İnegöl Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı

<p>İnegöl’ün İlk Kaykay Parkı Hizmete Açıldı</p> İnegöl’ün İlk Kaykay Parkı Hizmete Açıldı
<p>İmar Kurallarına Uymayana Af Yok</p> İmar Kurallarına Uymayana Af Yok
<p>İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilerin İçini Isıtan Jest</p> İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilerin İçini Isıtan Jest
<p>İnegöl’de Dursun Ali Erzincanlı İle Şiir Dolu Gece</p> İnegöl’de Dursun Ali Erzincanlı İle Şiir Dolu Gece
<p>Kemalpaşa Mahallesinde 88 Araçlık Otoparkın Yapımı Sürüyor</p> Kemalpaşa Mahallesinde 88 Araçlık Otoparkın Yapımı Sürüyor
<p>Kaçak Yapılara Göz Açtırılmıyor</p> Kaçak Yapılara Göz Açtırılmıyor
<p>Dostum’da Atatürk Özel Etkinliği</p> Dostum’da Atatürk Özel Etkinliği
<p>Yüzme Havuzu İnşaatı Sürüyor</p> Yüzme Havuzu İnşaatı Sürüyor
<p>İlkokul Öğrencilerine Kitap Dağıtıldı</p> İlkokul Öğrencilerine Kitap Dağıtıldı
<p>İnegöl’de 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu</p> İnegöl’de 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu

İnegöl Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı 07/11/2019 16:51

İnegöl Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. 14 gündem maddesi, meclis tarafından karara bağlandı.

İnegöl Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısı bugün 14.30’da Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban’ın İstanbul’daki kentsel dönüşüm toplantısına katılmasından dolayı meclis toplantısını Meclis Başkan Vekili Ahmet Kara yönetti.

34 üyenin hazır bulunduğu meclis toplantısında, 14 gündem maddesi masaya yatırıldı. Gündem maddeleri arasında İshakpaşa Camisi için bu bölgede yapılacak abdesthaneler de yer aldı. Başkan Vekili Ahmet Kara, “İshakpaşa bizim merkezimiz. Buraya Bakanlar da geliyor Valiler de geliyor. Başkanımın da hayaliydi. 2 yıldır bununla ilgili uğraşıyoruz. Son noktayı koyuyoruz. Oraya abdesthane ve tuvaletler yapacağız” dedi. Abdesthane ve tuvaletlerin yapılmasına ilişkin düzenleme hakkındaki madde oy birliği ile kabul edildi.