İnegöl Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı

<p>Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı</p> Başkan Taban Bayramı Gökyüzünden Kutladı
<p>Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama</p> Huzurevinde Sosyal Mesafeli Kutlama
<p>Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor</p> Tarihi Bayram Fotoğraflarla Arşivleniyor
<p>Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı</p> Başkan Taban’dan Ramazan Bayramı Mesajı
<p>Esnafların Maskesi Belediyeden</p> Esnafların Maskesi Belediyeden
<p>İnegöl Bayrama Hazır</p> İnegöl Bayrama Hazır
<p>Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor</p> Çardak Cami Kavşağında Çalışmalar Devam Ediyor
<p>Hizmet Seferberliği Sürüyor</p> Hizmet Seferberliği Sürüyor
<p>İnegöl’de Bayram Temizliği</p> İnegöl’de Bayram Temizliği
<p>Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan</p> Çocukların Maskeleri Başkan Amcadan

İnegöl Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı 07/11/2019 16:51

İnegöl Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. 14 gündem maddesi, meclis tarafından karara bağlandı.

İnegöl Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısı bugün 14.30’da Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban’ın İstanbul’daki kentsel dönüşüm toplantısına katılmasından dolayı meclis toplantısını Meclis Başkan Vekili Ahmet Kara yönetti.

34 üyenin hazır bulunduğu meclis toplantısında, 14 gündem maddesi masaya yatırıldı. Gündem maddeleri arasında İshakpaşa Camisi için bu bölgede yapılacak abdesthaneler de yer aldı. Başkan Vekili Ahmet Kara, “İshakpaşa bizim merkezimiz. Buraya Bakanlar da geliyor Valiler de geliyor. Başkanımın da hayaliydi. 2 yıldır bununla ilgili uğraşıyoruz. Son noktayı koyuyoruz. Oraya abdesthane ve tuvaletler yapacağız” dedi. Abdesthane ve tuvaletlerin yapılmasına ilişkin düzenleme hakkındaki madde oy birliği ile kabul edildi.