Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

<p>Başkan Taban’dan Maça Davet</p> Başkan Taban’dan Maça Davet
<p>Şehrin Kalbine Dokunuyorlar</p> Şehrin Kalbine Dokunuyorlar
<p>Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret</p> Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret
<p>Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor</p> Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor
<p>Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu</p> Karda Mahsur Kalan Vatandaşın Yardımına İnegöl Belediyesi Koştu
<p>5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti</p> 5 Yıldızlı Otel Konforunda Huzurevi Hizmeti
<p>Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor</p> Huzurevi Sakinleri Hayatın Renklerini Paylaşıyor
<p>İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti</p> İnegöl, Tarımda Vites Yükseltti
<p>İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0</p> İnegöl Belediyespor Galatasaray’ı Farklı Geçti: 3-0
<p>“Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı</p> “Cimri” İlk Sahnesinde Tam Not Aldı

Başkan Taban Üniversite Öğrencileriyle Buluştu 11/12/2019 16:13

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle kampüs kantininde bir araya geldi.

Şehrin tüm dinamikleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, zaman zaman farklı organizasyonlarda farklı kesimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda bugün üniversite öğrencileriyle kampüs kantininde bir araya gelen Taban, öğrencilerin İnegöl’e ilişkin fikir ve önerilerini dinledi.

İnegöl İşletme Fakültesi ve İnegöl Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin bulunduğu buluşma, 11.00’da kampüs kantininde gerçekleştirildi. Burada öğrencilerle şehir hakkında konuşan Taban, aynı zamanda gençler gelecekleriyle ilgili kariyer planlamaları konusunda tavsiyelerde de bulundu. Yaklaşık 1 buçuk saat süren buluşmada, öğrencilerin İnegöl’e ilişkin talepleri ve hatta hayalleri de konuşuldu. Yaşadıkları sorunları da aktaran öğrencilerin dile getirdiği konular not alındı. Buluşma, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.