Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor

<p>İnegöl Belediyesi Halkımızın Hizmetinde</p> İnegöl Belediyesi Halkımızın Hizmetinde
İnesmek Mutfağı İle Lezzetli Yemekler Yapın
<p>Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz</p> Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz
<p>Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı</p> Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı
<p>Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür</p> Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür
<p>İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor</p> İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor
<p>Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri</p> Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri
<p>Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde</p> Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde
<p>Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret</p> Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek</p> İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek

Parke Taşı Ve Otopark Düzenlemeleri Devam Ediyor 22/01/2020 14:33

İnegöl Belediyesi, Turgutalp Mahallesi Büyükdere Sokak ile Paşabey Sokak arasındaki alanda parke taşı uygulaması ve otopark düzenlemesi gerçekleştirdi.

Yapım çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Turgutalp Mahallesinde Büyükdere Sokak ile Paşabey Sokak arasındaki alanda parke taşı uygulaması ve otopark düzenlemesi gerçekleştirdi. Vatandaşa ait arsada zemin iyileştirmesi yapılarak bu alan otopark olarak kullanılması için uygun hale getirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, alanda inceleme yaparak çalışma hakkında bilgiler verdi. Dülger, “Yeni yılda yine küçük dokunuşlarla büyük farkındalıklar oluşturmaya devam ediyoruz. Bugün burada Büyükdere Sokak ile Paşabey Sokak arasındaki geçiş alanının açık olan güzergahında yaptığımız parke taşı uygulamasını incelemek üzere buradayız. Burada muhtarlığımız üzerinden gelen talep neticesinde planlamamızı yaptık. Yan tarafta özel mülkiyet olduğu halde parklanma amaçlı kullanılan bir alan vardı. Buranın da kullanımının uygun olacağı şeklinde zeminde gerekli iyileştirmeleri yaparak parke taşı uygulamamızı gerçekleştirdik. 500 m2 parke taşı kullandık. Bu işin bizlere maliyeti 20 bin TL civarında. Çalışmanın mahallemize ve İnegöl’ümüze hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.