Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi

<p>“Başarı Ekip İşidir”</p> “Başarı Ekip İşidir”
<p>İnegöl Belediyesi 6 Aylık Performansı Değerlendiriyor</p> İnegöl Belediyesi 6 Aylık Performansı Değerlendiriyor
<p>İnegöl Belediyespor’da Yeni Sezon İçin Kurban Kesildi</p> İnegöl Belediyespor’da Yeni Sezon İçin Kurban Kesildi
<p>Kupa Voley’de Program Belli Oldu</p> Kupa Voley’de Program Belli Oldu
<p>Akhisar Mahallesi Küçük Dokunuşlarla Geleceğe Taşınıyor</p> Akhisar Mahallesi Küçük Dokunuşlarla Geleceğe Taşınıyor
<p>Tarımsal İlaç Hazırlama Alanı Devreye Girdi</p> Tarımsal İlaç Hazırlama Alanı Devreye Girdi
<p>Pandemi Sürecinin En Kapsamlı Denetimi Yapıldı</p> Pandemi Sürecinin En Kapsamlı Denetimi Yapıldı
<p>Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı</p> Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
<p>İnegöl Belediyesi’nden Hastaneye Araç Desteği</p> İnegöl Belediyesi’nden Hastaneye Araç Desteği
<p>Güney Kestane Mahallesi Beton Yol İle Tozdan Kurtuluyor</p> Güney Kestane Mahallesi Beton Yol İle Tozdan Kurtuluyor

Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi 11/12/2019 14:53

İnegöl Belediyesi’nin Kurşunlu Mahallesinde yapımını kısa bir süre önce tamamladığı ve Şehit Hüseyin Gencer’in adının verildiği çocuk oyun alanı, açılışı yapılamadan kendini bilmez kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

İnegöl Belediyesi, yaz aylarında Kurşunlu Mahallesi Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan parkın yenilenerek mahalle halkının hizmetine sunulması için çalışma başlatmıştı. 3000 m2 alan üzerinde projelendirilen park çocuk oyun alanlarından spor alanlarına, oturum ve yürüyüş yollarından ailelerin keyifli vakit geçirebileceği yeşilliklere kadar tüm detaylarıyla düşünülerek kısa bir süre önce tamamlandı. Parka Mahalle sakinlerinden olan ve 2017 yılında şehit düşen Hüseyin Gencer’in adı verilerek buraya şehidi temsilen bir büstte yapılmıştı.

AÇILIŞI YAPILAMADAN TAHİP EDİLDİ
Bu hafta açılışı yapılması planlanan park, kendini bilmez kişi veya kişilerin kurbanı oldu. Park henüz açılışı dahi yapılamadan tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. Parkın etrafındaki güvenlik amaçlı demir korkulukların kırıldığı görülürken, aynı zamanda parkın içerisindeki kauçuk zemin üzerinde ateş yakılarak zarar verildiği tespit edildi. İnegöl Belediyesi’nin mahalle sakinleri ve çocuklar için yeni bir yaşam alanı olarak planlayıp hayata geçirdiği alan, açılışı dahi yapılamadan harabeye çevrildi.