yapılan sanayi bölgelerinin de insanca yaşanabilecek alanlara dönüşmesi gerektiğini vurgulayan Taban, “Çamurdan, tozdan kurtulmuş vaziyette, endüstriyel atıkların ve kirlenmenin olmadığı güzel mekanlar haline dönüşmeli. Vatandaşlarımızın gerektiğinde oturup dinlendiği, araçlarını park ettiği güzel tabloları şehrimizin her bölgesinde hayata geçirmek istiyoruz. İnşallah zaman içerisinde Bedre Deresi içerisinde de güzel çalışmalarımız olacak. Diğer derelerimizde de ıslah çalışmalarımız olacak. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.