İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor

<p>“Başarı Ekip İşidir”</p> “Başarı Ekip İşidir”
<p>İnegöl Belediyesi 6 Aylık Performansı Değerlendiriyor</p> İnegöl Belediyesi 6 Aylık Performansı Değerlendiriyor
<p>İnegöl Belediyespor’da Yeni Sezon İçin Kurban Kesildi</p> İnegöl Belediyespor’da Yeni Sezon İçin Kurban Kesildi
<p>Kupa Voley’de Program Belli Oldu</p> Kupa Voley’de Program Belli Oldu
<p>Akhisar Mahallesi Küçük Dokunuşlarla Geleceğe Taşınıyor</p> Akhisar Mahallesi Küçük Dokunuşlarla Geleceğe Taşınıyor
<p>Tarımsal İlaç Hazırlama Alanı Devreye Girdi</p> Tarımsal İlaç Hazırlama Alanı Devreye Girdi
<p>Pandemi Sürecinin En Kapsamlı Denetimi Yapıldı</p> Pandemi Sürecinin En Kapsamlı Denetimi Yapıldı
<p>Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı</p> Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
<p>İnegöl Belediyesi’nden Hastaneye Araç Desteği</p> İnegöl Belediyesi’nden Hastaneye Araç Desteği
<p>Güney Kestane Mahallesi Beton Yol İle Tozdan Kurtuluyor</p> Güney Kestane Mahallesi Beton Yol İle Tozdan Kurtuluyor

İnegöl Belediyesinde Kurum İçi Eğitimler Sürüyor 12/12/2019 11:46

İnegöl Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri ile personelin kişisel gelişimini ve motivasyonunu artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda iletişim ve resmi yazılarda uyulacak kurallar konulu iki ayrı eğitim düzenlendi.

Türkiye’nin en iyi belediyesi olma hedefiyle bir yandan hizmet seferberliğini sürdürürken bir yandan da personele yönelik kişisel gelişim ve motivasyonu arttıracak eğitimler düzenleyen İnegöl Belediyesi, bu kapsamda iki günlük eğitim programı gerçekleştirdi. Toplamda yaklaşık 300 personelin faydalandığı eğitimlerde ‘Etkili iletişim, diksiyon ve stres yönetimi’ ile ‘Resmi yazılarda uyulacak usul ve esaslar’ konuları üzerinde duruldu.

İki günlük eğitimin ilki 11 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi. ‘Etkili iletişim, diksiyon ve stres yönetimi’ eğitimi iki ayrı seans olarak yapıldı. İstanbul Üniversitesi’nden Halkla İlişkiler Uzmanı Doç. Gülgün Karahalil’in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde, personele başta diksiyon olmak üzere etkili iletişim metotları ve stres yönetimi konusunda bilgiler verildi. Sabah başlayan eğitim öğlen son bulurken, öğleden sonra da farklı bir gruba aynı eğitim gerçekleştirildi.

BAŞKAN TABAN DA KATILDI
Öğleden sonra yapılan eğitime Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı. Personele ve Doç. Gülgün Karahalil’e başarılar dileyen Taban, personele yönelik eğitimleri önemsediklerini ifade etti.

Eğitimlerin ikinci gününde ise İç Denetin Kontrolörü Alaattin Kahraman tarafından ‘Resmi yazılarda uyulacak usul ve esaslar’ konulu eğitim gerçekleştirildi. Bu eğitim de iki ayrı seans olarak sabah ve öğleden sonra yapıldı. Her iki eğitime de toplamda 300’e yakın personel katılım gösterdi.