Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi

<p>Şehrin Kalbine Dokunuyorlar</p> Şehrin Kalbine Dokunuyorlar
<p>Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret</p> Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret
<p>Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor</p> Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor
<p>Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu</p> Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu
<p>5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti</p> 5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti
<p>Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor</p> Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor
<p>İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti</p> İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti
<p>İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0</p> İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0
<p>“Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı</p> “Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı
<p>İki Mahallede Metruk Binaların Yıkımı Yapıldı</p> İki Mahallede Metruk Binaların Yıkımı Yapıldı

Açılışı Yapılamadan Kullanılamaz Hale Geldi 11/12/2019 14:53

İnegöl Belediyesi’nin Kurşunlu Mahallesinde yapımını kısa bir süre önce tamamladığı ve Şehit Hüseyin Gencer’in adının verildiği çocuk oyun alanı, açılışı yapılamadan kendini bilmez kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

İnegöl Belediyesi, yaz aylarında Kurşunlu Mahallesi Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan parkın yenilenerek mahalle halkının hizmetine sunulması için çalışma başlatmıştı. 3000 m2 alan üzerinde projelendirilen park çocuk oyun alanlarından spor alanlarına, oturum ve yürüyüş yollarından ailelerin keyifli vakit geçirebileceği yeşilliklere kadar tüm detaylarıyla düşünülerek kısa bir süre önce tamamlandı. Parka Mahalle sakinlerinden olan ve 2017 yılında şehit düşen Hüseyin Gencer’in adı verilerek buraya şehidi temsilen bir büstte yapılmıştı.

AÇILIŞI YAPILAMADAN TAHİP EDİLDİ
Bu hafta açılışı yapılması planlanan park, kendini bilmez kişi veya kişilerin kurbanı oldu. Park henüz açılışı dahi yapılamadan tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. Parkın etrafındaki güvenlik amaçlı demir korkulukların kırıldığı görülürken, aynı zamanda parkın içerisindeki kauçuk zemin üzerinde ateş yakılarak zarar verildiği tespit edildi. İnegöl Belediyesi’nin mahalle sakinleri ve çocuklar için yeni bir yaşam alanı olarak planlayıp hayata geçirdiği alan, açılışı dahi yapılamadan harabeye çevrildi.