Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret

<p>İnegöl Belediyesi Halkımızın Hizmetinde</p> İnegöl Belediyesi Halkımızın Hizmetinde
İnesmek Mutfağı İle Lezzetli Yemekler Yapın
<p>Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz</p> Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz
<p>Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı</p> Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı
<p>Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür</p> Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür
<p>İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor</p> İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor
<p>Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri</p> Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri
<p>Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde</p> Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde
<p>Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret</p> Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek</p> İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek

Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret 22/01/2020 14:54

Bursa Valisi Yakup Canbolat, İnegöl’e gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı da makamında ziyaret etti.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, bugün beraberindeki Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, Bursa İl Jandarma Komutanı Hakan Saraç ve İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile birlikte İnegöl’e geldi. Gün boyu bir dizi ziyaret ve buluşmalar gerçekleştiren Vali Canbolat, ilk ziyaretini Kaymakamlığa yaptı. Ardından Kaymakam Şükrü Görücü’nün de katılımıyla İnegöl Belediyesi ziyaret edildi.

Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcıları; Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, Eşref Yiğit, Emin Dündar ve Durmuş Aydın, Vali Canbolat ile beraberindeki heyeti bina önünde karşıladı. Daha sonra Başkanlık makamında İnegöl’e ilişkin istişareler yapıldı. Yaklaşık 45 dakika süren ziyaret sonrası, Vali Canbolat bir başka program için İnegöl Belediyesi binasından ayrıldı.

<p>Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret</p> <p>Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret</p> <p>Bursa Valisi Canbolat’tan Başkan Taban’a Ziyaret</p>