Şehrin Kalbine Dokunuyorlar

<p>İnegöl Belediyesi Halkımızın Hizmetinde</p> İnegöl Belediyesi Halkımızın Hizmetinde
İnesmek Mutfağı İle Lezzetli Yemekler Yapın
<p>Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz</p> Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz
<p>Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı</p> Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı
<p>Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür</p> Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür
<p>İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor</p> İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor
<p>Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri</p> Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri
<p>Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde</p> Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde
<p>Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret</p> Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek</p> İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek

Şehrin Kalbine Dokunuyorlar 23/01/2020 10:00

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yardımlarına devam ediyor. Yıllardır yardımların en yetkin adresi olarak vatandaşa kaliteli hizmet sunan Umuteli, yeni sisteme geçişi ile birlikte gıda yardımının yanı sıra, artık ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımını da mağazalardan temin edebilme imkanı sunuyor.

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz yıl gıda yardımlarını anlaşmalı marketlerden, mesai saati kısıtlaması olmadan ihtiyaç sahibi ailelere sunmaya başlamıştı. Daha çok ürüne erişme imkanı da sunan müdürlük, aynı zamanda giyim yardımlarının teminini de artık mağazalardan sağlıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün görevli personelle birlikte Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımı yapıldı. Geçtiğimiz ay bir hayırseverin bağışı ile elbise, palto, kaban, yağmurluk, pantolon, eşofman takımı, ayakkabı gibi ihtiyaçlar kapsamlı olarak karşılanmış, 330 çocuk giyim yardımlarından faydalanmıştı. Bu ay ise yapılan yardımlarla 91 aileden toplam 200 kişinin yüzü güldürüldü.

İNSAN MERKEZLİ HİZMET
Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün şehrin kalbine dokunan bir birim olduğunu belirten Başkan Taban: “İnegöl Belediyesi olarak insan merkezli hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Sosyal yardımlar konusunda koordineli işleyen bir sistemimiz var. Bu kapsamda geçtiğimiz ay içerisinde 121 ailenin eğitim gören toplam 330 çocuğuna bir hayırseverin desteğiyle giyim yardımı yapılmış, giyim konusundaki ihtiyaçları kendi istekleri doğrultusunda karşılanmıştı. Bundan öncede yaptığımız gibi bundan sonrada bu tür yardımları yaparak bir nebze de olsa vatandaşlarımızın kış mevsimini rahat geçirmelerini ve sıkıntılarının bertarafını sağlıyoruz. Hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu tür yardımlar doğru kişilere ulaştırılıyor. Zor zamanlar insanları birbirine daha yakın kılar. Dileğimiz şehrimizde ihtiyaç sahibi kimsenin kalmaması yönünde. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bu anlamda başvurularını almaya ve yardımlarına devam ediyor” açıklamasında bulundu.